Μισώ τη κοιλιά μου που μεγαλώνει πιο εύκολα απ' ότι μικραίνει,ευτηχώς που προσέχω και δεν είναι παρά ελάχιστη....
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 15:10
Μισώ τη κοιλιά μου που μεγαλώνει πιο εύκολα απ' ότι μικραίνει,ευτηχώς που προσέχω και δεν είναι παρά ελάχιστη....
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 15:12
τι να κάνω Kenny μπορεί να ειναι βαρετό αλλά εσύ μου δίνεις λόγους για να σε μισώ.
κύριε εξυπνάκια.
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 15:14
ποιον μισώ? ξέρει αυτός....

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 15:19
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 15:43
μισώ τον red pyramid επειδή δεν μπορεί απλά να είναι και κόκκινος και πυραμίδα.
Τρομερός λόγος να 'μαι μισήσεις
Αλήθεια,γιατί δεν μπορώ να μαι και κόκκινος και πυραμίδα?
pyramid, οι κοιλίτσες είναι super sexy! xD (imo πάντα, που δεν είναι και αξιόπιστη αν σκεφτείς ότι η τσάντα με την νεκροκεφαλή που έχω αγοράστηκε διότι την βρήκα εξαιρετικά kawaii Χ_Χ)
ποιον μισώ? ξέρει αυτός....
θα συμφωνήσω με την Glastenen Sexy!!!
Τέλεια
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 16:29
Πες με εξυπνάκια, but...τι να κάνω Kenny μπορεί να ειναι βαρετό αλλά εσύ μου δίνεις λόγους για να σε μισώ.
κύριε εξυπνάκια.

I'll pass...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 18:23
αλλιώς θα σου λεγα.!!!!
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 18:30
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 18:40
H Erisabetsu μισει καποιον διχως λογο η για ανουσιο λογο μονο και μονο για να μενει το τοπικ της στις πρωτες θεσεις του offtopic μοιραια λοιπον μισω την Erisabetsu...
εσύ να ανοίξεις τα λουτρά του σατανά και άστα αυτά.
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 18:44
Επίσης μισώ τα ταρτάν διότι αυτά φταίνε που το έκλεισα. >:0
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 19:10
εσύ να ανοίξεις τα λουτρά του σατανά και άστα αυτά.
τωρα ειμαι αμαλιαδα σε ενα νετ καφε με αθλια συνδεση οπου καθε φορα που θελω να κανω ποστ πρεπει να συνδεθω μετα δεν με αναγνωριζει και πρεπει να ξανασυνδεθω μετα ποσταρει αλλα με ρψταει αν θελω να ποσταρω?(...?) και πρεπει να ανοιξω καινουρια σελιδα για να δω αν εχει γινει το ποστ και γενικα το μισω!!!
βασικα γυρναω σε μια εβδομαδα τα λουτρα θα ανοιξουν...χμμ... μαλλον 1η σεπτεμβρη που θα χουν γυρησει ολοι, θα κανεις και ενα εδιτ στο τελευταιο σου ποστ να γραψεις και κατι σχετικο με το σεναριο, και οι μαχες ξεκινουν!!!!!!!!!!!!!!!
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 21:46
Πες με εξυπνάκια, but...
I'll pass...
Εκπληκτικό,δεν περίμενα να βρίσκομαι στη δεύτερη θέση
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 23:01
Θέλω να κοιμηθώ το μεσημέρι με ενοχλούν οι μύγες. Θέλω να κοιμηθώ το βράδυ με ενοχλούν τα κουνούπια. (ευτυχώς βάλαμε σήτες στα παράθυρα και σχεδόν εκμηδενίστηκε)
Πηγαίνω το βράδυ να πιω νερό στην κουζίνα και βρίσκω κατσαρίδες. Αν μείνουν εκτεθειμένα τα τρόφιμα (π.χ. ψωμί) γεμίζουν μυρμήγκια (ευτυχώς κάναμε απολύμανση και εκμηδενίστηκε)
Όπου κοιτάξω βλέπω αράχνες (όχι ιστούς, τα έντομα)
Το κακό όμως παράγινε τις τελευταίες μέρες (με σαρανταποδαρούσες
Πάω να ντυθώ το πρωί (πριν λίγες μέρες) και βρίσκω μία πάνω στο πουκάμισό μου.
Πάω να πλένω τα δόντια μου χθες το βράδυ και βρίσκω μία στη μπανιέρα.
Κατάληψη στο σπίτι μου προσπαθούν να κάνουν;
(επιπλέον μισώ και τα θαλασσινά του είδους: καβούρια , αστακούς , γαρίδες κλπ )
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 10:50
Εγω μισω το θεατρο! Ακομα να μπει κλιματισμος στα εκδοτηρια!!Μα τι κανανε 10 μερες που ηταν κλειστο?εχουν γεμισει τρυπες το ταβανι και τους τοιχους, αλλα ο κλιματισμος δεν λειτουργει ακομα! ελεος!

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 11:22
Μπορεις για αλλαγη να κατσεις να καθαρισεις, γιατι τοσα πολλα εντομα, αν δεν ζεις σε καλυβα μεσα σε ελος, δεν εξηγουνται αλλιως!Η απολυμανση κανει δουλεια...αλλα αν πιασεις μια σκουπα και ρημαξεις λιγο τους ιστους απο τις αραχνες, οι αραχνες θα μετακομισουν!...μια ιδεα ειναι...
Εγω μισω το θεατρο! Ακομα να μπει κλιματισμος στα εκδοτηρια!!Μα τι κανανε 10 μερες που ηταν κλειστο?εχουν γεμισει τρυπες το ταβανι και τους τοιχους, αλλα ο κλιματισμος δεν λειτουργει ακομα! ελεος!
Βούτα στις ράγες Άννα Καρένινα

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο