Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#706 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 20 August 2007 - 15:10

Μια φορά να μισήσει κάποιος και μένα....:nod:νιώθω παραμελημένος:bahhh:

Μισώ τη κοιλιά μου που μεγαλώνει πιο εύκολα απ' ότι μικραίνει,ευτηχώς που προσέχω και δεν είναι παρά ελάχιστη....:terror2:αλήθεια,οι κοιλίτσες θεωρούνται σέξι ή όχι?:wooi2:
Posted Image

#707 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 August 2007 - 15:12

μισώ τον red pyramid επειδή δεν μπορεί απλά να είναι και κόκκινος και πυραμίδα.

τι να κάνω Kenny μπορεί να ειναι βαρετό αλλά εσύ μου δίνεις λόγους για να σε μισώ.
κύριε εξυπνάκια.

#708 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 20 August 2007 - 15:14

pyramid, οι κοιλίτσες είναι super sexy! xD (imo πάντα, που δεν είναι και αξιόπιστη αν σκεφτείς ότι η τσάντα με την νεκροκεφαλή που έχω αγοράστηκε διότι την βρήκα εξαιρετικά kawaii Χ_Χ)

ποιον μισώ? ξέρει αυτός....

Posted Image

#709 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 August 2007 - 15:19

θα συμφωνήσω με την Glastenen Sexy!!!

#710 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 20 August 2007 - 15:43

μισώ τον red pyramid επειδή δεν μπορεί απλά να είναι και κόκκινος και πυραμίδα.

Τρομερός λόγος να 'μαι μισήσεις:hahaha:

Αλήθεια,γιατί δεν μπορώ να μαι και κόκκινος και πυραμίδα?

pyramid, οι κοιλίτσες είναι super sexy! xD (imo πάντα, που δεν είναι και αξιόπιστη αν σκεφτείς ότι η τσάντα με την νεκροκεφαλή που έχω αγοράστηκε διότι την βρήκα εξαιρετικά kawaii Χ_Χ)

ποιον μισώ? ξέρει αυτός....

θα συμφωνήσω με την Glastenen Sexy!!!

Τέλεια:hahaha::wooi2::wooi2:
Posted Image

#711 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 August 2007 - 16:29

τι να κάνω Kenny μπορεί να ειναι βαρετό αλλά εσύ μου δίνεις λόγους για να σε μισώ.
κύριε εξυπνάκια.

Πες με εξυπνάκια, but...
Posted Image
I'll pass...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#712 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 August 2007 - 18:23

:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS έχε χάρη που θα φάω warnign απο τον Gaara
αλλιώς θα σου λεγα.!!!!

#713 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 20 August 2007 - 18:30

H Erisabetsu μισει καποιον διχως λογο η για ανουσιο λογο μονο και μονο για να μενει το τοπικ της στις πρωτες θεσεις του offtopic μοιραια λοιπον μισω την Erisabetsu...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#714 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 August 2007 - 18:40

H Erisabetsu μισει καποιον διχως λογο η για ανουσιο λογο μονο και μονο για να μενει το τοπικ της στις πρωτες θεσεις του offtopic μοιραια λοιπον μισω την Erisabetsu...

εσύ να ανοίξεις τα λουτρά του σατανά και άστα αυτά.

#715 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 20 August 2007 - 18:44

Κάποιος να με μισήσει που ζωγράφιζα κάτι στο photoshop για αρκετή ώρα χωρίς να σώσω και καταλάθος το έκλεισα ο μ@^@%@$...

Επίσης μισώ τα ταρτάν διότι αυτά φταίνε που το έκλεισα. >:0

LfNX0dh.png

#716 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 20 August 2007 - 19:10

εσύ να ανοίξεις τα λουτρά του σατανά και άστα αυτά.

τωρα ειμαι αμαλιαδα σε ενα νετ καφε με αθλια συνδεση οπου καθε φορα που θελω να κανω ποστ πρεπει να συνδεθω μετα δεν με αναγνωριζει και πρεπει να ξανασυνδεθω μετα ποσταρει αλλα με ρψταει αν θελω να ποσταρω?(...?) και πρεπει να ανοιξω καινουρια σελιδα για να δω αν εχει γινει το ποστ και γενικα το μισω!!!

βασικα γυρναω σε μια εβδομαδα τα λουτρα θα ανοιξουν...χμμ... μαλλον 1η σεπτεμβρη που θα χουν γυρησει ολοι, θα κανεις και ενα εδιτ στο τελευταιο σου ποστ να γραψεις και κατι σχετικο με το σεναριο, και οι μαχες ξεκινουν!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#717 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 20 August 2007 - 21:46

Πες με εξυπνάκια, but...
Posted Image
I'll pass...

Εκπληκτικό,δεν περίμενα να βρίσκομαι στη δεύτερη θέση:wooi2:
Posted Image

#718 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 20 August 2007 - 23:01

Δεν είναι θέμα φόβου.

Θέλω να κοιμηθώ το μεσημέρι με ενοχλούν οι μύγες. Θέλω να κοιμηθώ το βράδυ με ενοχλούν τα κουνούπια. (ευτυχώς βάλαμε σήτες στα παράθυρα και σχεδόν εκμηδενίστηκε)

Πηγαίνω το βράδυ να πιω νερό στην κουζίνα και βρίσκω κατσαρίδες. Αν μείνουν εκτεθειμένα τα τρόφιμα (π.χ. ψωμί) γεμίζουν μυρμήγκια (ευτυχώς κάναμε απολύμανση και εκμηδενίστηκε)

Όπου κοιτάξω βλέπω αράχνες (όχι ιστούς, τα έντομα)
Το κακό όμως παράγινε τις τελευταίες μέρες (με σαρανταποδαρούσες :terror2::oo:).

Πάω να ντυθώ το πρωί (πριν λίγες μέρες) και βρίσκω μία πάνω στο πουκάμισό μου.

Πάω να πλένω τα δόντια μου χθες το βράδυ και βρίσκω μία στη μπανιέρα.

Κατάληψη στο σπίτι μου προσπαθούν να κάνουν;

(επιπλέον μισώ και τα θαλασσινά του είδους: καβούρια , αστακούς , γαρίδες κλπ )
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#719 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 21 August 2007 - 10:50

Μπορεις για αλλαγη να κατσεις να καθαρισεις, γιατι τοσα πολλα εντομα, αν δεν ζεις σε καλυβα μεσα σε ελος, δεν εξηγουνται αλλιως!Η απολυμανση κανει δουλεια...αλλα αν πιασεις μια σκουπα και ρημαξεις λιγο τους ιστους απο τις αραχνες, οι αραχνες θα μετακομισουν!...μια ιδεα ειναι...
Εγω μισω το θεατρο! Ακομα να μπει κλιματισμος στα εκδοτηρια!!Μα τι κανανε 10 μερες που ηταν κλειστο?εχουν γεμισει τρυπες το ταβανι και τους τοιχους, αλλα ο κλιματισμος δεν λειτουργει ακομα! ελεος!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#720 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 21 August 2007 - 11:22

Μπορεις για αλλαγη να κατσεις να καθαρισεις, γιατι τοσα πολλα εντομα, αν δεν ζεις σε καλυβα μεσα σε ελος, δεν εξηγουνται αλλιως!Η απολυμανση κανει δουλεια...αλλα αν πιασεις μια σκουπα και ρημαξεις λιγο τους ιστους απο τις αραχνες, οι αραχνες θα μετακομισουν!...μια ιδεα ειναι...
Εγω μισω το θεατρο! Ακομα να μπει κλιματισμος στα εκδοτηρια!!Μα τι κανανε 10 μερες που ηταν κλειστο?εχουν γεμισει τρυπες το ταβανι και τους τοιχους, αλλα ο κλιματισμος δεν λειτουργει ακομα! ελεος!

Βούτα στις ράγες Άννα Καρένινα :hahaha:
rsrGbGx.gif