Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?
Started By
Erisadesu
, Jan 12 2007 15:12
782 replies to this topic
Posted 10 April 2007 - 09:48
τα κόκκινα παπούτσια δεν τα χρησιμοποίησε για να επιστρέψει στο σπίτι της ; χτυπόντας τα και λέγοντας "there is no place like home" [ή λέω χαζομάρες;]
μισώ ότι έξω κάνει απίστευτο καιρό και είμαι κλεισμένος στο γραφείο... και θα είμαι μέχρι τις 6. μετά τι ήλιο να προλάβω που θα πρέπει να τρέχω για προπόνηση...
μισώ ότι έξω κάνει απίστευτο καιρό και είμαι κλεισμένος στο γραφείο... και θα είμαι μέχρι τις 6. μετά τι ήλιο να προλάβω που θα πρέπει να τρέχω για προπόνηση...
Posted 10 April 2007 - 10:11
Μισώ που δεν μπορώ να δώ αν είναι μέρα ή νύχτα έξω απο το γραφείου που δουλεύω επειδή απλά είμαι στο υπόγειο.
Posted 11 April 2007 - 16:51
για σασ .μισω τον οτε επειδη δεν ειχα ιντερνετ για ενα μιση μηνα. Τωρα ομως εχωωω!!!!!(Αν και δε νιμιζω να πηρε κανεισ χαμπαρι οτι ελειψα απο το σιτε)
[SIGPIC]http://www.anime.gr/forums/signaturepics/sigpic259_1.gif[/SIGPIC]
Posted 11 April 2007 - 16:55
Λοιπόν εγώ μισώ το spiral απο το καζανάκι στην τουαλέτα του μπάνιου,γιατί πλυμμήρησε το σπίτι από αυτήν την μαλακία την ημέρα του πάσχα

"If knowledge is the original sin, then why, in a world of every increasing
knowledge, has God not smitten us."-- A Thesis on Atheisism. . .
Posted 19 April 2007 - 23:34
Μισώ τα ψέματα.
Μισώ να βλέπω στεναχωρημένες φατσούλες.
Μισώ την απόσταση.
3 σε ένα...
Μισώ να βλέπω στεναχωρημένες φατσούλες.
Μισώ την απόσταση.
3 σε ένα...
Posted 20 April 2007 - 09:33
Μισώ που δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω σ'αυτό το γραφείο και μισώ που κάνω συνέχεια λάθη, εκτός και εντός δουλειάς.
Μισώ που με φωνάζουν όλη την ώρα.
Δεν μπορώ άλλο
Μισώ που με φωνάζουν όλη την ώρα.
Δεν μπορώ άλλο

Posted 20 April 2007 - 17:52
Μισώ το 'εγώ' μου και θα το μισώ και την επόμενη εβδομάδα και την παρεπόμενη, έως ότου εξαφανιστεί

Posted 20 April 2007 - 18:52
Λυπάμαι παραβαίνεις τους κανόνες σ' αυτό το thread απαγορεύεται να μισούμε τους εαυτούς μας και τα εγώ μας.
Posted 20 April 2007 - 19:38
Μισω τον κολλιτο μου αλλα τον εκδικιθικα ριχνοντας του μπογια στο μαλλι
If u need Help dont call for me!!!
Posted 20 April 2007 - 19:49
Μισω τον κολλιτο μου αλλα τον εκδικιθικα ριχνοντας του μπογια στο μαλλι
so mature

Posted 20 April 2007 - 19:50
Τότε μισώ εγώ το "εγώ" του ssj4_goku για να μην μείνει παραπονεμένος. Και επίσης μισώ και τους καβάτζες (γενικά μιλώντας)

Posted 20 April 2007 - 20:02
μισω τισ επομενεσ 44 μερες τησ ζωης μου!
μισω το εκπαιδευτικο συστημα!
μισω την μαλακι! που τους δερνει ολλουσ και εχει γινει θεσμος η εξισοση πανελαδικες=YOURFUTURE στο κατω κατω το 50% αλλο σποθδαζει και αλλο κανει!
μισω το εκπαιδευτικο συστημα!
μισω την μαλακι! που τους δερνει ολλουσ και εχει γινει θεσμος η εξισοση πανελαδικες=YOURFUTURE στο κατω κατω το 50% αλλο σποθδαζει και αλλο κανει!

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 20 April 2007 - 22:36
Μισω τον κολητο μου γιατι εχει ψωνιστει τελιος...