Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#226 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 03 March 2008 - 20:46

Οχι να το γυρισω σε κοινωνικη συζητηση, αλλα ειμαι ο μονος εδω μεσα που βρισκει ανησυχητικο το ποσα ατομα θεωρουν αυτονοητο οτι πρεπει να σκοτωνουμε οσους μας εχουν αδικησει; :unsure:

Κοιτα, στις πραξεις ειναι που κολλανε οι περισσοτεροι, αλλα εχω να σχολιασω οτι στους περισσοτερους φονους δεν τιθεται καν θεμα αδικιας, αλλα συμφεροντος. Τωρα στην ερωτηση

το ποσα ατομα θεωρουν αυτονοητο οτι πρεπει να σκοτωνουμε οσους μας συμφερει;

Θα ελεγα, ολα, επειδη δεν υπαρχει μονο ο φονος. Για την ακριβεια, βρισκω το φονο ιδιαιτερα υπερεκτιμημενο. Τουλαχιστον στο φονο εχεις και καμια τυψη, και γι αυτο οι περισσοτεροι βαζουν μπροστα τη δικαιοσυνη, την ηθικη και αλλα τετοια πραματακια. Υπαρχουν απειρα ατομα και θεσμοι που καταστρεφουν ολοσχερως ανθρωπους και με το σταυρο στο χερι, αλλα μονο αν δουμε φονο ευαισθητοποιουμαστε... Γενικα, η αρπακτικη φυση του καθε ανθρωπου θα εκανε αδυνατον να μην χρησιμοποιησει το DN, και ο φονος εινα μονο η αρχη...

Posted Image

#227 d.x

d.x

Everybody lies

• Members
  • 24 posts

Posted 05 March 2008 - 14:34

Οχι να το γυρισω σε κοινωνικη συζητηση, αλλα ειμαι ο μονος εδω μεσα που βρισκει ανησυχητικο το ποσα ατομα θεωρουν αυτονοητο οτι πρεπει να σκοτωνουμε οσους μας εχουν αδικησει; :unsure:

Λοιπόν είναι απλό Ρώμη, μεσαίωνας χιλιάδες άνθρωποι πεθάναν είτε μέσα στην αρένα είτε σαν μάγοι και μάγισσες και εκατοντάδες διασκέδαζαν με τέτοιοι θέαμα.
Αν πάμε ακόμα πιο παλιά θα δούμε άπειρους φόνους που έγιναν για πολλούς και διάφορους λόγους. (Κυρίως χρηματικούς και συμφέροντος )
Αν πάμε δε στον άνθρωπο των σπηλαίων ε τότε θα δούμε πάλι φόνους.
Τι θέλω να πω : Είναι μέσα μας είναι στο DNA μας είμαστε το μοναδικό είδος στον πλανήτη που σκοτώνει χωρίς λόγο άτομα του ίδιου είδους!
Για τον λόγο αυτό είμαι τόσο σίγουρος πως κάθε ένας από εμάς αν έβρισκε ένα DN θα το χρησιμοποιούσε χωρίς να το πολύ σκεφτεί! (μπορεί να ένιωθε άσχημα μετά άλλα και πάλι δεν είναι σίγουρο !)
Ανησυχητικό ; Ναι αλλά πραγματικότητα !
When in doubt, tell the truth.

#228 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 posts

Posted 05 March 2008 - 22:44

Εγω θα ρωτούσα που πας μετά,αν δεν μου έλεγε ο shinigami δεν θα το χρησιμοποιούσα.γιατί για να υπάρχει το Note υπάρχουν και shinigami και μεταθανάτια ζωή.......αν δεν υπήρχε πρόβλημα θα το χρησιμοποιούσα για να πλούτιζα (ναι κάποιο τρόπο θα έβρισκα,χωρίς να σκοτόσω νομοταγή πολίτη βέβαια)και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος,μετα θα καθάριζα τους εγκληματίες απο τους νήσους fiji με δίπλα ενα cockteil στην παραλία....

#229 ngev04

ngev04

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 08 March 2008 - 14:47

Death Note
Απο τα καλύτερα ανιμε των τελευταίων 5 χρόνων πιστεύω.
Γενικά όμως επειδή η κρίση των ανθρώπων λαθεύει αρκετά λόγω άγνοιας πολλών παραμέτρων,καλύτερο θα ήταν κάποιος να είχε ενα death notebook invitation για να προκαλέσεις υποσεινήδητα τον αλλον και να έρθεις face to face μαζί του.
Εχεις μικρότερο αριθμό εκτελέσεων αλλα πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και συνέπεια στην τιμωρία που επιβάλλεις.

#230 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 08 March 2008 - 16:09

YES!:mador2: θα το χρησιμοποιούσα για να καταστρέψω όλους τους ανθρώπους που θα έβλαπταν την ανθρωπότητα και τους αθόους! Μάλιστα νομίζω πως θα έκανα και την συμφονία με τα μάτια (στα 70 μου)...
Posted Image

#231 Locust

Locust

*Don't be like me*

• Banned
  • 3 posts

Posted 08 March 2008 - 17:38

Θα εγραφα μεσα το Τσιπρα που μου σπαει τα νευρα, ολους οσους περιτρυγηρηζουν τη κοπελα που μ αρεσει, ολα τα ονοματα των βουλευτων του Λευκου οικου και του Κοκκαλη επειδη οταν ημουν ικρος και υποστηρηζα τη παναθα ολο χαναμε με τις μεταγραφες που εκανε στους γαυρους και τον μισω μεχρι σημερα που δε βλεπω μπαλα, επεισης ποτε μου δε κερδησα στο Ξυστο.

V for Ventouzes

My blog

:df13952b:

http://copy-paste-64.blogspot.com/

#232 Saucegay

Saucegay

can't draw lol

• Members
  • 60 posts

Posted 10 March 2008 - 21:29

I would use it I guess, but I wouldn't try to justify my actions like Kira-chan did. I'd just accept the fact that I'm a misanthropic prick. I just believe it's immensely fucked up to try and excuse murder. Who died and made you God? :PPP
Posted Image

#233 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 10 March 2008 - 21:38

πειτε με μισανθρωπο, ψυχακια, διεστραμενο, οτι θελετε... μαλλον θα εχετε δικιο
αν επεφτε στα χερια μου το σχολειο μου θα εκλεινε λογω ελλειψεις μαθητων
(ω ναι, παω στο pierce college, αγια παρασκευη... ψοφατεεεεε :madtodeath:)

#234 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 10 March 2008 - 23:43

Χμμ αμα είχα θα εγραφα στο Death note μου τον μητσοτάκη,καραμανλη,παπανδερεου,....αυτα!α και τον δημιουργο του Elfen Lied επειδη σταμάτησ ετην σειρά:nanana:

#235 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 11 March 2008 - 00:29

θα σκότωνα οποιονδήποτε χωρίς δεύτερη σκέψη...όποιος με νεβρίαζε θα ψόφαγε...μα γενικότερα θα γινόταν χαμός αν έπεφτε στα χέρια μου....θαύματα δν γίνονται ομως :(
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#236 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 March 2008 - 01:13

Θα εξαφάνιζα όλους αυτούς που κυνηγάνε αρκούδες...

#237 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 11 March 2008 - 01:36

Χμμ αμα είχα θα εγραφα στο Death note μου τον μητσοτάκη,καραμανλη,παπανδερεου,....αυτα!α και τον δημιουργο του Elfen Lied επειδη σταμάτησ ετην σειρά:nanana:

Μην τη σκοτωσεις την κακομοιρα, συνεχιζει το manga.

Posted Image

#238 xRosiex

xRosiex

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 11 March 2008 - 13:38

Μα αφου ίδη έχω, και το έχω χρησiμοποιήσει ^^
Oops δεν επρεπε να σας το πω αυτό :wis:... anyway

χμμ ναι αν είχα αληθινό θα το [FONT="]χρησιμοποιούσα 100% Go Kira!!!
:wooi2:
[/FONT]

#239 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 14 March 2008 - 15:35

Μην τη σκοτωσεις την κακομοιρα, συνεχιζει το manga.

Το Manga έχει τελειώσει απο τα χριστούγεννα του 2006 απλά το scanslation Που το έχει πιάσει καθυστερεί πολύ(δηλαδη ενα chapter κάθε μήνα!:bike:

#240 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 18 March 2008 - 14:55

Αν πάντος το είχα εγώ θα το πούλαγα και θα έβγαζα τα λεφτά της ζωής μου!!!
Αν δεν υπήρχε το nothingness μόνο τότε, και ίσως να έγραφα στο death note.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.