Post bump, because this thread has left me in despair.Διαβάστε το 50-60-100 φορές, και όταν το καταλάβετε, το ξανασυζητάμε.
εγω να πω την αλη8εια δε συμφωνω.Το προβλημα δε 8α εξαφανιστει αλλα 8α ελλατω8ει
εχεις δικιο στο οτι το σωστοτερο 8α ηταν να βρουμε την αιτια ,αλλα σε 5000 και βαλε χρονια αν8ρωπινου πολιτισμου υπηρχαν διαμαχες,πολεμοι,κλοπες και γενικα το κακο,δε μπορει να εξοντω8ει τελειως,μονο να μετριαστει και το deathnote Μπορει να το πετυχει.Για να δωσω και εγω ενα παραδειγμα με ασ8ενειες οπως εκανε και αυος που εγραψε το post
το κακο(κλοπες,δολοφονιες,πολεμοι) 8α το παρομοιασω με μια ανοιατη ασ8ενιεα(γιατι δε μπορει να γιατρευτει ποτε ολοκληρωτικα) με το aids...οταν ενα παιδι 18 χρονων ανακαλυπτει οτι ειναι φορεας τι γινεται?το παραταμε?ευ8ανασια?υπαρχουν παρα πολλα φαρμακα που δεν 8α το σωσουν,αλλα 8α καταφερουν να του δωσουν μια οσο δυνατον πιο ομαλη ζωη..ετσι και το deathnote στο ρολο παλι του φαρμακου,8α μπορει να "απαλυνει" για 5-10 ισως 20 χρονια τον πονο του κοσμο και να σωσει εκατομυρια ζωες απο το να καταστραφουν
βεβαια οι αν8ρωποι δεν ειναι στραγαλια για να τους σκωτωνεις ετσι απλα,αλλα για μενα αυτος που σκωτωσε τους 2 γονεις και αφησε μικρα παιδια ορφανα ετσι επειδη του ηρ8ε,η ο βιαστης που επειδη γουσταρε βιασε και σκωτωσε ποσες κοπελες,και ακομα και ο "βελγικος κιρα" που ανα8ερ8ηκε σε αλλο ποστ του φορουμ για το deathnote που σκωτωσε 2 α8ωους μονο και μονο για να μοιαζει στον Light δεν ειναι αν8ρωποι,αυτη ειναι η αποψη μου και δεν τους αξιζει να ζουνε...βεβαια πιος ειμαι εγω που 8α αποφασισει σε πιον αξιζει και πιον δεν αξισει να ζει, αλλα καπιος πρεπει να κανει κατι,και αφου δεν κανει κατι,και αφου εχουμε φτασει στο σημειο αυτο 8α το κανω εγω (8α το εκανα δηλαδη αν ειχα deathnote)...
αυτες ηταν πανω κατω οι σκεψεις μου,δεν ξερω τη γνωμη 8α σχιματισετε για μενα αλλα τι να κανω,αυτος ειμαι