θα σκοτωναα ολους τους πολιτικους αυτης της χωρας και
θα σκοτωνα και οσους μου την δινουν και θα ηταν μια χαρα!!!!!!!

Posted 17 August 2008 - 01:22
Posted 17 August 2008 - 02:19
Edited by Nikos1451, 17 August 2008 - 12:26.
ορθογραφικά
Posted 17 August 2008 - 02:40
Posted 18 August 2008 - 17:11
Ναι θέλω να πιστέυω πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που θα διακυνδύνευαυν το κεφάλι τους προκειμένου να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, κάποιοι που θα μάχονταν χωρίς να γίνουν οι ίδιοι δολοφόνοι. Επίσης αναφορικά με τον πόλεμο στην οσετία το ανέφερα ως ένα απλό παράδειγμα και συμφωνώ μαζί σου 100% πως όλες οι πλευρές φέρουν ευθύνες. Και πάλι όμως κάνεις λόγο για ειρηνικη επίλυση ζητημάτων άποψη με την οποία επίσης συμφωνώ. Πόσο ειρηνική είναι όμως η δολδφονία, όποιο σκόπό και αν εξυπηρετεί? Ακόμα και αν τα πράγματα ήταν έτσι ποιος μου λέει ότι θα χρησιμοποιηθέι για το " καλό " της ανθρωπότητας και όχι για το προσωπικό όφελος κάποιου? Γιατί το DN είναι εξουσία ζωής και θανάτου και ως γνωστών η εξουσία διαφθείρειKαι το να εχεις ενα μεσο στα χερια σου το οποιο μπορει ενδεχομενως να σωσει ανθρωπινες ζωες και να μην το χρησιμοποιησεις παλι φονος ειναι. Γι αυτο και τετοιες δυναμεις αποτελουν χαρισμα αλλα και καταρα την ιδια στιγμη. Πρεπει απλως να διαλεξεις το μικροτερο κακο. Η ανθρωπινη ζωη ειναι παντοτε πολυτιμη γι αυτο και πρεπει κανεις να ειναι διατεθειμενος να κανει το οτιδηποτε για να την προστατεψει. Και επειδη ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ισοι οταν η επιβιωση ενος αντιβαινει σε αυτην τον πολλων το ζητημα ειναι απλα ποσοτικο. Εσυ το λες φονο και μου λες οτι δεν θα ημουν καλυτερη του. Εγω σου λεω οτι δεν με νοιαζει να ειμαι καλυτερη του η οχι. Δεν βλεπω τον εαυτο μου ουτε σαν προασπιστη καποιας ηθικης συγκεκριμενα ουτε θα ειχα την απαιτηση να γινω καποιου ειδους Θεος του Νεου Κοσμου. Εμενα το μονο που θα με ενοιαζε σε τετοιο ενδεχομενο θα ηταν να σταματησουν να υποφερουν οι απλοι ανθρωποι ειτε ειναι αμαχος πληθυσμος ειτε στρατιωτες.
Και οσο γι αυτο που λες για την Γεωργια και για την Οσσετια.... Επειδη μου ανεφερες μονο τον προεδρο της Γεωργιας θεωρεις δλδ οτι μονο αυτος ειναι υπευθυνος για την κατασταση? Γιατι για μενα και οι δυο αρχηγοι των κρατων ειναι εξισου συνυπευθυνοι. Και πολυ περισσοτερο οι προκατοχοι τους αλλα και αλλοι ομοτιμοι τους σε αλλα κρατη που ακολουθησαν παρομοιες τακτικες ατιμωρητι. Ο Kλαουσβιτς υποστηριζει οτι ο πολεμος ειναι απλα η συνεχεια της πολιτικης με αλλα μεσα. Αυτο ισως να ισχυε παλαιοτερα αλλα πλεον με ενα τοσο ανεπτυγμενο συστημα κανονων σε διεθνες επιπεδο καθε αλλο παρα ακριβες ειναι. Υπαρχουν πλεον πολλα μεσα για να επιλυονται οι διαφορες σε διακρατικο επιπεδο (ΟΗΕ, Δικαστηριο Χαγης, ad hoc δικαιοδοτικα οργανα με εμπειρογνωμονες στην αναγκη) Το μονο το οποιο περιοριζει την διεθνη κοινοτητα και καθιστα το διεθνες συστημα ατελες ειναι η απουσια ενος εκτελεστικου εξαναγκαστικου οργανου. Φαντασου λοιπον να υπηρχε ενας τροπος να εξαναγκασεις ισχυρους και λιγοτερο ισχυρους να επιλεγουν αυτα τα μεσα και να καταστησεις την προσφυγη στον πολεμο ως κατι το αδυνατο. Ποσοι πολεμοι θα μπορουσαν να αποφευχθουν με αυτον τον τροπο? Γιατι ειναι πολυ ευκολο να δινει καποιος τη διαταγη απο την ανεση του προεδρικου μεγαρου αλλα ποσοι πιστευεις οτι θα εχουν την τολμη να πραξουν κατι αναλογο διακινδυνευοντας το κεφαλι τους?
Edited by Kenny, 20 August 2008 - 03:07.
Posted 18 August 2008 - 17:49
Ναι θέλω να πιστέυω πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που θα διακυνδύνευαυν το κεφάλι τους προκειμένου να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, κάποιοι που θα μάχονταν χωρίς να γίνουν οι ίδιοι δολοφόνοι. Επίσης αναφορικά με τον πόλεμο στην οσετία το ανέφερα ως ένα απλό παράδειγμα και συμφωνώ μαζί σου 100% πως όλες οι πλευρές φέρουν ευθύνες. Και πάλι όμως κάνεις λόγο για ειρηνικη επίλυση ζητημάτων άποψη με την οποία επίσης συμφωνώ. Πόσο ειρηνική είναι όμως η δολδφονία, όποιο σκόπό και αν εξυπηρετεί? Ακόμα και αν τα πράγματα ήταν έτσι ποιος μου λέει ότι θα χρησιμοποιηθέι για το " καλό " της ανθρωπότητας και όχι για το προσωπικό όφελος κάποιου? Γιατί το DN είναι εξουσία ζωής και θανάτου και ως γνωστών η εξουσία διαφθείρει
Αυτο ειναι και το θεμα του thread.... και αυτη ειναι η ουσια της απαντησης μου. Οτι αν επεφτε σε εμενα.... Θα το χρησιμοποιουσα ετσι για αυτον και γι αυτον τον λογο. οποτε κρινε την απαντηση μου ως εχει δεν εχω λογο να πω ψεμματα.Ακόμα και αν τα πράγματα ήταν έτσι ποιος μου λέει ότι θα χρησιμοποιηθέι για το " καλό " της ανθρωπότητας και όχι για το προσωπικό όφελος κάποιου?
Posted 18 August 2008 - 18:13
Posted 18 August 2008 - 18:58
Posted 18 August 2008 - 19:04
Edited by iristella, 18 August 2008 - 19:09.
Posted 18 August 2008 - 19:11
Posted 18 August 2008 - 19:20
Posted 18 August 2008 - 19:20
Εγω ποτε δεν θα σκοτωνα κανεναν ακομα και αν το αξιζε ,σκοτωνωτας κακοποιους γινομαστε και εμεις εγκληματιες ακομα και αν δεν το καταλαβαινουμε.Οχι εγω δεν θα γινομουν σαν αυτους:tongue:
Δεν ειναι ωραιο να προσπαθεις να δημιουργεις καινουργιους κοσμους σκοτωνωντας
Posted 18 August 2008 - 19:36
Posted 18 August 2008 - 19:42
Posted 18 August 2008 - 23:02