Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#211 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 23 February 2008 - 22:41

Αν έπεφτε στα χέρια μου με χαρά θα το χρησιμοποιούσα θα σκότωνα τους πάντες και ιδιαίτερα αυτούς που κάνουν τούς μάγκες! :hehehe:

Ε, τοτε δεν θα εκανες εσυ το μαγκα? Κυριως αν εστελνες τον καθε ενανα τους σε εναν επιπονο θανατο...

Δυστυχως, το DN ειναι ο ορισμος της εξουσιας. Αν και νομιζω οτι θα εβρισκε την εκτιμηση που του αξιζει στα επιδεξια χερια μου:wis:...

Posted Image

#212 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 23 February 2008 - 22:56

Εγω αμα ειχα ενα death note στην αρχη σιγουρα θα το χρησιμοποιουσα. Πως ακριβως δν ξερω. αφου σκωτονα οποιον γουσταρα θα το κρατουσα για decor :P:P:P:P

#213 antemian

antemian

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 23 February 2008 - 23:27

Εγώ πάλι δεν ξέρω...θα το σκεφτόμουν σίγουρα αρκετά πριν κάνω κάτι. Προς το παρόν δεν μισώ κάποιον τόσο πολύ ώστε να τον σκοτώσω...πιστεύω άμα σκοτώσεις κάποιον επειδή τον μισείς του κάνεις χάρη (κατά κάποιον τρόπο) τον σκοτώνεις και τέλος. Θα προτιμούσα να τον κλείσω φυλακή, ώστε να στερηθεί την ελευθερία του...ίσως να τον βασανίσω (καλή ιδέα!!!).... Αλλά από την.......δεν ξέρω :nod:

#214 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 23 February 2008 - 23:48

Στην πυρά αμέσως. Και θα έγραφα το όνομα του κατασκευαστή τους αν μπορούσα. Φαντάζεστε να πέσουν στα χέρια ενός τρελού; Είναι κάτι σαν το Ring of Power , δεν παίζεις με τέτοια πράματς.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#215 d.x

d.x

Everybody lies

• Members
  • 24 posts

Posted 24 February 2008 - 01:54

Στην πυρά αμέσως. Και θα έγραφα το όνομα του κατασκευαστή τους αν μπορούσα. Φαντάζεστε να πέσουν στα χέρια ενός τρελού; Είναι κάτι σαν το Ring of Power , δεν παίζεις με τέτοια πράματς.

Στα χέρια ενός τρελού χμμ...ενδιαφέρον ακούγεται πολύ καλή ιδέα :hihi2:
Πάντως αμφιβάλω αν ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα το χρησιμοποιούσε αν έπεφτε στα χέρια του,όλοι θα έμπαιναν στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσουν έστω και για μια μόνο φορά ,έτσι από περιέργεια.
Σίγουρα κανένας δεν θα είχε κάποιο μεγάλο σχέδιο στο μυαλό του αλλά αυτό δεν θα ενοχλούσε κανέναν.
Είναι η ανθρώπινη φύση έτσι, δεν τίθεται θέμα επιλογής και ας φαίνεται έτσι.
When in doubt, tell the truth.

#216 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 28 February 2008 - 08:22

Ενας τρελός ομως δεν θα εχει δει το ανιμε οποτε θα δεν μπορεσει να το δουλεψει :P

#217 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 28 February 2008 - 21:58

Έχει οδηγίες, δυστυχώς....
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#218 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 29 February 2008 - 00:15

οντως LOL:canthelp::hahaha:
(στα χερια του L θα ηθελα να δω πως θα αντιδρουσε την πρωτη φορα που τη θα το χρησιμοποιουσε αλλα και μετα)

#219 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 01 March 2008 - 14:58

Εγω παντως αν επεφτε στα χερια μου θα το χρησιμοποιουσα ΣΤΑΝΤΑΡ.....
Πιστευω οτι ο καθενας θα το εκανε...Σ αυτον το κοσμο που ζουμε παντα δυστυχως την πληρωνουν αυτοι που δεν πρεπει ενω οι πραγματικοι φταιχτες τη βγαζουν λαδι..
Ασε.......παιζουν ραμματα για ΠΟΛΛΕΣ γουνες αν το καλοσκεφτουμε:kill4u:
Posted Image

#220 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 01 March 2008 - 15:19

Εγω δεν ξερω αν ειχα τα κοτσια να το Usaro...Αν καταφερνα να γραψω καποιο ονομα στο DeathNote σιγουρα θα ηταν για καλο σκοπο...Αλλα σαν ανθρωπος με αδυναμιες και εγω μπορει να τυφλονομουν απο την Δυναμη του "Διαβολοτετραδιου" και να το Usara ΑΒΕΡΤΑ ΜΕΤΑ...:stubborn:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#221 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 03 March 2008 - 00:51

Λεπτομεριες :P

#222 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 March 2008 - 17:10

Οχι να το γυρισω σε κοινωνικη συζητηση, αλλα ειμαι ο μονος εδω μεσα που βρισκει ανησυχητικο το ποσα ατομα θεωρουν αυτονοητο οτι πρεπει να σκοτωνουμε οσους μας εχουν αδικησει; :unsure:
Posted Image

#223 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 03 March 2008 - 17:17

Οχι να το γυρισω σε κοινωνικη συζητηση, αλλα ειμαι ο μονος εδω μεσα που βρισκει ανησυχητικο το ποσα ατομα θεωρουν αυτονοητο οτι πρεπει να σκοτωνουμε οσους μας εχουν αδικησει;

Μπα φιλε μου ιδεα σου. Παντως πιστευω πως και να το ειχαμε στα χερια μας (αν οντως υπηρχε) θα καναμε τα παντα να το ξεφορτωθουμε
Posted Image

#224 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 March 2008 - 17:18

... και μετά σου λένε ότι τα anime σε κάνουν άνθρωπο. Κολοκύθια. :uhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#225 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 03 March 2008 - 20:35

Σαφές το μήνυμα του Κέννυ. Εμένα πάντως το συγκεκριμένο με έκανε.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]