Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#721 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 15 October 2009 - 12:09

Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια σε αυτον που εκανε το τοπικ... χωραει πολυ σκεψη και φιλοσοφια το πραμα... Εγω ειμαι σιγουρος πως θα το χρησιμοποιουσα πρωτα απολα για την περιεργια που θα ειχα αν ηταν αληθεια ολοι αυτοι οι κανονες και αργοτερα γιατι πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δε θα επρεπε να ζουνε.... Ισως ακουστει λιγο ανωριμο (ισως να ειναι κιολας) αλλα πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που δεν κανουν τιποτα στη ζωη και πανω απολα ΔΕΝ προσπαθουν να κανουν τιποτα για να εποφεληθει κ κοινωνια! Επισης υπαρχουν πολλοι πολιτικοι και αλλα "υψηλης ταξης" προσωπα τα οποια εχουν καταστρεψει το συστημα και το νοιμα της δημοκρατιας μονο και μονο για να επωφεληθουν αυτοι και τα κοντινα τους προσωπα. Τελος υπαρχουν και πολλοι εγκληματιες οι οποιοι εχουν κανει εγκληματα και ειτε εχουν γλυτωσει με μικρες ποινες ειτε δεν εχουν καν φυλακιστει... Ολοι αυτοι οι παραπανω ειναι σκουπιδια της κοινωνιας και και το μονο που καταφερνουν ειναι να επιβαρενουν τους σωστους ανθρωπους.... Για να "καθαρισει" η κοινωνια απο αυτους τους ανθρωπους θα χρησιμοποιουσα το death note.... Ενα μεγαλο διλλημα ειναι αν θα χρησιμοποιυσα το death note και για προσωπικους σκοπους... Το να πει καποιος"οχι" ειναι πολυ ευκολο, αλλα αν τυχον τυχενε στα αληθεια θα ηταν μια πολυ δυσκολη αποφαση... Σιγουρα ο θανατος καποιον προσοπων θα μπορουσε να μας επωφελησει σε θεμα δουλειας κτλπ... Το θεμα ειναι θα αντεχες να εχεις τις τυψεις του οτι σκοτωσες καποιον που δεν το αξιζε? Το οτι εισαι ενας κοινος εγκληματιας?? Εγω προσωπικα δεν θα το αντεχα για αυτο δεν πιστευω οτι θα χρησιμοποιουσα το death note για προσωπικο οφελος.... Τελος θελω να πω πως διαβαζοντας τα υπολοιπα ποστς βρηκα καποια πολυ συνειδητοποιημένα ατομα, ωστοσο προσεξα και καποια αλλα πολυ χαζα (κατα την γνωμη μου) η τουλαχιστον πολυ αφελη.... Θα φερω ως παραδειγμα το οτι καποιο μελος ειπε θα σκοτωνε τους καθηγητες του..... Ειμαστε σοβαροι? Οσο αυστηροι η ακομα και ανικανοι μερικες φορες να ειναι δεν θα επρεπε καν να σκεφτει καποιος να τους σκοτωσει.... Αυτο ξεπερνα τα ορια και ειναι χειροτερο ακομη και της χρησης του death note για προσωπικα θεματα..... Αυτες ειναι η αποψεις μου θα ηθελα να ξερω αν καποιοι συμφωνουν η διαφωνουν με αυτα^^

Το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις λοιπών σύμφωνα με τις απόψεις σου πάντα θα ήταν ανα αυτοκτονήσεις αφού είσαι ένας τεμπέλης που προτιμάει την "εύκολη" λύση αντί να βρείς πραγματική λύση στο πρόβλημα (βλέπε βελτίωση παιδείας και βιοτικού επιπέδου) άρα είσα ένα τεμπέλης και δεύτερον γιατί όπως όλλοι οι εγληματίες που ότσο πολύ μισείς έτσι και εσύ νομίζεις ότι έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου ΄πανω στον άνθρωπο ..
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#722 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 15 October 2009 - 21:10

Εννοείται πως θα το χρησιμοποιούσα, και χωρίς δεύτερη σκέψη μάλιστα. Αν σκεφτεί κανείς σε τι άρρωστο κόσμο ζούμε (η και σαπιο οπως λέει και ο Light) -με όλους αυτούς τους ψυχοπαθής ανθρώπους που κυκλοφορούν- δεν νομίζω κανείς να δίσταζε να το χρησιμοποιήσει ακόμα και αν του στοίχιζε στο τέλος την ίδια του την ζωή.
Δηλαδή ΑΝ όντως υπήρχε θα ήταν ο μοναδικός τρόπος δικαιωσύνης, τώρα και για το αν θα δικαστεί κανείς εξαρταται από το πόσο καλός είναι ο κάθε δικηγόρος και συνήθως μεγάλοι εγκληματίες γλυτώνουν μόνο και μόνο επειδή είναι ματσωμένοι και έχουν χρήματα, κ'ετσι συνεχίζουν τα εγγλήματα τους απείραχτοι...
Και όλα αυτά τα <Μόνο ο θεός έχει το δικαίωμα να κρίνει τους ανθρώπους> το βρίσκω βλακεία ειδικά στο anime & manga μου την είχε δώσει πολύ...
Δεν λέω φυσικά να κάνει κανείς judgment τον γείτωνα που έκλεψε για τσίχλα από το περιπτερο, αλλα όλους αυτούς τους δολοφόνους, βιαστές, παιδεραστές κλπ αν είχα ένα Death Note δεν νομίζω πως θα δίσταζα να το χρησιμοποιήσω....
{Αυτή είναι απλώς η γνώμη μου}
:drink:

#723 Lighto

Lighto

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 27 October 2009 - 20:42

Θα το χρησιμοποιούσα μόνο σε εγκληματίες που δεν έχουν μετανιώσει για τα εγκλήματα τους και σε μερικούς πολιτικούς:hahaha:

Edited by Nighteyes, 27 October 2009 - 21:07.
Greeklish converted

#724 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 27 October 2009 - 20:59

Δεν έχει γίνει λίγο επαναλαμβανόμενο το όλο θέμα ?
Posted Image

#725 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 27 October 2009 - 21:08

Δεν θα το χρησιμοποιουσα ουτε θα το εκαιγα,θα το κραταγα απλα.Δεν θα αφανισω τη μια πλευρα του νομισματος,ουτε εχω σκοπο να φτιαξω ενα παραδησενιο κοσμο.Το "κακο" πρεπει να υπαρχει για να δινει αξια σε μια "καλη επιλογη" στη ζωη καποιου.Αν ολα ηταν ετοιμα ωραια και καλα τι νοημα θα ειχε?θα τα θελατε να ειναι ολα ευκολα με αγγελακια να πετανε περα δωθε?σαν παιχνιδι που εχουμε βαλει κωδικους και το τερματιζουμε ευκολα!Οσους θελω να τιμωρησω στον περιγυρω μου θα το κανω με τη ζωη μου,οχι τον θανατο του.Η δυναμη της συνειδησης και η αυτοκαταστροφη των τυψεων ειναι ισχυρη!Για τον υπολοιπο κοσμο,θα το αφησω στους αλλους να κανει τις επιλογες του.

Υ.Γ. Το deathnote ειπα θα το κρατησω απλα γιατι στην σπανια περιπτωση που χρειαστει να σκοτωσω καποιον για να προστατευσω καποιον/α που αγαπω,θα παταγα και τις αρχες μου και οοοοτι αλλο ειπα παραπανω!
Which do you prefer?lion or hippo?

#726 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 posts

Posted 08 November 2009 - 23:14

:hehehe: :D πολύ εμφανες νομίζω xD

Ναι θα το χρισημοποιούσα..αλλά όχι τρελαμένα όπως ο Raito αλλά όποτε βαριόμουν η μου την έδινε καποιος :P

#727 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 12 November 2009 - 23:59

:hehehe: :D πολύ εμφανες νομίζω xD

Ναι θα το χρισημοποιούσα..αλλά όχι τρελαμένα όπως ο Raito αλλά όποτε βαριόμουν η μου την έδινε καποιος :P

Α,όχι τρελαμένα δηλαδή.

#728 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 13 November 2009 - 00:53

Εγω θα το χρησιμοποιουσα στο καθηγητη των μαθηματικων στο σχολειο:hehehe:

gVaaH5O.jpg

#729 Ishimaru Kazuma

Ishimaru Kazuma

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 13 November 2009 - 04:09

Θα αφιέρωνα τη ζωη μου ψάχνοντας κάποιον/α άξιο να το κρατήσει , σαν τον Γκάντι ή τον Δαλάϊ Λάμα , εννοω ένα ακόλουθο της "Μη Βίας" :knock-knock:.

Φυσικα θα κρατούσα και αναλυτικές σημειώσεις απο τα ταξίδια-συζητήσεις - περιπέτειες , για να τα σπρώξω ως σενάριο σε ανιμοστουντιο , ε αντε καμια 26αρα ή 13άρα δεν θα βγεί? :Blissfull: :wis: :gn2:

#730 VulgarWind

VulgarWind

♥Yoko♥

• Members
  • 7 posts

Posted 13 November 2009 - 05:29

Εννοείται πως θα το χρησιμοποιούσα αλλά για προσωπικό όφελος... Φυσικά ο θάνατος κάποιου δεν δικαιολογείται υπό καμία περίπτωση αλλά εάν ήξερα πως δεν θα υπήρχε τιμωρία δεν θα μου έφταναν οι σελίδες... Όμως δε θα το χρησιμοποιούσα για να κάνω κάθαρση ή κατι τέτοιο καθώς οι άνθρωποι είναι άν8ρωποι και στα ίδια σκ@τα θα καταλήγαμε... Θα το χρησιμοποιούσα μόνο για συμφέρον και φυσικά για εκδίκηση/προστασία των ανθρώπων για τους οποίους νοιάζομαι...
Τώρα όμως, με 1 Death Note δν γίνεται κανείς θεός καθώς παραμένει θνητός άρα τα πράγματα μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σκατώσουν... Και όπως είπε ο Lyon88 χωρίς το κακό δε θα αναγνωρίζαμε το κακό... Αναγκαία η ύπαρξη του κακού βλέπετε... Χεχεχε (θέλω φωτό όλων σας :P )

Edited by VulgarWind, 13 November 2009 - 05:48.

#731 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 13 November 2009 - 11:47

ενοειτε!!θα εγραφα τα userames ατομων που δεν χωνευω απο το φορουμ σκεπτουμενη το αωαταρ τους :)
totally kidding
το death note ειναι δειλος τροπος να αντιμετωπισεις τους φοβους σου.αν υπηρχε θα χρησιμοποιουνταν ασυστολα,με το παραμικρο καυγα ανθρωποι θα αλληλοσκοτωνιντουσαν(τουλαχιστον οσοι δεν εχουν αυτοσυγκρατηση)
παρολαυτα μπορω νακαταλαβω γιατι καποιοι θα θελαν να εχουν ενα
Posted Image

#732 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 November 2009 - 14:51

Φυσικα θα κρατούσα και αναλυτικές σημειώσεις απο τα ταξίδια-συζητήσεις - περιπέτειες , για να τα σπρώξω ως σενάριο σε ανιμοστουντιο , ε αντε καμια 26αρα ή 13άρα δεν θα βγεί? :Blissfull: :wis: :gn2:

Τότε μάλλον θα ήσουν αυτός που θα έφερνε το περισσότερο όφελος στην κοινωνία από όλους όσους απαντήσαμε στο topic. :hahaha:

15fkk04.jpg

#733 Kira-sama

Kira-sama

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 22 November 2009 - 02:17

δεν πιστευω πως μια τετοια ανωθεν δυναμη θα μου εβγενε ποτε σε καλο αλλα θα την χρησιμοποιουσα 100%.
σαν ανθρωπος και γω ειμαι εγωιστης και αν ειχα death note τοτε σιγουρα θα το χρησιμοποιουσα για το δικο μου απληστο ωφελος και οχι για το καλο και κοινο..θα ηταν γεματο απο ονοματα των πρωην της κοπελας μου και πολλα τετοια παρομοια που δεν θελω να αναφερω

#734 Alexandra53225

Alexandra53225

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 22 November 2009 - 15:21

Εγώ θα έπαιρνα ένα στυλό και όποιον πάρει ο Χάρος... :hiding_something:

#735 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 27 November 2009 - 14:03

Πρώτος ο αναμάρτητος το λίθο βαλέτο..
Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποιος πρέπει να πεθάνει και ποιος δεν αξιζει? Κατανοώ την απέχθεια για τους εγκληματίες αλλα πρώτον ποτέ μα ποτέ δεν μπορεις να είσαι 100% σίγουρος οτι κάποιος έκανε ένα έγκλημα, ούτε οι δικαστές δεν είναι τόσο σίγουροι!..

Δεύτερον υπάρχει και η μετάνοια, αν κάποιος κάνει κάτι αλλά μετά περάσει όλη του τη ζωή βοηθώντας γιατί έχει μετανιώσει?Επίσης ποιος θα κρίνει ποια εγκλήματα χρίζουν "θανατικής ποινής"? (είμαι κατά της θανατικής ποινής όπως και να'χει!!) εγώ μπορεί να λέω οι ψεύτες, αλλος τους κλέφτες κ.τ.λ απλά έτσι μόνο χάος και τρομοκρατία θα δημιουργηθεί!

Τέλος μετά και το ίδιο άτομο θα έπρεπε να αυτοκτονήσει αφού και ο ίδιος είναι εγκληματιας, δολοφόνος αφού σκοτώνει κόσμο..

Η μόνη περίπτωση που δεν΄έχω καταλήξει είναι η ευθανασία.. Αν κάποιος υπέφερε πάρα πολύ και θα πέθαινε ούτως η άλλως σε λιγο καιρό και μετά από δικές του επίμονες παρακλήσεις μπορεί και να το σκεφτόμουνα.

εν ολίγοις όχι δεν θα το χρησιμοποιούσα!! σταχτη και μπούρμπερη θα το έκανα!!