Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#196 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 20:34

Στην Ελλάδα δεν νομίζω να την γλύτωνε κάποιος με DeathNote. Θα τον έβρισκε αμέσως ο Μάκης... Άσε που αν πας να γράψεις το όνομα του Μάκη, ή θα σου τελειώσει το μελάνι, ή θα σε έχει γράψει πρώτος εκείνος...

σιγα ρε ο μακης δεν ειναι δα και ο Chuck Norris

οσοι λενε οτι θα το καιγανε ,απ'οτι θυμαμαι αν το καταστρεψεις πεθαινεις και συ νομιζω ισως κανω λαθος παει καιρος απο τοτε που το ειδα...

LOL ξεχασα να πατησω EDIT

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#197 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 23:30

Ο Chuck δεν χρειάζεται DeathNote. Απλά πεθαίνεις...:hahaha:

Writing someone's name in a Death Note doesn't cause him a heart attack, it only makes Chuck Norris' face appear briefly before his eyes.

Chuck Norris Fact #5281
Δημοσιευμένη  εικόνα

#198 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 11:48

Πραγματικά άμα έπεφτε αυτό το πράγμα σα χέρια τώρα θα πώ ότι θα το κατέστρεφα αλλά η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική δύναμη εξουσία κτλπ κτλπ πιστεύω όμως ότι πάλι θα το κατεστρεφα γιατί θεωρώ ΄τοι ναι αυτό το μπουρδέλο που ζούμε μπορεί και έχει ατα περιθώρια να πάρει βελτίωση με άλλες μεθόδους πολύ ποιο ανθρώπινες και γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο duck με το να σκωτώνεις τον εγκληματία δεν πολεμάς το πρόβλημα στην ρίζα του ....

από εδώ και μετά απλά θα ήθελα να σχολιάσω κάποια προηγούμενα post

1) Τα ισόβια δεν είναι για να συμορφωθεί ο κρατούμενος είναι για τιμωρία και για να κρατήσεις ένα επικύνδινο άτομο μακριά από τα υποψίφια θυματά του..
Ακόμα και αν δεν είναι πραγματικά ισόβια σκέψου να βγε΄ςι από μια φυλακή μετά από 20 χρόνια σε έναν κόσμο που δεν ξέρεις και είσαι πραγματικά άχρηστος είνια αρκετά μεγάλη τιμωρία...

2) Για όλλους του εθνος σωτήρες και όχοι μόνο σωτήρες του κόσμου κτλπ μια ερώτηση το έχετε πάρει γραμμή ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν αλλα 5,000,000,000 άνθρωποι (ναι ο αριθμός που έβαλα ε΄'ινια πραγμαικός όχι θεωρητικός ή τραβηγμένος ) που σκεύτονται ακριβώς το ίδια για εσάς....? Αναρωτιέμαι άμα το ξέρατε πώς θα αισθανόσασταν να βρισκότανε το νομά σας στις σελίδες του death note και μάλιστα από κάποιον ομοιδεάτης σας απλα διαφορετικής εθνικότητας ή πολιτικής παράταξης ή δεν ξέρω εγώ τι...
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#199 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 12:08

I would kill Every US president :)
Then every Turkish President
and then I would burn the death note
and keep one page in case another president pops up :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#200 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 15:17

Α, παπαπα! Εγώ να χρησιμοποιώ το Death Note;;; :oo:Μήτε με σφαίρες! Σε αντίθεση με τον Light, που ήταν τρελός για δέσιμο και πίστευε ότι ΜΟΝΟ αυτός έχει δίκιο και όχι οι άλλοι, έχω μία στοιχειώδη κοινή λογική.

Αν έβρισκα ένα Death Note στο δρόμο μου, θα περίμενα το Shinigami του να του το χώσω στο στόμα (τί σκεφτήκατε, εεε; ) και να τον στείλω από 'κει που ήρθε! :roar:

Μακριά!

#201 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 15:19

Παντως το διλυμα που εθεσε ο samurai_pizza_dora θα δυσκολευομουν να το απαντησως και νομιζω πολλοι αλλοι γιατι πιος μπορει να πει με το χερι του στη καρδια (που λεει ο λογος τελος παντον) οτι στο ονομα της αγανακτισης και της αποτελματοσης του ανθρωπινου ειδους θα σκοτωνε τους "κακους"(εντελος υποκειμενικη εννοια) ωστε να υπαρξουν μονο οι ενομοι και αθοοι πολιτες.

Καταληγοντας προσωπικα θα δυσταζα αλλα ειμαι συγουρος πως στο τελος θα με επιθε ο shinigami να αδραξω την ευκερια/δυναμη(προδιδοντας τα πιστευω μου):hahaha:

#202 Kyuubi9tales

Kyuubi9tales

AnimeKyuubiDemonFreak

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 00:21

Σίγουρα και θα το χρησιμοποιούσα για να σκωτώσω όλα τα λαμόγια που το παίζουν εξουσία μόνο και μόνο επειδή τους δώσαμε το δικαιώμα να το κάνουν.

#203 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 03:25

Δεν θέλω να φανω κακός ... αλλα άμα το είχα πιστεύω θα σκότωνα τον μισό πληθυσμό του πλανήτη και περισσότερο (Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν αλλα θα άρχιζα με την ελλάδα δεν αντέχω όσα γίνονται εδώ :P

#204 d.x

d.x

Everybody lies

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 12:09

Αν έπεφτε στα χέρια μου με χαρά θα το χρησιμοποιούσα χωρίς να έχω κάποιον ιδιαίτερο στόχο για το ποιανού το όνομα θα μπει εκεί μέσα.
Βλέποντας και κάνοντας.:kill4u:
When in doubt, tell the truth.

#205 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 12:44

Εαν επεφτε στα χερια μου θα το εκαιγα:gotit: αλλα πριν το κανω αυτο θα ειχα γραψει μερικα ονοματα:kill4u::hehehe: !!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#206 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 15:38

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να κάψετε Death Note??????

Αν είναι δυνατόν! Θα έχετε στα χέρια σας δύναμη να αλλάξετε ριζικά ορισμένα πράματα, όχι στην εμβέλεια του Light, αλλά και πάλι ....

Ξανασκεφτείτε το.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#207 Christos0b

Christos0b

lalalalala...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 17:29

Μπα δεν νομιζω (αν και θα εμπαινα στον πειρασμο) να το χρησιμοποιουσα (ασε που θα ειχα το Shinigami απο πανω μου ολη την ωρα - φανταστειτε τωρα διαφορες "προσωπικες" στιγμες και να εχεις τον !##!$%#@@ απο πανω σου να γελαει και να σχολιαζει,χ0α0χ0α0χ0α0χ0αχ0 :D ).
Οπως και να το κανουμε μια ζωη ειναι μια ζωη οποιος και αν την εχει και οπως και να την χρησιμοποιει.

Απο την αλλη μηπως η ανθρωπινη ζωη ειναι υπερεκτιμημενη?
Μηπως αυτο που χρειαζεται ο κοσμος σημερα ειναι ενας επιγειος θεος να βαλει την ταξη και να ξεφορτωθει ολα τα "καθαρματα" ? :erk::terror2:

I love the sound of you walking away ...

#208 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 21:53

Ενα Death note δεν κεγεται ετσι ειμαι σιγουρος οτι αμα καποιος το ειχε θα το γεμιζε στην πρωτη μερα Xd

#209 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 21:55

Ενα Death note δεν κεγεται ετσι ειμαι σιγουρος οτι αμα καποιος το ειχε θα το γεμιζε στην πρωτη μερα Xd

Συμφωνώ.Ίσως στην αρχή να δίσταζες να το χρησιμοποιήσεις αλλά αφότου έγραφες τα πρώτα 2-3 ονόματα μετά ούτε που θα το σκεφτόσουν.Εγώ πάντως σίγουρα θα έγραφα αρκετά ονόματα:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#210 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 22:35

Αν έπεφτε στα χέρια μου με χαρά θα το χρησιμοποιούσα θα σκότωνα τους πάντες ! :hehehe: