Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#541 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 09 October 2008 - 18:02

αυτό που ήθελα να πω είναι οτι άμα δεν καταπολεμησεις τα αίτια , τότε απλώς θα έχεις ακόμα παρισότερα κρούσματα που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε δικό σου τρομοκρατισμό. Με τον πόλεμα κατα της τρομοκρατίας έγηνε τιποτα ? ( το ξέρω οτι δεν είναι αυτός ο ουσιαστικός σκοπός απο τους αμερικάνους , αλλα οτι κάνουν επιθέσεις είναι γεγονός)
Posted Image

#542 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 October 2008 - 18:11

αυτό που ήθελα να πω είναι οτι άμα δεν καταπολεμησεις τα αίτια , τότε απλώς θα έχεις ακόμα παρισότερα κρούσματα που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε δικό σου τρομοκρατισμό. Με τον πόλεμα κατα της τρομοκρατίας έγηνε τιποτα ? ( το ξέρω οτι δεν είναι αυτός ο ουσιαστικός σκοπός απο τους αμερικάνους , αλλα οτι κάνουν επιθέσεις είναι γεγονός)

Ναι,εγώ αναφερόμουν στις λίγες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει χρόνος για διαπραγματέυσεις και αναλύσεις αιτίων,αλλά αν δεν πράξεις έτσι τότε θα χαθούν αρκετές αθώες ζωές,που έιναι και η μοναδική περίπτωση που εγκρίνω...

#543 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 09 October 2008 - 18:19

δεν λέω , λογικά είναι αυτά που λές ... απλώς το πρόβλημα είναι οτι απο ενα σημείο και μετά θα σου είναι πιο εύκολο να κρίνεις μια κατάσταση ως ανάγκης , απο ένα τρομοκράτη , σε ένα ληστή που κρατάει ομηρούς,σε ενα βιαστή ... αυτό εννοώ οτι θα καταντήσεις σαν τον Kira
Posted Image

#544 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 October 2008 - 18:22

δεν λέω , λογικά είναι αυτά που λές ... απλώς το πρόβλημα είναι οτι απο ενα σημείο και μετά θα σου είναι πιο εύκολο να κρίνεις μια κατάσταση ως ανάγκης , απο ένα τρομοκράτη , σε ένα ληστή που κρατάει ομηρούς,σε ενα βιαστή ... αυτό εννοώ οτι θα καταντήσεις σαν τον Kira

Ανάλογα με το άτομο και το πόσο πολύ θα μέινει σταθερός σε αυτά που πιστεύει.

Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα τι θα γινόταν με μένα,παρ ότι πιστεύω θα διατηρούσα τον αυτοέλεγχο,αλλά το ότι ο Light έφτασε όπου έφτασε ήταν απλά μια από τις πολλές περιπτώσεις,δεν σημαίνει ότι όσοι θα το χρησιμοποιούσαν με παρόμοια λογική θα έπεφταν στο σφάλμα του.

#545 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2008 - 18:26

Και επειδη η ζωή των παραπάνω είναι τόσο μεγαλύτερης αξίας από αυτήν των θυμάτων τους (δεδομένου πάντα ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι), θα ήταν καλύτερο εάν κάποιος είχε το μέσο να τους σταματήσει να τους αφήσει να σκοτώνουν και να καταστρέφουν ζωές ελεύθερα... Τι ωραία που τα λέμε όλοι από την ασφάλεια του σπιτιού μας.....

#546 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 09 October 2008 - 19:00

τι να κάνουμε , δεν μπορούμε να έχουμε μια άποψη που θα είναι η πραγματική μας ... το τι θα κάνει ο καθένας αμα είχε αυτη την εξουσία ή το ποιες ζωές έχουν περισότερη αξία και ποιές πρέπει να πεθάνουν ... ασχέτως τι λέμε,ουσιαστικά δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσαμε στην πραγματικοτητα.
Posted Image

#547 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 October 2008 - 15:29

Γι αυτό κι εγώ λέω ότι ότι κι αν λέμε, σίγουρα πολλοί από μας θα το χρησιμοποιούσαν. π.χ. Αν έβρισκε κάποιος ένα Death Note, σίγουρα θα είχε την περιέργεια να επιβεβαιώσει αν είναι αληθινό. Και μετά το να ξέρεις ότι κρατάς τέτοια δύναμη, ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν είναι σωστό, είναι πειρασμός... Είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου μια μεγάλη σοκολάτα ενώ κάνεις δίαιτα... ή σαν να περιμένεις σε αναμμένα κάρβουνα να subbαριστεί το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς και να βλέπεις ένα τεράστιο spoiler tag που να γράφει "ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ".

15fkk04.jpg

#548 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 10 October 2008 - 15:32

αν ειχα το death note θα σκοτωνα τον θειο μου(που δεν εχει παιδια και ξερω οτι θα μου τα γραψει) για παρω τα φραγκα και τα σπιτια που εχει....

#549 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 10 October 2008 - 15:41

εγω αν ειχα το δεατη νοτε θα το χρησιμοποιοσα για να βγαλω ΠΟΛΥ χρημα αλλα δεν θα σκοτωνα αθωους. Μετα θα το πεταγα κ θα ξεχνουσα τα παντα :kakaka:

#550 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 10 October 2008 - 15:45

εγω αν ειχα το δεατη νοτε θα το χρησιμοποιοσα για να βγαλω ΠΟΛΥ χρημα αλλα δεν θα σκοτωνα αθωους. Μετα θα το πεταγα κ θα ξεχνουσα τα παντα :kakaka:

μπααα....

μετα θα ηθελες ποιο πολυ χρημα και επισης να το προστατεψεις...
αλλα πως θα αποκτησεις χρημα χωρις να σκοτωσεις αθωους?
θα σκοτωνες εμπορους ναρκωτικων ή κατι αλλο πιο ηρωικο...?:nosey:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#551 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 10 October 2008 - 15:45

Γι αυτό κι εγώ λέω ότι ότι κι αν λέμε, σίγουρα πολλοί από μας θα το χρησιμοποιούσαν. π.χ. Αν έβρισκε κάποιος ένα Death Note, σίγουρα θα είχε την περιέργεια να επιβεβαιώσει αν είναι αληθινό. Και μετά το να ξέρεις ότι κρατάς τέτοια δύναμη, ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν είναι σωστό, είναι πειρασμός... Είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου μια μεγάλη σοκολάτα ενώ κάνεις δίαιτα... ή σαν να περιμένεις σε αναμμένα κάρβουνα να subbαριστεί το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς και να βλέπεις ένα τεράστιο spoiler tag που να γράφει "ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ".

θεϊκά παραδείγματα :hahaha: είσαι άπαιχτη :riiight:
Posted Image

#552 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 11 October 2008 - 04:01

μπααα....

μετα θα ηθελες ποιο πολυ χρημα και επισης να το προστατεψεις...
αλλα πως θα αποκτησεις χρημα χωρις να σκοτωσεις αθωους?
θα σκοτωνες εμπορους ναρκωτικων ή κατι αλλο πιο ηρωικο...?:nosey:

εμορους ναρκωτικων στανταρ κ θα τους απειλουσα πριν αρχισω να γραφω ονοματα :hehehe:
αλλα εχεις δικιο μετα μπορει να κολλησεις....

#553 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 11 October 2008 - 13:06

Lol,τους περισσότερους δηλαδή σας λείπει ένα ασφαλές μέσο για να αφαιρέσετε μια ανθρώπινη ζωή,τόσο απλά.Εκ του ασφαλούς βέβαια,πολλά λέει ο καθένας.Φυσικά και δεν θα το χρησιμοποιούσα,ακόμα και για ανιδιοτελείς σκοπούς το να σκοτώσω θα σήμανε το τέλος της ψυχικής μου ηρεμίας.To να κρατάς τη ζωή κάποιου στα χέρια σου δεν είναι πειρασμός,μη λέμε ότι θέλουμε.

#554 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 11 October 2008 - 17:18

Lol,τους περισσότερους δηλαδή σας λείπει ένα ασφαλές μέσο για να αφαιρέσετε μια ανθρώπινη ζωή,τόσο απλά.Εκ του ασφαλούς βέβαια,πολλά λέει ο καθένας.Φυσικά και δεν θα το χρησιμοποιούσα,ακόμα και για ανιδιοτελείς σκοπούς το να σκοτώσω θα σήμανε το τέλος της ψυχικής μου ηρεμίας.To να κρατάς τη ζωή κάποιου στα χέρια σου δεν είναι πειρασμός,μη λέμε ότι θέλουμε.

αν αυριο μαθαινες οτι θα γινει πολεμος σε μια χωρα δηλ. χιλιαδες νεκροι χωρις λογο, δεν θα εμπαινες στον πειρασμο να γραψεις το ονομα του προεδρου της επιτιθεμενης χωρας ???

#555 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 11 October 2008 - 17:55

αν αυριο μαθαινες οτι θα γινει πολεμος σε μια χωρα δηλ. χιλιαδες νεκροι χωρις λογο, δεν θα εμπαινες στον πειρασμο να γραψεις το ονομα του προεδρου της επιτιθεμενης χωρας ???

Δεν θα κάνω καμιά ριζική αλλαγή αν σκοτώσω έναν πρόεδρο,τα συμφέροντα πίσω απ'αυτούς τους πολέμους είναι πολύ μεγαλύτερα και καλά κρυμμένα.Και θυσιάζεις πρώτα απ'όλα τη δική σου συνείδηση όταν ακολουθείς ένα τέτοιο μονοπάτι,πράγμα που δεν είμαι σε θέση να κάνω ακόμα και αν πρόκειται για τον χειρότερο άνθρωπο του κόσμου.Απλά θα το έκαιγα αν ήξερα με τι έχω να κάνω.