Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#781 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 18:41

θα το χρησιμοποιουσα ωραιοτατα ως χαρτι υγειας μεσο εκβιασμου διαφορων ατομων αφου πρωτα τους ειχα κανει να χεστουν απ'το φοβο τους βαζοντας τους να το αγγιξουν....

#782 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2011 - 16:53

Stay on topic ppl... κάποια εκτός θέματος post απομακρύνθηκαν.

Ο καθένας μπορεί να "σκοτώσει" όποιον θέλει εδώ μέσα.... δεν κρινόμαστε για τα υποθετικά/φανταστικά μας ξεσπάσματα....Σεμνά πάντα...

On topic, προσωπικά δεν με έχω ικανό να πειράξω άνθρωπο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 21 Μάρτιος 2011 - 16:58

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#783 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2011 - 18:36

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι θα το χρησιμοποιούσα στον μαθηματικό και στον φυσικό...θα με αποθέωνε όλο το σχολείο:rolleyes::hehe:
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#784 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 21:57

Και βεβαία θα το χρησιμοποιούσα. Πρώτα σε μια παλιά μου καθηγήτρια που δεν την χωνευσα ποτέ μου μετά σε μια σκύλα που είχα στο γυμνάσιο που πηγεναι και μου καπάρωνε τους γκόμενους και μετά στην αδερφή μου που μου σπάει τα νεύρα μια ολόκληρη ζωή.

#785 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 22:03

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι θα το χρησιμοποιούσα στον μαθηματικό και στον φυσικό...θα με αποθέωνε όλο το σχολείο:rolleyes::hehe:

Και θα σε κυνηγούσε όλη η αστυνομία.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#786 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 22:25

Και βεβαία θα το χρησιμοποιούσα. Πρώτα σε μια παλιά μου καθηγήτρια που δεν την χωνευσα ποτέ μου μετά σε μια σκύλα που είχα στο γυμνάσιο που πηγεναι και μου καπάρωνε τους γκόμενους και μετά στην αδερφή μου που μου σπάει τα νεύρα μια ολόκληρη ζωή.

Αλήθεια; xD

#787 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 22:25

Και θα σε κυνηγούσε όλη η αστυνομία.

πως θα το μάθαιναν?:zetsubou:

#788 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 22:34

πως θα το μάθαιναν?:zetsubou:

:hahaha: Mα τέτοια εμπιστοσύνη σε ολόκληρο σχολείο που θα σε αποθέωνε; Ούτε ένας δε θα σε κάρφωνε; Ούτε οι άλλοι καθηγητές;

Και για να μην είναι off-topic. Δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα. My enemies will go to hell anyway :tensai: jk,n?

ySss0UF.jpg

#789 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 22:36

:hahaha: Mα τέτοια εμπιστοσύνη σε ολόκληρο σχολείο που θα σε αποθέωνε; Ούτε ένας δε θα σε κάρφωνε; Ούτε οι άλλοι καθηγητές;

Και για να μην είναι off-topic. Δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα. My enemies will go to hell anyway :tensai: jk,n?

Τότε θα έκανα αθόρυβη δουλειά...:P

#790 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 00:50

Δεν εχω ξαναγραψει εδω περα.
Αν και σαν θεμα ειναι αρκετα ενδιαφερον,αρκετες αποψεις/δηλωσεις που εχουν ειπωθει κατα καιρους εδω μεσα ειναι τουλαχιστον εμετικες και δεν μπορω να παρω πλεον στα σοβαρα το θεμα.Μαλλον στην πλακα λεγονται δηλαδη απλα απορω με τι mindset γραφαν μερικοι-αρκετοι- αυτες τις παπαριες και βλεπαν το ποστ τους με ικανοποιηση μετα ξερω γω.

Anw,δεν τιθεται καν θεμα.Καψιμο με την μια and case closed.Δεν θα δοκιμαζα καν αν "λειτουργει" η οχι και λοιπες χαζομαρες.Εξαλλου μονο η εμφανιση shinigami με το που το αγγιζα θα αποδεικνυε οτι ειναι legit shit.Αλλα ακομα και αν δεν εμφανιζονταν δεν θα ηταν αρκετος λογος να γραψω το ονομα καποιου απο περιεργεια και μονο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#791 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 02:20

Δεν είναι καθόλου πρακτικό να γράφεις δέκα χιλιάδες ονόματα. Είναι πολύ πιο εύκολο να εξουδετερώσεις πρόσωπα-κλειδιά σε συγκεκριμένες παρατάξεις-κράτη για να στρέψεις τη μία εναντίον της άλλης.
Μετά κάθεσαι αναπαυτικά και παρακολουθείς τη σφαγή.

#792 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 10:26

Αλήθεια; xD

Oh Yes!!

#793 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 10:42

Oh Yes!!

Μα δεν την λυπάσαι; :P

Anyway, σίγουρα θα έγραφα το όνομα του φυσικού μου και εγώ.Πιο σπαστικός άνθρωπος δεν υπάρχει.

#794 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 10:46

Μα δεν την λυπάσαι; :P

Anyway, σίγουρα θα έγραφα το όνομα του φυσικού μου και εγώ.Πιο σπαστικός άνθρωπος δεν υπάρχει.

Καθόλου.Δεν μπορείς να φανταστείς τη μου εχει κάνει.

#795 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 11:14

σιγουρα θα το χρησιμοποιουσα.Αλλα θα χρειαζοταν αρκετο χρονο μεχρι να σκευτο ενα αψογο σχεδιο.οποιος το χρησιμοποιει επιπολαια στο τελος δεν θα καταφερει τιποτα.