Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#511 Zeph1r0s

Zeph1r0s

of the West

• Members
  • 10 posts

Posted 12 September 2008 - 14:10

*..., ναι το ξερω, ειμαι διεστραμμενη.

αλλά πολύ σωστή.

εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα θα είμαι ειλικρινής. μπορεί στην αρχή να σκευτόμουν να καθαρίσω κανα πολιτικό (κατ'αρχήν της ελλάδας μπας και δούμε άσπρη μέρα) αλλά τελικά για καλό και για κακό μάλλον θα το έκαιγα άσχετα με το ότι μετά μπορεί να το μετάνιωνα. αλλά δεν θα ήθελα να συμβεί το χειρώτερο (στην περίπτωση π είναι αληθινό) δηλαδή να το κλέψουν ή να χρησιμοποιηθεί περίεργα.

(χωρίς να λέω ότι είμαι 100% αντικειμενικός αφού έχω δει το άνιμε)
Posted Image

#512 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 12 September 2008 - 14:23

απαντηση στο ερωτημα του thread.

ναι.στις κατσαριδες και τα κουνουπια.

Spoiler:
δεν ειναι δικαιωμα του ανθρωπου να αποφασιζει για μια ζωη.

Μόλις ανοίξει το Hall πες μου να βάλω το post σου.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#513 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 12 September 2008 - 16:44

απαντηση στο ερωτημα του thread.

ναι.στις κατσαριδες και τα κουνουπια.
Spoiler:
θα επρεπε να τα βαφτισω ολα πρωτα βεβαια...

δεν ειναι δικαιωμα του ανθρωπου να αποφασιζει για μια ζωη.

Συμφωνω πως δεν ειναι δικαιωμα ενος ανθρωπου να αποφασιζει για μια ζωη (για αυτο κ ειπα πως ειμαι διεστραμμενη), παρολα αυτα θα προτιμουσα μια σοβαρη απαντηση σε αυτο ρωτησα.. Δεν ειρωνευομαι απλα θελω να δω τη γνωμη σας πανω σε αυτα που ειπα :emptyonexg1:

(χωρίς να λέω ότι είμαι 100% αντικειμενικός αφού έχω δει το άνιμε)

thats it, u SO got my point =):bath:

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 12 September 2008 - 16:52.

#514 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 September 2008 - 18:01

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΑΝΙΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΚΙΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤH?

Το να χρησιμοποιει καποιος μια δυναμη που βρεθηκε στο δρομο του γι αυτο το οποιο αυτος αντιλαμβανεται ως ευρυτερο καλο δεν ειναι ιδεα η οποια εισηχθη για πρωτη φορα απο τo DN...... Oι περισσοτερες ιστοριες με ηρωες με υπερδυναμεις και χωρις καπως ετσι ξεκινανε... Οποτε οχι μονο το ανθρωπινο μυαλο εχει αποδειχτει ικανο για να σκεφτει μια τετοια χρηση (αλλα και μερικες πιο αλλοκοτες απο οτι ειδαμε απο καποιες απαντησεις:hahaha:) αλλα επιπλεον εχει και πολλα ερεθισματα ...... Σε καμια περιπτωση παντως δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος για το τι ειναι ικανο να σκεφτει το ανθρωπινο μυαλο και τι οχι.....
Εντουτοις σαν ερωτημα εχει βαση και συμπληρωνω και τον εξης παραπλησιο .........
''αν δεν ειχαμε δει DN, και το ειδος χαρακτηρα που ηταν ο Light και την καταληξη που ειχε και καποιος μας εξηγουσε τα τυπικα της ιδεολογιας του θα ειχαμε την ιδια αποψη για την χρηση ενος DN με τωρα?" και εννοειται οτι απο φιλοσοφικης αποψης παει λεγοντας και κλαιγοντας.......το οποιο ομως ειναι και λιγο ανωφελο καθοτι ολοι οσοι απαντανε εδω την εχουν δει την σειρα........

#515 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 September 2008 - 19:57

Συμφωνω πως δεν ειναι δικαιωμα ενος ανθρωπου να αποφασιζει για μια ζωη (για αυτο κ ειπα πως ειμαι διεστραμμενη), παρολα αυτα θα προτιμουσα μια σοβαρη απαντηση σε αυτο ρωτησα.. Δεν ειρωνευομαι απλα θελω να δω τη γνωμη σας πανω σε αυτα που ειπα :emptyonexg1:

παρεξηγησες...δεν απαντουσα σε εσενα αλλα στην ερωτηση του θεματος...
δεν θελω να ασχοληθω περαιτερω οποτε δεν θελω να σχολιασω γνωμη αλλων μελων.:ureshii:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#516 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 12 September 2008 - 20:03

Καλα ναι αυτο εννοειται. ουτως η αλλως και γω οταν ειπα οτι καλω και οσους δεν εχουν δει το ανιμε δεν το εννοουσα απλα ηταν για να κανω πιο κατανοητη την ερωτηση.

Συμφωνω ναι, υπαρχουν κομικ με σουπερ ηρωες batman superman catman και pullman αλλα αυτοι δεν ηταν ανθρωποι, το κανανε με διαφανια, ολοι ξερανε για αυτους και τους ειχαν ηρωες στα μυαλα τους.

Επισης, σπανια καποιοι σουπερ ηρωες σκοτωνανε τους εγκληματιες. Εδω ειναι κατι το πολυ διαφορετικο, μιλαμε για ενα φονικο οπλο, που μπορει και να τυφλωσει τη σκεψη σου. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος οπως ενας απο αυτους τους υπερ ηρωες που αναφερεις που θα σκοτωνε μονο για το καλο της κοινωνιας.

Ακομα και ο κιρα, παρασυρθηκε και για να διαφυλαξει τον εαυτο του (γιατι δεν προστατευε μονο τον κοσμο τον οποιο εφτιαχνε, εφοσον σε αυτον τον κοσμο θα αυτο κηρυσσοτανε βασιλιας) σκοτωνε οσους εμπαινε στο δρομο του, ακομα και αθωους ανθρωπους.

Δηλαδη, ειναι αυτο που ακριβως λες, ο καθενας θα υπερασπιζε αυτο που θεωρει σωστο για το ευρυτερο καλο (και γω ειπα πως θα το εκανα σε περιπτωσεις οπως kidnapping, hostaging,war) απλα ολοι εδω μεσα λενε ααα εγω θα σκοτωνα τους κακους και τους βιαιους αλλα λιγοι εδω μεσα παραδεχτηκαν οτι ναι, εγω μπορει να τα κανα ολα αυτα αλλα θα εξυπηρετουσα και τα συμφεροντα μου.

Δηλαδη υπαρχει ατομο που θα περνουσε οσα περασε ο Κιρα απλα και μονο για να προστατευσει τον κοσμο? (Θα μου πεις ο κιρα ειχε απωτερο σκοπο να γινει ΚΑΙ βασιλιας στο νεο κοσμο που εφτιαχνε) Απλα αρνουμαι να παραδεχτω οτι υπαρχουν τοσο αγνοι ανθρωποι.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#517 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 13 September 2008 - 09:05

Δηλαδη υπαρχει ατομο που θα περνουσε οσα περασε ο Κιρα απλα και μονο για να προστατευσει τον κοσμο? (Θα μου πεις ο κιρα ειχε απωτερο σκοπο να γινει ΚΑΙ βασιλιας στο νεο κοσμο που εφτιαχνε) Απλα αρνουμαι να παραδεχτω οτι υπαρχουν τοσο αγνοι ανθρωποι.

γιατι να περασει αυτα που περασε ο Kira??για να περασει αυτα που περασε ο κιρα πρεπει να υπαρχουν και εμπειροι και ΠΑΝεξυπνοι αστοινομικοι(π.χ L)που σημενει δεν θα διατρεχει τοσο τοσο κινδυνο......ειναι σαν να ψαχνουν ψυλλους στα αχυρα:tensai::nanana:

#518 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 13 September 2008 - 13:14

εγω το εκανα use να σκοτωνω οπιον θελω :hehehe: αλλα θα ειπηρχει ενα μικρο προβλημα ο δαιμονας μου θα με αφηναι αφραγκω γιατη θα ειθελαι κανενα κιλο μηλα :sadist: για να χωρτασει:bahhh:

Posted Image

Edited by neste, 13 September 2008 - 14:23.

#519 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 13 September 2008 - 14:11

εγω το εκανα use να σκοτωνω οπιον θελω :hehehe: αλλα θα ειπηρχαι ενα μικρο προβλημα ο δαιμονας μου θα με αφηναι αφραγκω γιατη θα ειθελαι κανενα κιλο μηλα :sadist: για να χωρτασει:bahhh:

Εύκολο. Σκοτώνεις το μανάβη της περιοχής αφού τον βάλεις να σου δίνει δωρεάν όλο του το στοκ για 23 μέρες. :hahaha:

15fkk04.jpg

#520 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 13 September 2008 - 14:31

Εύκολο. Σκοτώνεις το μανάβη της περιοχής αφού τον βάλεις να σου δίνει δωρεάν όλο του το στοκ για 23 μέρες. :hahaha:

θα νομιζει πως λεω ψεματα:emptyonexg1: και ασε το αλλο αμα σκωτοσω το μαναβη δεν ειπαρχη και κανενα αλλο μαναβηκο κοντα ....:bahhh::bahhh:δυσκολω να κρατας death note σημερα στοιχηζει ακριβα ...:bahhh:

Edited by neste, 13 September 2008 - 14:54.

#521 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 13 September 2008 - 14:39

..............................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 00:06.

#522 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 14 September 2008 - 21:46

Μπα , δεν νομιζω να το χρησιμοποιουσα (δεν υπαρχει κανα ατομο που να θελω να σκοτοσω:hahaha: ) και οσο για τους εγκληματιες ας ασχοληθει ο νομος...

#523 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 September 2008 - 22:47

Θα το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.....και θα εξαφανιζα πολυ κοσμο....

και οπως λεει και στο Sweeny Todd.....
"EVERYONE DESERVES TO DIE....EVEN YOU....EVEN I"

Tiger-stock-blog-header.jpg

#524 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 posts

Posted 14 September 2008 - 23:09

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να αντιμετώπιζα πολύ διαφορετικά το θέμα αν δεν είχα δει τη σειρά, αλλά μάλλον θα το χρησιμοποιούσα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντισταθώ στην εξουσιά!... Άνθρωποι είμαστε στην τελική, έχουμε τα πάθη μας, αν δεν τα ζήσουμε τι άνθρωποι είμαστε!; (καλή δικαιολογία...:hahaha:)

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#525 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 posts

Posted 14 September 2008 - 23:58

Ίσως να το χρησιμοποιούσαμε σ' όσους κάνουμε heavy spoils?
:wooi2:
:hero: