Οπα, ο L βαρετος?Μother of God...Κοίτα, κι εγώ φαν του Κίρα σαν χαρακτήρας είμαι. Με την έννοια του ότι ο L και οι διάδοχοι του ήταν πιο βαρετοί και από επεισόδιο του Detective Conan με τον Kaito Kid (πολύ συγκεκριμένη σύγκριση έκανα, να το κοιτάξω).
Αλλά αυτό που βλέπω ναι, είναι "μη αναμενόμενο".
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 17 November 2012 - 13:26
Posted 17 November 2012 - 13:54

Κατα τ' άλλα δεν πιστεύω οτι είναι ανάγκη να συμφωνήσει κανείς με το νόημα που φαίνεται να προσπαθεί να περάσει ο συγγραφέας ως "σωστό" και ως λάθος. Προβληματικά θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν τα πάντα σ' αυτό τον κόσμο, οι άνθρωποι συνεχίζουν να τα κάνουν και να τα υποστηρίζουν όμως, γιατί έτσι έχουν συνηθίσει, εκεί τίθεται το ζήτημα της δύναμης της κοινής γνώμης, πως αυτή χειραγωγείται, και πώς καταλήγει να ορίζεται η ηθική.
Φυσικά η βλακεία είναι βλακεία, δεν αλλάζει αυτό, αλλά η βλακεία βρίσκεται στα κίνητρα και όχι στις πράξεις, και μια σειρά ή ένα παράδειγμα δεν έχει τη δύναμη να την αλλάξει, ούτε θα έπρεπε, νομίζω.
Posted 17 November 2012 - 15:09
Αν γράψεις ολόκληρο κατεβατό δε γίνεται να βάλεις όρο να πεθάνει ο άλλος στα 90 του; πχ "σε 45 χρόνια από τώρα, ενώ πας στο περίπτερο πέφτει πάνω σου φλεγόμενο ελικόπτερο; Να τον έχεις υπό τον έλεγχο σου μέχρι τότε με τη "θέληση του" και μετα άντε γειά;
Σύμφωνα με τους κανόνες του Death Note, το θύμα σου δεν μπορεί να ζήσει πάνω από 23 μέρες από τη στιγμή που θα γράψεις το ονομά του στο τετράδιο.
Ναι θα το χρησιμοποιουσα
Και θα διασκεδαζα κιολας γιατι θα ειχα τη δυναμη να κρινω τους αλλους,,,
θα ημουν θεος και ετσι λοιπον εχοντας τετοιες δυναμεις, σχολια του τυπου " δεν ειναι σωστο" ειναι απλα ατοπα.
Ακριβώς τα ίδια πίστευε και ο πρωταγωνιστής, and look where it got him.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 17 November 2012 - 15:15
Σύμφωνα με τους κανόνες του Death Note, το θύμα σου δεν μπορεί να ζήσει πάνω από 23 μέρες από τη στιγμή που θα γράψεις το ονομά του στο τετράδιο.
Είχα να το δω καιρό και δεν το θυμόμουν, αλλά κοίταξα τους κανόνες του πριν λίγο. Όντως... κρίμα!
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Posted 17 November 2012 - 15:20
Ακριβώς τα ίδια πίστευε και ο πρωταγωνιστής, and look where it got him.
Αν λες για την ψυχοπάθεια και την μούρλια έχεις δίκιο. Αν λες για
Αν δεν προκαλούσε τον L και την αστυνομία δεν νομίζω να τον βρίσκανε τόσο εύκολα ή μπορεί και να μην το βρίσκανε καθόλου.
Το ότι θα έμενε μουρλός πάντως, θα έμενε.
Edited by Keito, 17 November 2012 - 15:22.
Posted 17 November 2012 - 16:29
Αν λες για την ψυχοπάθεια και την μούρλια έχεις δίκιο. Αν λες για
Spoiler:αυτός δεν προκλήθηκε λόγο της αλαζονείας, της μη-ικανότητας του να κάτσει στα αυγά του, και της μεγάλης ανταγωνιστικότητας του;
Αν δεν προκαλούσε τον L και την αστυνομία δεν νομίζω να τον βρίσκανε τόσο εύκολα ή μπορεί και να μην το βρίσκανε καθόλου.
Το ότι θα έμενε μουρλός πάντως, θα έμενε.
Οι αυταπάτες τύπου "είμαι επί της Γης θεός και κριτής των πάντων" πάνε χεράκι-χεράκι με όλα τα υπόλοιπα.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 17 November 2012 - 19:50
Οπα, ο L βαρετος?Μother of God...
να χε το Death Note 700 επεισοδια και θα σου λεγα εγω.
Posted 17 November 2012 - 19:56
Posted 17 November 2012 - 20:19
Eλα τωρα δεν λες ενα χαρακτηρα βαρετο για αυτο τον λογο.Εχει πολυ πλακα ο LΜια σεζόν ο L να πιπιλάει το δάχτυλο του, και άλλη μια ο Near (μήπως εννοούσαν Neil και χάθηκε στην μετάφραση?) να παίζει με την φράντζα του. Αν αυτό δεν είναι βαρετό, δεν ξέρω τι είναι.

Petran79Μεχρι τοτε...θα δουμε!!!

Edited by Itachi Akatsuki, 17 November 2012 - 20:21.
Posted 17 November 2012 - 20:58
Posted 17 November 2012 - 21:18
Δε νομίζω, γιατί στο anime πρόφεραν το όνομά του "Νία" και όχι "Νεΐρου/Νίίρου"Μια σεζόν ο L να πιπιλάει το δάχτυλο του, και άλλη μια ο Near (μήπως εννοούσαν Neil και χάθηκε στην μετάφραση?) να παίζει με την φράντζα του. Αν αυτό δεν είναι βαρετό, δεν ξέρω τι είναι.

Edited by Akihito, 17 November 2012 - 21:18.
Posted 18 November 2012 - 17:48
Posted 18 November 2012 - 19:31
Ναι θα το χρησιμοποιουσα
Και θα διασκεδαζα κιολας γιατι θα ειχα τη δυναμη να κρινω τους αλλους,,,
θα ημουν θεος και ετσι λοιπον εχοντας τετοιες δυναμεις, σχολια του τυπου " δεν ειναι σωστο" ειναι απλα ατοπα.
Wow, you so cool, judge me pree. Αναρωτιέμαι τι σκέφτεστε όσοι απαντάτε έτσι. O wait, δε σκέφτεστε, είστε 15.
Srsly though? Αν δεν ήξερα τι ακριβώς κάνει το Death Note, μπορεί και να το πέταγα στα σκουπίδια γιατί θα μου φαινόταν τρολλιά.
Αν ήξερα, θα το έβαζα στην άκρη και μάλλον δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ.
Αν και θα με προκαλούσε κάθε χρυσαύλο που θα άκουγα να μιλάει.
Edited by Aiorral, 18 November 2012 - 19:35.