Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#271 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 21:01

Εγώ θα χα φάει κόσμο και κοσμάκη... Καιάδας ένα πράμα. Όποιος είναι άεργος (όχι άνεργος) ή/και αμόρφωτος, ξουτ.

Σκέφτομαι να τριγύρναγα στους δρόμους, να ρωτάω πόσο κάνει το ln1 (λογάριθμος). Όποιος δεν ξέρει, ουστ. Απλό.

(Πως φαίνεται ότι είμαι με την πλευρά του Kira...)

Edit: + Όποιον έχει Vista.... x0ax0a0x0ax.

Geez. Αν αλλαξουν οι διαθεσεις του trail, αγαπητα παιδια, την πατησαμε και οι υπολοιποι:emptyonexg1:. Παντως δε νομιζω οτι τα κριτηρια ειναι και τοσο σκοπιμα. Π. χ. σκοτωσε οποιον δε γελαει με Monty Python. Ενα τετοιο ατομο δεν θα γελασει ποτε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#272 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 22:01

ln1 = 0

Πολύ απλά, επειδή e^0 = 1.

Οπότε την γλιτώνω από τον trail, και από τον Somnium. Λατρεύω τους Monty Python. Έχω ρίξει τρελλό γέλιο με τις ταινίες τους.

#273 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 19:38

Kira(Light)=Respect! οχι , δε νομιζω οτι θα μπορουσα να κανω το ιδιο , ακομη και να ηθελα , απλα εκανε κατι που κανεις απο εμας δε θα αντεχε να κανει...
Εγω προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ολες οι μορφες ζωης ειναι ισης αξιας οπως ειπε και ο Bellvm Sacrvm. Ωστοσο αν καποιος δεν σεβεται την εννοια αυτη τοτε
ειναι αξιος της μοιρας του (καλη ωρα ο Light δυστυχως!).Παρ'ολα αυτα εγω ημουν απ'την αρχη με το μερος του Light...δε ξερω πειτε με και μενα κακο πειτε με ουτοπιστη επαναστατη...ο,τι να'ναι!
αλλα τι να κανω αν ειναι στη φυση μου?!
Η ουσιαστικη απαντηση που εχω εγω για αυτη την ερωτηση ειναι...ναι, θα χρησιμοποιουσα το death note αν εβρισκα φυσικα το θαρρος γιατι κακα τα ψεματα : στα λογια
ειναι ολα ευκολα οπως ειπωθεικε και ξαναειπωθεικε.
Βασικα somnium θα σου προτεινα να βγεις στους δρομους και να μοιραζεις δωρεαν λογισμικο διαφορετικο των vista οπως λες και να μαθεις σε αυτα τα παιδια πως
λειτουργουν οι λογαριθμοι και οχι να τα θανατωσεις...σου αφηνω το ελευθερο ομως να καθαρισεις τον κοσμο απο τους υπευθυνους για αυτην την κατασταση,
ας στοχευουμε στη ριζα του προβληματος και οχι στα αποτελέσματά του.sorry που στο λεω αλλα ακολουθωντας τη δικη σου λογικη δε θα βγαλει πουθενα
...

#274 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:10

Παρ'ολα αυτα εγω ημουν απ'την αρχη με το μερος του Light...δε ξερω πειτε με και μενα κακο πειτε με ουτοπιστη επαναστατη...ο,τι να'ναι!

Ναι,το χω ξαναπει,κι εγω ημουν με το μερος του...

Δλδ οσο υπηρχε ο L ημουν και με τους 2,καθως η ιδεολογια του Kira δεν ηταν τελειως λανθασμενη...

η κοινωνια ειχα στ'αληθεια αρχισει να γινετε καλυτερη γιατι α)οι "μεγαλοι" εγκληματιες ειχαν πεθανει και β)οι νεοι εγληματιες φοβοταν να παρανομησουν...το λαθος του ηταν οτι θεοποιηουσε τον εαυτο του υπερβολικα...

Οταν ηρθαν οι Near και Mello,τοτε ημουν καθαρα με το μερος του Light...

Βεβαια εγω Death Note στο χερι μου δεν θα πιανα..

#275 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:48

Θα το χρησιμοποιούσα για να σκοτώσω την ανία. :hahaha:

Aν είχα το Death Note εγώ θα σκότωνα τον Vetus(λίγο) και τον Red ranger(πολύ).:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Προφανώς πλάκα κάνω,δεν νομίζω ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον αλλά σε ασχολία να βρισκόμαστε....

Kαι να ήθελες να με γράψεις στο Death Note δεν θα κατάφερνες ν' απαλλαγείς από μένα γιατί δεν ξέρεις το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο. Μπουχαχαχαχαχα! :himitsu:

#276 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 02:03

Kira(Light)=Respect! οχι , δε νομιζω οτι θα μπορουσα να κανω το ιδιο , ακομη και να ηθελα , απλα εκανε κατι που κανεις απο εμας δε θα αντεχε να κανει...
Εγω προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ολες οι μορφες ζωης ειναι ισης αξιας οπως ειπε και ο Bellvm Sacrvm. Ωστοσο αν καποιος δεν σεβεται την εννοια αυτη τοτε
ειναι αξιος της μοιρας του (καλη ωρα ο Light δυστυχως!).Παρ'ολα αυτα εγω ημουν απ'την αρχη με το μερος του Light...δε ξερω πειτε με και μενα κακο πειτε με ουτοπιστη επαναστατη...ο,τι να'ναι!
Η ουσιαστικη απαντηση που εχω εγω για αυτη την ερωτηση ειναι...ναι, θα χρησιμοποιουσα το death note αν εβρισκα φυσικα το θαρρος γιατι κακα τα ψεματα : στα λογια
ειναι ολα ευκολα οπως ειπωθεικε και ξαναειπωθεικε.
Βασικα somnium θα σου προτεινα να βγεις στους δρομους και να μοιραζεις δωρεαν λογισμικο διαφορετικο των vista οπως λες και να μαθεις σε αυτα τα παιδια πως
λειτουργουν οι λογαριθμοι και οχι να τα θανατωσεις...σου αφηνω το ελευθερο ομως να καθαρισεις τον κοσμο απο τους υπευθυνους για αυτην την κατασταση,
ας στοχευουμε στη ριζα του προβληματος και οχι στα αποτελέσματά του.sorry που στο λεω αλλα ακολουθωντας τη δικη σου λογικη δε θα βγαλει πουθενα
...

Δεν εχω κανενα προβλημα με vista η λογαριθμους. Πλακα εκανα. Επισης, ειναι quote. Η δικη μου λογικη ειναι "Γιατι να τους σκοτωσω αφου μπορω να τους αγνοω?" Δεν αλλαζει τιποτα για μενα. Αν δεν ενδιαφερομαι για κατι, ειναι σαν να μην υπαρχει....:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#277 shadowsong

shadowsong

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:14

Αρχικα το ειχα καταλαβει πως εκανες πλακα , απλα το σχολιασα για να συνεχιστει η συζητηση...και για αλλη μια φορα δε συμφωνω με την λογικη σου (gomen!). Τι εννοεις??? Να αγνοησεις?Αν δεν ενδιαφερεσαι για κατι?Δεν αλλαζει τιποτα για σενα....?
Αυτα ειναι απογοητευτηκά να τα ακους απο καποιον σε αυτην την ηλικια νομιζω
και ακομη και να μην ενδιαφερεσαι για κατι δε ειναι σαν να μην υπαρχει: αργα ή γρηγορα θα το βρεις μπροστα σου...

#278 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:27

Εγω παλι επικροτω τη σταση του Somnium, οταν υπαρχει καποιο ατομο που σε εκνευριζει ιδιαίτερα, η σωστη αντιμετωπιση ειναι να τον αγνοεις, οχι να θελεις να τον σκοτωσεις. Αν ηταν ολοι ετσι θα αποφευγοταν απειροι ανουσιοι καβγαδες και τσακωμοι στη ζωη μας.

Θα το χρησιμοποιούσα για να σκοτώσω την ανία.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#279 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:43

@shadowsong
Πως ειναι δυνατον να ενδιαφερθεις για κατι που δεν σου προκαλει το ενδιαφερον? Απ' την αλλη, απ' το να προσπαθεις να μπλεξεις με ο,τι δεις μπροστα σου, μαλλον ενοχλεις κιολας. Κυριως τη σημερον ημερα υπαρχουν τοσα πραγματα που ζητιανευουν την προσοχη σου που μπορεις μονο απο λιγη γενναιοδωρια να καταληξεις 24/7 στο βαλτο. Ισα ισα, αυτη ειναι η ηλικια για να μην ασκολεισαι με τον καημο του καθενος.... Αλλιως, βλ. Lighto (η ταση του να σκοτωνει εγκληματιες ηταν επιρροη του πατερα του, και της τυφλης πιστης του στη δικαιοσυνη. Το να γινει θεος ηταν η δικη του επιθυμια. Αν ειχε ακολουθησει μονο τον εαυτο του ισως να μην γινοταν ολη η ανουσια σφαγη...)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#280 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:45

Αν υπάρχει κάποιος που σου τα πρήζει, τον απομονώνεις σε ενα σοκάκι και του σπας το άδειο του κεφάλι. Απλά, τίμια αντρίκια. Το Death Note είναι για σοβαρές καταστάσεις π.χ. αν θέλεις να καταστρέψεις εναν πολιτικό αντίπαλο, αν θέλεις να εκβιάσεις του βουλευτές να υπερψηφίσουν το καινούριο εξοπλιστικό πρόγραμμα που προωθείς, αν έχεις βαρεθεί τη πεθερά σου, αν χρωστάς δάνειο στη τράπεζα, αν κάποιος σου πήρε τη μπύρα κτλ κτλ

#281 shadowsong

shadowsong

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:50

Εγω παλι επικροτω τη σταση του Somnium, οταν υπαρχει καποιο ατομο που σε εκνευριζει ιδιαίτερα, η σωστη αντιμετωπιση ειναι να τον αγνοεις, οχι να θελεις να τον σκοτωσεις.

Μα δεν ειπα να σκοτωσεις κανεναν απλα κατα την ταπεινη μου αποψη καλυτερα να ασχοληθουμε με την λυση καποιου προβληματος παρα να το αγνοουμε και συνειδητα...

#282 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 15:28

Το Death Note είναι για σοβαρές καταστάσεις π.χ. [...]αν αν έχεις βαρεθεί τη πεθερά σου,[...], αν κάποιος σου πήρε τη μπύρα κτλ κτλ

Οντως αυτες ηταν οι πιο σοβαρες απο τις καταστασεις που γραφεις:P

Παντος για την εξαλειψη τις εγκληματικοτητας η μεθοδος του Light φαινοταν να ειναι η μονη δυνατη,απλα το παρακανε καπως με το να τους σκωτονει ολους...πολλοι απο το φοβο τους και μονο θα το χαν μετανιωσει...

Για μενα θα πρεπε να χε σκωτοσει αρκετους στην αρχη και μετα να σταματαει ανα διαστηματα,για να δειξει οτι οσο τα πραγματα πανε καλα ολοι συγχωρουνται...αν μετα ξανααρχισουν τα "βαρια" εγκληματα ,μονο κ μονο για να δειξει οτι ο Kira υπαρχει συνεχως και δεν εχει προβληματα,θα μπορουσε παλι να ξανααρχισει το judgement για λιγο..

#283 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 18:49

χμμμμ.......εγω μαλλον θα.....

καλα ας μου πεσει πρωτα ενα death note στα χερια μου και βλεπουμε!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!:hahaha:

βασικα.....μαλλον θα το χρησιμοποιουσα στα σιγουρα μια φορα(για να σιγουρεψω τι ειναι!!):orly:και μετα........................

:canthelp:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#284 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 22:50

Εγω προσωπικα σιγουρα ΝΑΙ θα το χρησιμοποιουσα...και δεν ειναι το θεμα του Light ( ΘΕΟΣ)
που το παρακανε!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#285 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 13:01

και εγω βρηκα χρηση του death note!ευτυχως τωρα ξερω,αμα μου επεφτε ενα τετοιο πραγμα στα χερια μου.....καλα......adios σε πολλους!!!:burningbe3:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]