Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#241 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 18 March 2008 - 15:04

Αν πάντος το είχα εγώ θα το πούλαγα και θα έβγαζα τα λεφτά της ζωής μου!!!
Αν δεν υπήρχε το nothingness μόνο τότε, και ίσως να έγραφα στο death note.

Μωρε τα λεφτα καλα ειναι, αλλα μετα δεν ξερεις σε πιανου τα χερια θα πεσει και τι μπορει να κανει μ'αυτο :/

#242 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 18 March 2008 - 15:12

Ναι αλλά η ίδια η ύπαρξη του Death Note προυποθέτει την ύπαρξη παραδείσου και κόλασης. Αρα και να πέθαινα από αυτόν μετά, there's no big deal...Τώρα για το τι θα έκανε στον κόσμο, it's up to him....Απλά σκέψου να το έβρισκε αυτός in the first place.....:P:P:P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#243 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 18 March 2008 - 15:33

Θα το χρησιμοποιουσα με τα 1000!!!!
Ουτως η αλλως δεν υπαρχει στην Ελλαδα καποιος αρκετα εξυπνος μπατσος σαν τον L για να με σταματησει!!
Βεβαια δεν εχω στο μυαλο μου ποιους θα σκοτωνα....
Μαλλον θα εξαρτοταν απο τη διαθεση μου!!!
Πιστεύω πως ο ανθρωπος δεν σκοτωνει στην συγχρονη κοινωνια γιατι σκεφταιται τις επιπτωσεις, ενω βαθια μεσα μας ολοι γνωρίζουμε τα βιαια ενστικτα του ανθρωπινου ειδους!! Γεννηθηκαμε για να κανουμε κακο κι ας το αρνιομαστε.
Ειναι στην φυση μας να θελουμε το κακο καποιου αλλου οταν εχουμε προσωπικο συμφερων! Ειδικα εμεις οι ελληνες που η πονηρια ειναι στο αιμα μας...
Posted Image

Υ.Σ. Ειμαι κακος... ><><><><><><><><><
.....Whatever...

#244 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 18 March 2008 - 22:52

εγω μαλλον 8α περιμενα το shinigami να ερ8ει και 8α του το εδινα πισω..
αν βεβαια υπηρχε καποιος που η8ελα να 'φυγει' απο τη μεση, 8α τον σκοτωνα και μετα 8α το εδινα. 8α τα ξεχνουσα ολα και δεν 8α ειχα και τυψεις:P

σκεφτητε ομως να εξαρτιοταν ολη μας η ζωη απο ενα τετραδιο. δηλαδη πρεπει να ξερουν να γραφουν και οι 8εοι για να μπορουν να σκοτωσουν καποιο. αν το σκεφτεις ειναι λιγο γελοιο. δηλαδη οταν παλια δεν υπηρχε η γραφη πως 8α σκοτωναν..? τελος παντων ξεφυγα ετσι και αλλιως ολα ειναι στη φαντασια του δημιουργου!
Posted Image

chuu~:lovulovu:

#245 usopp-san!

usopp-san!

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 18 March 2008 - 23:02

egw pantws 8a ro xrhsimopoiousa xwris deuterh koubenta!

#246 Guts

Guts

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 18 March 2008 - 23:55

Θα το χρησημοπιουσα στο χαλαρο...
Παντα υπαρχει καπιος που θα θελες να "ξεφορτωθεις"...^^
In the name of god,impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen

#247 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 19 March 2008 - 00:19

Χμ καλή ερώτηση. Όταν κυκλοφορούν τύποι σα κι αυτούς που κατέστρεψαν οικογένειες και σπιτικά το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές που έβαλαν εσκεμένα, θα άξιζε να γραφτεί το όνομα τους στο deathnote. όταν ακούς για εμπόριο οργανων παιδιών η κυκλώματα παιδικών μαστροπών τότε πάλι η χρήση ενός deathnote θα ήταν επιτακτική. Με τη φιλοσοφία τοy Light συμφωνούσα. ωστόσο ο Light ξέφυγε και σκότωνε τους πάντες. Απλά τρελάθηκε απο την ξαφνική δύναμη που απέκτησε. Ίσως πολλοί τρεένόντουσαν απο ξαφνική δύναμη και επιροή σε ζωή αλλονών.

#248 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 March 2008 - 16:10

Μπα δεν μπορω να πω οτι μισω καποιον τοσο θανασιμα ωστε να τον σκωτονα(αντιπαθω μερικα ατομα και πολλες φορες ευχομαι να παθουν κανα ατυχημα,οπως διαφοροι καθηγητες,αλλα το να πεθανουν ειναι υπερβολικο για μενα)...οταν ημουν γυμνασιο-λυκειο υπηρχαν μερικα ατομα που μισουσα σχεδον θανασιμα αλλα τωρα πια στο πανεπιστημιο αδιαφορω,περασμενα ξεχασμενα...αν κ σκοτωνοντας τα "καθαρματα" τις κοινωνιας,ο κοσμος γινοταν οντως καλυτερος(και γιατι μειονονταν οι κακοι και γιατι μειονονταν αυτοι που θελαν να πραξουν κατι κακο) δεν ειναι κατι για μενα...θα χα τυψεις αν σκωτονα τοσα πολλα ατομα,ακομα κι αν γινοταν για καλο σκοπο...ο μοναδικος λογος που θα σκωτονα καποιον ειναι αν ειχε κανει κατι σοβαρο σε μενα ή στην οικογενεια/φιλους μου...τοτε μπορει να σκωτονα καποιον αλλα μετα πιστευω θα επεστρεφα το βιβλιο στον Shinigami...

#249 Lolki

Lolki

Shinigami και δερνει

• Members
  • 40 posts

Posted 19 March 2008 - 16:18

Οχι. Προτιμώ να ασχολούμαι με την πάρτη μου και μόνο.
Κι αν είχα προσωπικά με κανέναν, θα τα έλεινα στα ίσα, και όχι δειλά με ενα μαγικό βιβλιαράκι.

#250 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 19 March 2008 - 16:59

Οχι δεν θα το αγκιζα διοτι πολυ απλα δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει την κοινωνια.Αυτην την δυνατοτητα να αποκτουσα δεν θα επαιρνα την ευθυνη.Ουτε θα ηθελα να εχω τυψεις στην ζωη μου.Ποτε κανεναν δεν μισησα θανασιμα στο περιβαλλον μου.Και να το ειχα κανει οπως ειπε ο Lolki θα το ελυνα στα ισα.Think before you act

#251 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 29 March 2008 - 02:43

Ναι μετά απο σκέψη ναι θα έκανα πάντα υπάρχει μια στιγμή που θες να το κάνεις σε κάποιον... όχι γιτί σου έβαλε κακό βαθμό ο καθηγητής σου και τέτοια αλλά κάτι σοβαρό... αλλά σίγουρα θα είχα τύψεις μτά...

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#252 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 29 March 2008 - 23:54

Θελω να σχολιασω λιγο αυτο το ποστ....

Οχι. Προτιμώ να ασχολούμαι με την πάρτη μου και μόνο.
Κι αν είχα προσωπικά με κανέναν, θα τα έλεινα στα ίσα, και όχι δειλά με ενα μαγικό βιβλιαράκι.

Μια απλη ερωτηση:
Εισαι σιγουρος?
αυτο το "μαγικο βιβλιαρακι" θα σου εδινε απειρη δυναμη, ωστε να μη καθεσαι πια να ασχολεισαι με μικροκαυγαδες και μανουρα του τυπου "ελα να το λυσουμε στα ισα"... Ειπες επισης και μονος σου οτι καλυτερα να ασχολεισαι με την παρτη σου και μονο... Ξεχνας οτι χρησιμοποιωντας το death note μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις....

Προσωπικα, θα το χρησιμοποιουσα σιγουρα, και σιγουρα θα σκοτωνα και τους εγκληματιες, τουλαχιστον αυτους που θα επαιρνα πρεφα....

Θα το χρησιμοποιούσα φυσικά! Θα σκότωνα όποιον άνθρωπο δεν έχει λόγο ύπαρξης. (κλασσικά, θα σκότωνα πολλούς Έλληνες) Και καταλαβαίνετε τι εννοώ... Πρωί καφετέρια, μεσιμέρι, καφετέρια, βράδυ καφετέρια, τσιγάρο, ποτό, χαρτιά.... Πραγματικά κάτι τέτοιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.... <<

Ωπα ρε φιλε, με το μαλακο, αλλο το να μην προσφερεις στην κοινωνια, αλλο το να καταστρεφεις την κοινωνια...
Ειπες στο επομενο σου ποστ οτι ετσι επιβαρυνουν την κοινωνια, αμα το πας ετσι τοτε μπορεις να κινησεις τα νηματα με το death note ωστε να αλλαξεις το συστημα διακυβερνησης της χωρας σου (ή και του κοσμου, ισως...)

(wow, τι σκεφτηκα ο Kira...:bleh:)

Βασικα, τωρα θα σκεφτεστε "καλα, που το θυμηθηκε αυτο το παμπαλαιο ποστ, ο,τι θυμαται χαιρεται ο τυπος...."
Αλλα, οπως και να χει, μου φανηκε τραβηγμενο...

Well, that's pretty much my point and u can love it or shove it!:hahaha:

#253 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 March 2008 - 00:51

Ναι οντως ελπιζω ο Ash να εκανε πλακα,θα ηταν πραγματικη δολοφωνια να σκοτωσεις αυτους τους ανθρωπους...

#254 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 01 April 2008 - 02:13

Θα το γέμιζα με συνταγές ζαχαροπλαστικής. Δεν βρίσκω το λόγo να ξεφορτωθώ ένα τόσο όμορφο τετραδιάκι, το οποίο μάλιστα δεν τελειώνει και ποτέ! yummi!!!!:drink:

#255 Lolki

Lolki

Shinigami και δερνει

• Members
  • 40 posts

Posted 01 April 2008 - 08:06

Θελω να σχολιασω λιγο αυτο το ποστ....

Μια απλη ερωτηση:
Εισαι σιγουρος?

Υep.

αυτο το "μαγικο βιβλιαρακι" θα σου εδινε απειρη δυναμη, ωστε να μη καθεσαι πια να ασχολεισαι με μικροκαυγαδες και μανουρα του τυπου "ελα να το λυσουμε στα ισα"

Ποιός σου λέει οτι δεν μ' αρέσουν οι μικροκαυγάδες κι αυτά; : )

... Ειπες επισης και μονος σου οτι καλυτερα να ασχολεισαι με την παρτη σου και μονο... Ξεχνας οτι χρησιμοποιωντας το death note μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις....

Μα δεν έχω κανέναν που να είναι εμπόδιο στο να κάνω αυτά που γουστάρω. Και να είχα, αυτό που είπα πρίν ισχύει, γιατι είναι βίτσιο μου να τα λύνω με δικές μου δυνάμεις, χωρίς hax.