Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#751 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 September 2010 - 23:52

Εγω θα πηγαινα με μια πλουσια γιαγια, θα μου τα εγραφε ολα και μετα
σακουσοοο! :P

:hihi2::hihi2::hihi2:
Aυτό είναι η πιο ενδιαφέρουσα ιδέα που έχω διαβάσει σ' αυτό το thread.:kakaka:

Posted Image

Posted Image

#752 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 September 2010 - 23:56

Καλά ρε τίποτα δε μάθατε από το Ρασκόλνικοφ; :P

Εγώ δε θα σκότωνα κανέναν, θα έγραφα βασανιστήρια και λίγο πριν πεθάνουν θα τα έσβηνα έτσι ώστε απλά να υποφέρουν, ξανά και ξανά και ξανάαα!

Τώρα σε ποιόν θα τα έκανα αυτό...ε....ε...

Posted Image

#753 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 September 2010 - 00:12

Καλά ρε τίποτα δε μάθατε από το Ρασκόλνικοφ; :P

Εγώ δε θα σκότωνα κανέναν, θα έγραφα βασανιστήρια και λίγο πριν πεθάνουν θα τα έσβηνα έτσι ώστε απλά να υποφέρουν, ξανά και ξανά και ξανάαα!

Τώρα σε ποιόν θα τα έκανα αυτό...ε....ε...

δεν νομίζω οτι σβήνεται
on-topic:αν είχ α το death note θα το χρησιμοποιούσα για agenda με ανεπιθύμιτους..αλλά τώρα που το σκέφτομαι είμαι πολύ καλός για να πειράξω κάποιον:ureshii:

#754 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 September 2010 - 00:25

Φυσικά και σβήνεται. Read the manga pilot (ουδεμία σχέση με το main arc και το anime )

#755 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 September 2010 - 00:44

στο manga δεν σβήνεται,είμαι σίγουρος εκτός απο το special

#756 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 September 2010 - 00:51

Γιατί το special μέρος του manga δεν είναι και αυτό? Στο οποίο special η ιστορία που περιλαμβάνεται είναι reprint του πρώτου chapter deathnote το γνωστό και ως Deathnote 0 το οποίο εκδόθηκε στο Weekly Shonen Jump το 2003 και πάνω σε αυτό βασίστηκε η σειρά αργότερα.

#757 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 September 2010 - 00:55

εντάξει αυτό ήταν μια πρώτη έκδοση (το λέω γιατί είχα πάρει το κουτί από τα public :himitsu: και είχε death note με τους κανόνες)

#758 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 September 2010 - 01:01

Spoiler: spoilers on the pilot

#759 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 September 2010 - 01:04

Dude erasing is legit
Posted Image :thatsit:

Posted Image

#760 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 September 2010 - 01:05

Είχα ξαναπαντήσει και πολύ παλιά οπότε ας ξανακάνω ένα ποστ.

Ναι πιστεύω θα το χρησιμοποιούσα.Τώρα πως ακριβώς δε ξέρω.Ίσως αρχικά για να φάω μερικούς πολιτικούς/εγκληματίες/τρομοκράτες και στη συνέχεια δε ξέρω ίσως και για τη πλάκα μου.Αν δε συμπαθούσα κάποιον :redcard2:

Όσον αφορά τις τύψεις και γενικά το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης όταν απλά γράφεις ένα όνομα και δε βλέπεις τον άλλο να πεθαίνει μπροστά σου ίσως να μην συνειδητοποιείς αυτό που κάνεις και να φαίνεται πιο πολύ σαν παιχνίδι.Άσε που μετά τα 2-3 πρώτα άτομα γίνεται συνήθεια και δε θα σου κάνει αίσθηση.

Posted Image

#761 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 September 2010 - 01:08

Spoiler: spoilers on the pilot

Δεν θα διαφωνήσω αλλά ούτε θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί όπως το έθεσες με έκανες να θέλω να το διαβάσω ξανά και να ξαναδω τον αγαπημένο shinigami arigato

#762 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 23 September 2010 - 19:07

Δεν ξέρω άμα έχει αναφερθεί ήδη (βαριέμαι να ψάχνω και τις 50 σελίδες) αλλά υπάρχει κι ένας άλλος πολύ καλός και κλασσικός τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το Death Note:
Posted Image

Μακάρι πάντως να μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το Death Note και σε χαρακτήρες MMORPG ώστε να σκοτώνεις με όποιο τρόπο θέλεις χαρακτήρες άλλων παιχτών και να τραβάνε τα μαλλία τους. :hihi2:

Εγω θα πηγαινα με μια πλουσια γιαγια, θα μου τα εγραφε ολα και μετα
σακουσοοο! :P

Αυτό μου θυμίζει τo παρακάτω ελληνικό fansub parody:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=iSZ6ab-wlME[/media]
How to use Death Note: The Greek Way ama laxei naoum :hihi2:

Edited by Vetus, 23 September 2010 - 19:13.

#763 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 September 2010 - 20:37

Δεν ξέρω άμα έχει αναφερθεί ήδη (βαριέμαι να ψάχνω και τις 50 σελίδες) αλλά υπάρχει κι ένας άλλος πολύ καλός και κλασσικός τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το Death Note:
Posted Image

Μακάρι πάντως να μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το Death Note και σε χαρακτήρες MMORPG ώστε να σκοτώνεις με όποιο τρόπο θέλεις χαρακτήρες άλλων παιχτών και να τραβάνε τα μαλλία τους. :hihi2:

Αυτό μου θυμίζει τo παρακάτω ελληνικό fansub parody:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=iSZ6ab-wlME[/media]How to use Death Note: The Greek Way ama laxei naoum :hihi2:

το ήξερα ο γκαντέμης είναι ο shinigami god...δεν χρειάζεται να τα γράφει απλώς τα λέει:kakaka:

#764 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 13 January 2011 - 13:41

Ειμαι σιγουρος οτι εχει τεραστια διαφορα του τι σκεφτομαι τωρα να κανω(που εχω δει και τη σειρα) και τι θα γινοταν αν στην πραγματικοτητα μια μερα το σηκωνα απο το προαυλιο του σχολειου.
Το σιγουρο ειναι οτι θα το παιρνα με τον ιδιο τροπο με τον Light. Δεν πιστευω στο υπερφυσικο οποτε η πρωτη μου σκεψη θα ηταν οτι προκειται για ηλιθιοτητα αλλα ειμαι πολυ περιεργος και ειναι αρκετος αυτος ο λογος για να το μαζεψω. Τωρα στη συνεχεια... Who knows?
Παντως για να σκοτωσω αμεσα αντιπαλο η κατι τετοιο δεν θα το χρησιμοποιουσα. Ειναι υπουλο και ατιμο(δεν τα συμπαθω αυτα..). Χρηση παρομοια μ αυτη του Light θα τη σκεφτομουνα επισης σιγουρα αλλα ειπαμε εξαρταται απο την φιλοδοξια μου τη συγκεκριμενη στιγμη την οποια απο τη θεση που ειμαι, δε μπορω να προβλεψω....

#765 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 January 2011 - 11:37

Eγω δεν νομιζω να ειχα την τολμη ουτε να το πεταξω,ουτε και να το δοκιμασω.
Με φανταζομαι αρχικα να το παιρνω σαν πλακα και μετα να το αφηνω σε κανενα συρταρι.
Πρωτα βεβαια θα διαβαζα τους κανονες απο περιεργεια και θα ειχα εστω και λιγο τον πειρασμο να το δοκιμασω.Ειμαι σιγουρος πως θα το εδειχνα με τη μια στην οικογενεια μου,χωρις να μπορω να ξερω που θα ακολουθουσε αυτο.

Αμα στο μελλον τρελενομουνα(περισσοτερο απ'οτι ειμαι ηδη) και ενδιδα στον πειρασμο να το δοκιμασω,μαλλον θα ηταν αρχικα για προσωπικο σκοπο,αν και δεν μπορω να φανταστω καποιον που θα με ευτανε ποτε σε εκεινο το σημειο.

Αμα ηθελα να εκδηκηθω καποιον(χωρις να τον σκοτωσω φυσικα),θα το εκανα με εντελως αλλο τροπο και θα ηθελα να τον κανω να καταλαβει πως ειμουν εγω.

O6rrvsU.jpg