Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#856 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 21:52

Αυτο που αλλαζει το death note απο ενα ουζι, ειναι η λογικη του κουμπιου που σκοτωνει χιλιους μαδαρινους. Απενεργοποιει σχεδον την ενσυναισθηση και γερνει σαφως την πλαστιγγα υπερ του φονου. Το αποτελεσμα φυσικα και ειναι το ιδιο, αλλα το συναισθηματικο εκτοπισμα οχι.

Γενικα ολη ειμαστε εν δυναμει δολοφονοι και οι λογοι ειναι απλοι. Εχει να κανει με τον τροπο που δουλευει το κεφαλι μας. Αν οι χ,ψ λογοι υπαρξουν και επικρατησει τελειως το συναισθημα, ναι, ενα οπλο στο χερι μας ειναι κακη φαση. Απλως καποιοι ανθρωποι το παραδεχονται ευθεως, (π.χ. αν καποιος πειραξει τη μανα μου θα τον ξαντεριασω οσο κι αν το μετανιωσω μετα) και καποιοι αλλοι προσπαθουν να το δικαιολογησουν σε λογικες βασεις ( ε, ναι ρε φιλος, μανα ειναι, εσυ τι θα κανες αν θα στη βιαζαν; κτλ..) Ψιλουποκριτικο, αλλα οχι απαραιτητα κατακριτεο, μαλλον ανθρωπινο θα το ελεγα.

Εχω ξαναγραψει εδω, αλλα δε θυμαμαι τι. Ετσι κι αλλιως ολοι εικασιες κανουμε. Για το μονο παντως που ειμαι σιγουρος, ειναι οτι θα κανα τον πρωτο φονο απο περιεργεια να δω αν δουλευει το μπακαλοτεφτερο. Ολα κι ολα, την περιεργεια δεν θα την αντεχα και το ξερω.

stasou%2520mygdala.jpg

#857 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 22:00

Αυτο που αλλαζει το death note απο ενα ουζι, ειναι η λογικη του κουμπιου που σκοτωνει χιλιους μαδαρινους. Απενεργοποιει σχεδον την ενσυναισθηση και γερνει σαφως την πλαστιγγα υπερ του φονου. Το αποτελεσμα φυσικα και ειναι το ιδιο, αλλα το συναισθηματικο εκτοπισμα οχι.

Γενικα ολη ειμαστε εν δυναμει δολοφονοι και οι λογοι ειναι απλοι. Εχει να κανει με τον τροπο που δουλευει το κεφαλι μας. Αν οι χ,ψ λογοι υπαρξουν και επικρατησει τελειως το συναισθημα, ναι, ενα οπλο στο χερι μας ειναι κακη φαση. Απλως καποιοι ανθρωποι το παραδεχονται ευθεως, (π.χ. αν καποιος πειραξει τη μανα μου θα τον ξαντεριασω οσο κι αν το μετανιωσω μετα) και καποιοι αλλοι προσπαθουν να το δικαιολογησουν σε λογικες βασεις ( ε, ναι ρε φιλος, μανα ειναι, εσυ τι θα κανες αν θα στη βιαζαν; κτλ..) Ψιλουποκριτικο, αλλα οχι απαραιτητα κατακριτεο, μαλλον ανθρωπινο θα το ελεγα.

Εχω ξαναγραψει εδω, αλλα δε θυμαμαι τι. Ετσι κι αλλιως ολοι εικασιες κανουμε. Για το μονο παντως που ειμαι σιγουρος, ειναι οτι θα κανα τον πρωτο φονο απο περιεργεια να δω αν δουλευει το μπακαλοτεφτερο. Ολα κι ολα, την περιεργεια δεν θα την αντεχα και το ξερω.

Μπορεί αυτό που λες να πιάνει το γενικό σύνολο αλλά ποτέ μην βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο καλούπι

#858 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 22:32

No, you should use hand to hand, the basis of all combat, only a fool trusts his life to a weapon!

Heh.
Six bullets...More than enough to kill anything that moves!

Θυμασαι ποιος απ τους δυο εζησε περισσοτερο oμως :P

Επισης καποιος να ανοιξει το thread με το loli,προβλεπω quality talk.

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#859 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 22:34

Heh.
Six bullets...More than enough to kill anything that moves!

Θυμασαι ποιος απ τους δυο εζησε περισσοτερο oμως :P

Επισης καποιος να ανοιξει το thread με το loli,προβλεπω quality talk.

Ορίστε παλικάρι με γνωστικό επίπεδο XP

#860 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 00:28

Είναι απλά τα πράγματα. Γιατί ο καθένας αξίζει μία ακόμα ευκαιρία. Για αυτό δεν εφαρμόζεται και σε όλες τι χώρες η θανατική ποινή. Γιατί το καταλαβαίνουν. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι φυλακές, όχι για να τιμωρούν τους εγκληματίες, αλλά για να τους επανεντάξουν στη κοινωνία. Μου κάνει εντύπωση που δεν σκεφτόμαστε τον ορισμό της φυλακής μερικές φορές.

o Light εκανε καλα που σκοτωνε τους περισσοτερους φυλακισμενους(αν βεβαια ηξερε για ποιο λογο μπηκαν μεσα)γιατι συνηθως βγαινουν χειροτεροι.ναρκωτικα,συμμοριες δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι ξεφευγουν απο αυτα μεσα στη φυλακη!!π.χ. για τον πασσαρη επρεπε να εφαρμοζοταν η θανατικη ποινη!περισσοτερο φοβο εχεις αν ξεφυγει και κανει περισσοτερο κακο απο τον τελειωσεις αμεσως!!!

Tα ατομα που δεν προσφερουν τιποτα στον κοσμο ειναι πολυ περισσοτερα, και δεν ειναι μονο εγκληματιες.Και αφου κανεις αυτο το ερωτημα, εγω θα σου απαντησω.
Αυτος που κακομεταχειριζεται την οικογενεια του, παραλληλα τη συντηρει ομως.
Οταν η γυναικα του δεν μπορει να σταθει μονη της σε τιποτα και να τον αντιμετωπισει δικαστικα, αλλα καθεται και ανεχεται ολη αυτη την κακομεταχειριση και καλα για να μη δυαλισει το σπιτι της, τοτε ουσιαστικα αυτο της αξιζει.
Δε λεω, σιγουρα υπαρχουν πιο ακραιες περιπτωσεις με ανθρωπους που φερονται εγληματικα απεναντι στην οικογενεια τους, αλλα αυτους πρεπει να τους αντιμετωπισουν οι αρχες, και εξαλλου τα ονοματα τετοιων ανθρωπων δεν ειναι αρκετα γνωστα για να μπορει να τα γνωριζει ενας απλος χρηστης του DN.
Oποτε ακομα και αν σκοτωσεις τους εγκληματιες που βλεπεις στην τηλεοραση, η διαφθορα στο μυαλο των ανθρωπων δε θα σταματησει ποτε να υπαρχει.
Ο ανθρωπος απο μονος του ειναι ενα τερας που δημιουργει προβληματα για τους προσωπικους του σκοπους. (μιλαω για την ανθρωποτητα γενικα, οχι πως ολοι οι ανθρωποι ειναι ετσι)

Ακομα και ο βιαστης που λες, μπορει μεσα απο ψυχιατρικη βοηθεια να καταφερει να πολεμησει το παθος του και να καταφερει να ενταχθει και παλι στην κοινωνια.

Spoiler:

Κανεις δε γεννιεται εγκληματιας, αλλα συνηθως οι περιστασεις τους οδηγουν εκει.
Αμα βοηθησεις καποιους ανθρωπους να ξεπερασουν τα προβληματα τους, θα καταλαβεις πως ισως δεν ηταν ποτε τοσο κακοι οσο φαινοντουσαν, γιατι πανω απ' ολα ειναι ανθρωποι.
Σιγουρα υπαρχουν και περιπτωσεις αμετανοητων εγκληματιων που δεν εχουν ελπιδα μετανοιας, αλλα αυτοι ειναι σχετικα λιγοι, και εγω ειμαι απολυτα αντιθετος με τη λογικη "μαζι με τα ξερα, καιγονται και τα χλωρα."

ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!εκτος απο το σποιλερ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 26 Μάιος 2011 - 00:33
double post.

#861 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 06:50

o Light εκανε καλα που σκοτωνε τους περισσοτερους φυλακισμενους(αν βεβαια ηξερε για ποιο λογο μπηκαν μεσα)γιατι συνηθως βγαινουν χειροτεροι.ναρκωτικα,συμμοριες δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι ξεφευγουν απο αυτα μεσα στη φυλακη!!π.χ. για τον πασσαρη επρεπε να εφαρμοζοταν η θανατικη ποινη!περισσοτερο φοβο εχεις αν ξεφυγει και κανει περισσοτερο κακο απο τον τελειωσεις αμεσως!!!

Συγνώμη και είναι λόγοι αυτές οι υποθέσεις του τύπου " Α, μπορεί μόλις βγει από τι φυλακή να κάνει καινούργια αρχή, αλλά από την άλλη μπορεί να συνεχίσει να σκοτώνει, για αυτό θα τον σκοτώσουμε για να αποτρέψουμε ένα πιθανό μέλλον."

ΟΧΙ. Η λογική σου είναι λάθος.

#862 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 08:47

Συγνώμη και είναι λόγοι αυτές οι υποθέσεις του τύπου " Α, μπορεί μόλις βγει από τι φυλακή να κάνει καινούργια αρχή, αλλά από την άλλη μπορεί να συνεχίσει να σκοτώνει, για αυτό θα τον σκοτώσουμε για να αποτρέψουμε ένα πιθανό μέλλον."

ΟΧΙ. Η λογική σου είναι λάθος.

Σεβομαι την αποψη σου!!!

#863 Sanji-kun

Sanji-kun

Nami-swan

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 19:44

Ακριβώς επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν και θα το χρησιμοποιούσαν λανθασμένα για αυτό βγήκε και το ανιμέ. Οπότε ξανασκεφτήτε πριν απαντήσετε ναι.

#864 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 19:47

Το ξανασκέφτηκα και η απάντησή μου συνεχίζει να είναι θετική.

#865 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 20:19

Κοίτα, εσύ έχεις και avatar τον Kyubey, έτσι και αλλιώς δεν έχεις ηθικούς φραγμούς

#866 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 04:57

Εννοείτε ότι θα το χρησιμοποιούσα. Απλά, το 1ο όνομα που θα έγραφα θα ήταν το δικό μου.

#867 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 18:06

Εννοείτε ότι θα το χρησιμοποιούσα. Απλά, το 1ο όνομα που θα έγραφα θα ήταν το δικό μου.

Θα χρησιμοποιουσες το death note για να αυτοκτονησεις?Σιγουρα πρωτοτυπο αλλα δεν νομιζεις πως θα ηταν λιγο....waste?Δηλαδη δεν παιρνεις καθε μερα ενα φονικο τετραδιο και ειναι λιγουλακι παραλογο.Επιτρεπεται παρ'ολα αυτα???:hmmm:

sc5bab.jpg

#868 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 18:32

υπαρχουν και αλλοι τροποι να αυτοκτονισεις.. δωστο σε μενα

#869 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 19:34

Το είδατε λάθος. Είπα το 1ο όνομα, όχι το 1ο όνομα που θα πεθάνει. πχ θα έδινα διορία στον εαυτό μου 10-15 χρόνια και θα με σκότωνα εγώ, όταν ήμουν ακόμα άνθρωπος.

#870 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 08:30

Το είδατε λάθος. Είπα το 1ο όνομα, όχι το 1ο όνομα που θα πεθάνει. πχ θα έδινα διορία στον εαυτό μου 10-15 χρόνια και θα με σκότωνα εγώ, όταν ήμουν ακόμα άνθρωπος.

αα.. μαιστα..
εγω παντως απο ονοματα θα το ξεφτιλιζα, ισως και να μπορουσα να εξαφανισω ολη τη διαφθορα στην Ελλαδα. μετα ειμαι σιγουρος οτι
θα επαιρνα το κολαει(8α κατεστρεφα τα οπλα και την πυρινικη ενεργεια) και θα βρισκοταν η γη σε post apocalyptic κατασταση (βλ. hokuto no ken)