Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
782 replies to this topic

#721 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 14:53

Δεν είναι θέμα φόβου.

Θέλω να κοιμηθώ το μεσημέρι με ενοχλούν οι μύγες. Θέλω να κοιμηθώ το βράδυ με ενοχλούν τα κουνούπια. (ευτυχώς βάλαμε σήτες στα παράθυρα και σχεδόν εκμηδενίστηκε)

Πηγαίνω το βράδυ να πιω νερό στην κουζίνα και βρίσκω κατσαρίδες. Αν μείνουν εκτεθειμένα τα τρόφιμα (π.χ. ψωμί) γεμίζουν μυρμήγκια (ευτυχώς κάναμε απολύμανση και εκμηδενίστηκε)

Όπου κοιτάξω βλέπω αράχνες (όχι ιστούς, τα έντομα)
Το κακό όμως παράγινε τις τελευταίες μέρες (με σαρανταποδαρούσες :terror2::oo:).

Πάω να ντυθώ το πρωί (πριν λίγες μέρες) και βρίσκω μία πάνω στο πουκάμισό μου.

Πάω να πλένω τα δόντια μου χθες το βράδυ και βρίσκω μία στη μπανιέρα.

Κατάληψη στο σπίτι μου προσπαθούν να κάνουν;

(επιπλέον μισώ και τα θαλασσινά του είδους: καβούρια , αστακούς , γαρίδες κλπ )

Ρε συ, φίλε Boss, μήπως έχεις κανέναν νεκρό μέσα στο σπίτι; :deadga6:

:oo:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#722 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 15:14

σκεφτήκατε ότι απλά μπορεί να μένει στην επαρχία?
όπου η πρόσβαση στο σπίτι είναι πιο άμεση?

#723 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 15:27

Μισώτη Κόκα-Κόλα γιατί είναι τόσο ωραία η γεύση της που δεν μπορώ να αντισταθώ να πίνω 2 φορές τη μέρα,ενώ είναι τόσο ανθυιγεινή.:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#724 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 15:54

Μισώτη Κόκα-Κόλα γιατί είναι τόσο ωραία η γεύση της που δεν μπορώ να αντισταθώ να πίνω 2 φορές τη μέρα,ενώ είναι τόσο ανθυιγεινή.:deadga6:

So true...
Μισώ το pc μου που κατεβάζει θεόαργα!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#725 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 16:19

ίσως αν βγάλεις τον τύπο απο το αβαταρ σου να σταματήσει να ειναι ΘΕΟαργά και να πιάσει πιο σατανικές ταχύτητες.

#726 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 16:24

Μπορεις για αλλαγη να κατσεις να καθαρισεις, γιατι τοσα πολλα εντομα, αν δεν ζεις σε καλυβα μεσα σε ελος, δεν εξηγουνται αλλιως!Η απολυμανση κανει δουλεια...αλλα αν πιασεις μια σκουπα και ρημαξεις λιγο τους ιστους απο τις αραχνες, οι αραχνες θα μετακομισουν!...μια ιδεα ειναι...

Ρε συ, φίλε Boss, μήπως έχεις κανέναν νεκρό μέσα στο σπίτι; :deadga6:

:oo:

Ούτε βρομιάρηδες είμαστε:puke::uhh:, ούτε νεκρούς μέσα στο σπίτι έχουμε.:deadga6::terror2:

Με κάνατε και γέλασα πάντως:hahaha:

1). Μένω με την οικογένειά μου (οι μητέρες ,φαντάζομαι, πως ξέρετε τι υστερία με τη καθαριότητα έχουν)

2). Μένω σε ισόγειο, με αποτέλεσμα οποιοδήποτε αρθρόποδο ή τρωκτικό να μπορεί να βρει πρόσβαση (ήθελα να ήξερα από που μπήκαν οι σαρανταποδαρούσες)

3). Μένω κοντά σε βαμβακοκαλλιέργειες (ένα parking και ένας δρόμος μας χωρίζει, επιπλέον μπροστά και πίσω έχουμε γκαζόν και δέντρα)

EDIT: Matsu αναφέρομαι στο έντομο αράχνη κοίτα πιο προσεκτικά το post, οι ιστοί δεν προλαβαίνουν να εμφανιστούν (τους καθαρίζουμε...)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#727 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 10:17

Ούτε βρομιάρηδες είμαστε:puke::uhh:, ούτε νεκρούς μέσα στο σπίτι έχουμε.:deadga6::terror2:

Με κάνατε και γέλασα πάντως:hahaha:

1). Μένω με την οικογένειά μου (οι μητέρες ,φαντάζομαι, πως ξέρετε τι υστερία με τη καθαριότητα έχουν)

2). Μένω σε ισόγειο, με αποτέλεσμα οποιοδήποτε αρθρόποδο ή τρωκτικό να μπορεί να βρει πρόσβαση (ήθελα να ήξερα από που μπήκαν οι σαρανταποδαρούσες)

3). Μένω κοντά σε βαμβακοκαλλιέργειες (ένα parking και ένας δρόμος μας χωρίζει, επιπλέον μπροστά και πίσω έχουμε γκαζόν και δέντρα)

EDIT: Matsu αναφέρομαι στο έντομο αράχνη κοίτα πιο προσεκτικά το post, οι ιστοί δεν προλαβαίνουν να εμφανιστούν (τους καθαρίζουμε...)

Η αραχνη ομως καρδια μου, καπου πρεπει να χτιζει ιστο...τεσπα...εδω τουλαχιστον, οποτε διαλυουμε τους ιστους, εξαφανιζονται και οι κατοικοι τους...σορρυ, δεν ηξερα οτι εχετε βαμβακοκαλλιεργιες κοντα..παντως μια καλη ιδεα θα ηταν να βγαλετε τα παντα εξω απο το σπιτι, και να ριξετε μια γερη απολυμανση, ακομα και στις εισοδους/εξοδους, γυρω γυρω απο τα παραθυρα, σε βεραντα ή αυλη αν εχετε...πιστευω πως ετσι θα λυθει το ζητημα...απλα αν εχετε κατοικιδια ζωακια, μην τα αφησετε για αρκετο καιρο να περιφερονται ανεξελενγκτα στο πατωμα...σορυ για το off topic...:nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#728 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 10:42

εγω μησω το γεγονος οτι πρεπει να γυρησω athens ενω μια χαρα περναω εδω στη κερκυρα :bath: και βαριεμαι να βγαλω εισητηριο και να τα μαζευω και και και....

γιατι ολα τελειωνουν τοσο γρηγορα;;;;:blingeye2:
KORE DE OWARI DA!!

#729 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 18:25

Επειδή μπορούν.!!! χοχο..

μισώ τις εποχές.. θα ήθελα να είχα έλεγχο του τοπικού μου χώρου και των καιρικών φαινομένων του!

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#730 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 18:28

ποιες εποχες?

εσυ μιλας για πολλυ παλια τοτε που υπηρχαν χειμωνας ανοιξη καλοκαιρι και τετοια...

Αχχχ...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#731 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 19:02

Μισώ το γεγονός ότι ξυπνάω κάθε φορά λουσμένος στον ιδρώτα,λες και ήμουν σε κανα χαμαμ.Μισώ το γεγονός ότι δεν μορώ να κοιμιθώ πριν τις 4 και να ξυπνήσω μετά τις 7.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#732 spirosg

spirosg

Για πολλές κλωτσιές...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 20:22

Λοιπόν έχουμε και λέμε :
- μισώ τις διακοπές μου γιατι τελείωσαν,
- μισώ το αφεντικό μου γιατι δεν δίνει άλλη άδεια (έτσι νομίζει τουλάχιστον)
- μισώ την matsu γιατι 2 μέρες τώρα κααααθεται και κωλοβαράει στο ίντερνετ την ώρα που κάποιοι δουλεύουν σκληρά σαν σκυλιά για να βγάλουν τίμια το χωμί τους (και το σανό των αλόγων τους)
- μισώ τον ISP μου που μου χει κάνει τα νεύρα κορδόνια με την αστάθεια της γραμμής μου
- μισώ τον τραπεζικό μου λογαριασμό που δεν έχει αρκετά για να πάρω μια Carrera 4 S ή εστω μία Cayman S

#733 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 22:12

Μισώ το γεγονός ότι ξυπνάω κάθε φορά λουσμένος στον ιδρώτα,λες και ήμουν σε κανα χαμαμ.Μισώ το γεγονός ότι δεν μορώ να κοιμιθώ πριν τις 4 και να ξυπνήσω μετά τις 7.

To detective instinct μου λέει οτι δεν έχεις κλιματισμό:smokingg:
Γιατί δεν τσιμπάς κάναν φθηνό ανεμιστήρα??

#734 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 22:40

Μισώ το γεγονός ότι δεν μορώ να κοιμιθώ πριν τις 4 και να ξυπνήσω μετά τις 7.

Same here:bahhh:
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#735 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2007 - 00:57

To detective instinct μου λέει οτι δεν έχεις κλιματισμό:smokingg:
Γιατί δεν τσιμπάς κάναν φθηνό ανεμιστήρα??

Όχι,δεν έχω,ούτε ανεμιστίρα θέλω.Κοίτα το πρόβλημα είναι ότι κοιμάμαι με την χειμωνιάτικη κουβέρτα,το ξέρω ότ είναι λίγο περίεργο,αλλά δεν μπορώ αλλιώς,αν δεν την έχω,κοιμάμαι στο μισό,και ας με ζεστένει...είναι λίγο ιδιαίτερη κατάσταση.:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα