Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια σε αυτον που εκανε το τοπικ... χωραει πολυ σκεψη και φιλοσοφια το πραμα... Εγω ειμαι σιγουρος πως θα το χρησιμοποιουσα πρωτα απολα για την περιεργια που θα ειχα αν ηταν αληθεια ολοι αυτοι οι κανονες και αργοτερα γιατι πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δε θα επρεπε να ζουνε.... Ισως ακουστει λιγο ανωριμο (ισως να ειναι κιολας) αλλα πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που δεν κανουν τιποτα στη ζωη και πανω απολα ΔΕΝ προσπαθουν να κανουν τιποτα για να εποφεληθει κ κοινωνια! Επισης υπαρχουν πολλοι πολιτικοι και αλλα "υψηλης ταξης" προσωπα τα οποια εχουν καταστρεψει το συστημα και το νοιμα της δημοκρατιας μονο και μονο για να επωφεληθουν αυτοι και τα κοντινα τους προσωπα. Τελος υπαρχουν και πολλοι εγκληματιες οι οποιοι εχουν κανει εγκληματα και ειτε εχουν γλυτωσει με μικρες ποινες ειτε δεν εχουν καν φυλακιστει... Ολοι αυτοι οι παραπανω ειναι σκουπιδια της κοινωνιας και και το μονο που καταφερνουν ειναι να επιβαρενουν τους σωστους ανθρωπους.... Για να "καθαρισει" η κοινωνια απο αυτους τους ανθρωπους θα χρησιμοποιουσα το death note.... Ενα μεγαλο διλλημα ειναι αν θα χρησιμοποιυσα το death note και για προσωπικους σκοπους... Το να πει καποιος"οχι" ειναι πολυ ευκολο, αλλα αν τυχον τυχενε στα αληθεια θα ηταν μια πολυ δυσκολη αποφαση... Σιγουρα ο θανατος καποιον προσοπων θα μπορουσε να μας επωφελησει σε θεμα δουλειας κτλπ... Το θεμα ειναι θα αντεχες να εχεις τις τυψεις του οτι σκοτωσες καποιον που δεν το αξιζε? Το οτι εισαι ενας κοινος εγκληματιας?? Εγω προσωπικα δεν θα το αντεχα για αυτο δεν πιστευω οτι θα χρησιμοποιουσα το death note για προσωπικο οφελος.... Τελος θελω να πω πως διαβαζοντας τα υπολοιπα ποστς βρηκα καποια πολυ συνειδητοποιημένα ατομα, ωστοσο προσεξα και καποια αλλα πολυ χαζα (κατα την γνωμη μου) η τουλαχιστον πολυ αφελη.... Θα φερω ως παραδειγμα το οτι καποιο μελος ειπε θα σκοτωνε τους καθηγητες του..... Ειμαστε σοβαροι? Οσο αυστηροι η ακομα και ανικανοι μερικες φορες να ειναι δεν θα επρεπε καν να σκεφτει καποιος να τους σκοτωσει.... Αυτο ξεπερνα τα ορια και ειναι χειροτερο ακομη και της χρησης του death note για προσωπικα θεματα..... Αυτες ειναι η αποψεις μου θα ηθελα να ξερω αν καποιοι συμφωνουν η διαφωνουν με αυτα^^
Το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις λοιπών σύμφωνα με τις απόψεις σου πάντα θα ήταν ανα αυτοκτονήσεις αφού είσαι ένας τεμπέλης που προτιμάει την "εύκολη" λύση αντί να βρείς πραγματική λύση στο πρόβλημα (βλέπε βελτίωση παιδείας και βιοτικού επιπέδου) άρα είσα ένα τεμπέλης και δεύτερον γιατί όπως όλλοι οι εγληματίες που ότσο πολύ μισείς έτσι και εσύ νομίζεις ότι έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου ΄πανω στον άνθρωπο ..