Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#256 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 April 2008 - 16:49

Ναι οντως ελπιζω ο Ash να εκανε πλακα,θα ηταν πραγματικη δολοφονια να σκοτωσεις αυτους τους ανθρωπους...

Μα γιατι, εγω νιωθω τοσο καλυτερα που ξερω οτι καποιος θελει να σκοτωσει εμενα και την παρεα μου επειδη συχναζουμε σε καφετεριες:congrats:

Ναι μετά απο σκέψη ναι θα έκανα πάντα υπάρχει μια στιγμή που θες να το κάνεις σε κάποιον... όχι γιτί σου έβαλε κακό βαθμό ο καθηγητής σου και τέτοια αλλά κάτι σοβαρό... αλλά σίγουρα θα είχα τύψεις μτά...

Οποτε θα το χρησιμοποιουσες μονο μια-δυο φορες μεχρι να σε καταβαλλουν οι τυψεις;

Ποιός σου λέει οτι δεν μ' αρέσουν οι μικροκαυγάδες κι αυτά; : )

είναι βίτσιο μου να τα λύνω με δικές μου δυνάμεις, χωρίς hax.

Σε παω!
Posted Image

#257 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 April 2008 - 17:16

Μα γιατι, εγω νιωθω τοσο καλυτερα που ξερω οτι καποιος θελει να σκοτωσει εμενα και την παρεα μου επειδη συχναζουμε σε καφετεριες

χαχα quotαρο....

Οντως και τα αλλα τα χαρτομουτρα και οι τζογαδακιδες που πετανε τα λεφτα τους σε στοιχηματα και κουλοχερηδες,οι καμενοι που πετανε τις ζωες τους στα internetαδικα και οι μηχανοβιοι που σπαταλανε τις ζωες τους σε κουρσες θα αξιζαν μια εγγραφη στο βιβλιο...:D:lol:

#258 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 April 2008 - 17:26

Οντως και τα αλλα τα χαρτομουτρα και οι τζογαδακιδες που πετανε τα λεφτα τους σε στοιχηματα και κουλοχερηδες,οι καμενοι που πετανε τις ζωες τους στα internetαδικα και οι μηχανοβιοι που σπαταλανε τις ζωες τους σε κουρσες θα αξιζαν μια εγγραφη στο βιβλιο...:D:lol:

Zoro, χαλαρά, μου θυμίζεις τον Jigsaw από τα Saw!!:oo:

On topic: Κάποτε ο Light είπε ότι για να χρησιμοποιήσεις το Death Note, χρειάζεσαι ισχυρή θέληση.

Εγώ διορθώνω τον "Θεό" (μ@λ@κι€$): χρειάζεσαι πολλή τρέλα και κανένα ίχνος συνείδησης!

#259 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 01 April 2008 - 18:03

'Εμενα γιατί μου φαίνεται ότι μόνο οι γιάπηδες της Yostuba έκαναν σωστή χρήση?
Καλή η κοινωνική δικαιοσύνη και η εξάλειψη του εγκλήματος, ακόμα και το project του Light να γίνει θεός, είναι ενδιαφέρον. Αν όμως δεν βγάλεις και λίγο κέρδος από την ιστορία, για ποιον λόγο να ανακατευτείς με Death Note και Shinigami?

#260 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 01 April 2008 - 18:56

Zoro, χαλαρά, μου θυμίζεις τον Jigsaw από τα Saw!!:oo:

On topic: Κάποτε ο Light είπε ότι για να χρησιμοποιήσεις το Death Note, χρειάζεσαι ισχυρή θέληση.

Εγώ διορθώνω τον "Θεό" (μ@λ@κι€$): χρειάζεσαι πολλή τρέλα και κανένα ίχνος συνείδησης!

Και ο αληθινός θεός ήταν ο L. Μακράν από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δεί/διαβάσει σε πολλά.

Και On topic: παρόλο που μπορούσε ο L να είχε χρησιμοποιήσει το Death Note δεν το έκανε.
Κανείς όμως δεν ξέρει τι πραγματικά θα έκανε αν έπεφτε στα χέρια του ένα πραγματικό Death Note. Και ο Ryuk είχε πεί ότι όποιος θνητός χρησιμοποιεί το Death Note είναι δυστυχισμένος. Και ο Light δεν ήταν ποτέ πραγματικά ευτυχισμένος. Απλά χρησιμοποιούσε τους άλλους. Αυτό ίσως του έδινε ευχαρίστηση αλλά όχι ευτυχία. Με την Misa δεν ήταν ποτέ ερωτευμένος...

#261 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 April 2008 - 20:49

Με την Misa δεν ήταν ποτέ ερωτευμένος...

Καλα το να βρεις την τελεια γυναικα που ολοι αναζητουν,πιστη,χαριτωμενη,διασημη,ομορφη,να σε θελει τρελα και να την αρνεισαι τοσο πολυ...τι να πω μονο το ζωον ο Light θα το κανε αυτο...

δεν λεω οτι επρεπε να του αρεσει αναγκαστηκα,αλλα θα πρεπε τουλαχιστον να χει εκτιμησει αυτα που εκανε γι αυτον...

#262 8@N05

8@N05

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 02 April 2008 - 19:21

Εννοείται πως θα το χρησιμοποιούσα για να σκοτώσω τους εγκληματίες (όπως έκανε ο Light) και τους παίκτες του Ολυμπιακού. :wis:

#263 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 April 2008 - 16:52

Καλα το να βρεις την τελεια γυναικα που ολοι αναζητουν,πιστη,χαριτωμενη,διασημη,ομορφη,να σε θελει τρελα και να την αρνεισαι τοσο πολυ...τι να πω μονο το ζωον ο Light θα το κανε αυτο...

Ε οχι και ζωον που αρνηθηκε μια χαζη γυναικα χωρις χαρακτηρα!!:oo:

δεν λεω οτι επρεπε να του αρεσει αναγκαστικα,αλλα θα πρεπε τουλαχιστον να χει εκτιμησει αυτα που εκανε γι αυτον...

Ασε καλυτερα γιατι μετα θα επαιρνε θαρρος... Ο Light γενικα δεν "εκτιμουσε" αυτους που τον βοηθουσαν, μαλλον γιατι το θεωρουσε ως δεδομενο αφου το εκαναν με δικη τους θεληση... ή ισως και απο εγωισμο αφου θεωρουσε τον εαυτο του τον "θεο" του νεου κοσμου.
Posted Image

#264 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 April 2008 - 17:25

Ε οχι και ζωον που αρνηθηκε μια χαζη γυναικα χωρις χαρακτηρα!!:oo:

Χαζη?Θα παρατηρησες οτι δεν ηταν τοσο χαζη οσο αφορουσε το θεμα με τις κασετες και την συναντηση με Light...ηταν αρκετα εξυπνη,απλα ερωτευτικε τον λαθος ανθρωπο...ηταν κ πολυ συμπαθητικη imo...

Ασε καλυτερα γιατι μετα θα επαιρνε θαρρος... Ο Light γενικα δεν "εκτιμουσε" αυτους που τον βοηθουσαν, μαλλον γιατι το θεωρουσε ως δεδομενο αφου το εκαναν με δικη τους θεληση... ή ισως και απο εγωισμο αφου θεωρουσε τον εαυτο του τον "θεο" του νεου κοσμου.

Ποιο θαρρος?υπο τις διαταγες του ηταν παντα...

Χαρη στην Misa(κ Rem επομενως,ο Light):

Spoiler:

Λιγο εκτιμιση για μενα ηθελε...

#265 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 April 2008 - 18:17

On topic... :knock-knock:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#266 Trail

Trail

Linux Ubuntu

• Members
  • 89 posts

Posted 03 April 2008 - 18:25

Εγώ θα χα φάει κόσμο και κοσμάκη... Καιάδας ένα πράμα. Όποιος είναι άεργος (όχι άνεργος) ή/και αμόρφωτος, ξουτ.

Σκέφτομαι να τριγύρναγα στους δρόμους, να ρωτάω πόσο κάνει το ln1 (λογάριθμος). Όποιος δεν ξέρει, ουστ. Απλό.

(Πως φαίνεται ότι είμαι με την πλευρά του Kira...)

Edit: + Όποιον έχει Vista.... x0ax0a0x0ax.

#267 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 03 April 2008 - 18:46

και ποιος θα μεινει για τις οικοδομες ρεεεε

#268 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 03 April 2008 - 18:49

ελεος παιδια μου...δεν ντρεπεστε καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οποιοσδηποτε θα χρησιμοποιουσε το deathnote προς οφελως του...για τον απλουστατο λογο...ολοι κοιταμε τν κωλο μας και τν ουρα μας....περα απο αυτο...ο κοσμος μας δν παραληριζεται με το κοσμο τον δικο μας...και το death note αν 8α επεφτε σε καμοιον θα πεφτε σε καποιον με ιδιαιτερα προσοντα οπως τν Light αυτα...:stubborn: εχεχεχεχε
αμα το χα εγω θα σκοτωνα 2 συγγενικα μ προσωπα...και αλλους 38 χεχε αυτα...με αλλα λογια απλα δν θα λερωνα τα χερια μου...μαλιστα ωραιοσ δολοφονος ειμαι και γω :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#269 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 April 2008 - 21:59

Ξεχασα,και τους noob θα εβαζα στο Death Note..

Ειμαι Ρατσιστης?Οχι,αυτοι ειναι Noob!

Χεχε εννοειτε πως κανω πλακα:D

#270 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 posts

Posted 06 April 2008 - 00:33

Αν έπεφτε στα χέρια μου με χαρά θα το χρησιμοποιούσα θα σκότωνα τους πάντες ! :hehehe:

Mπα?? :orly::orly::orly::orly::orly::orly::orly: