Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum;

• Please log in to reply
234 replies to this topic

#121 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 13:19

με φτιαχνει που κανουμε τοσο γαματες συναντησεις, στις οποιες γινομαστε παντα ρομπες(χωρις τα κουμπακια) τρομοκρατουμε τις σερβιτορες,και τελικα μας κανουν ban απο καθε μαγαζι...
φυσικα οταν μας ξεχνανε ξαναπηγαινουμε(και ξανατρωμε ban)

ANIME.GR MEETINGS RULE!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#122 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 14:40

ναι ρε πολύ ωραια διασκεδάζεις όταν όλοι κάνουν σαν
να βγήκαν μετα απο μήνες εγκλισμου σε ψυχιατρική κλινική.

#123 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 14:45

m( )m Αφέντρα με πρόλαβες.

Next time bring ritalin.LOTS OF IT.

Methylphenidate - Wikipedia, the free encyclopedia
Δημοσιευμένη  εικόνα

#124 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 14:49

Με φτιαχνει που δε σκεφτονται ολοι σε αυτο το φορουμ σαν την Erisadesu :bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#125 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 14:55

:tensai:και δεν συμπεριφέρονται όλοι όπως εσύ...

#126 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 15:45

Με φτιάχνουν οι ψηλές ξανθιές αδύνατες μακρυμάλλες. Όποια ενδιαφ...

Όπα, sorry, μπέρδεψα τα forum, στο anime.gr είμαι, σωστά...

Μου αρέσει που βρήκα τρία - τέσσερα άτομα εδώ μέσα, να μιλάω για Captain Harlock και Leijiniverse γενικότερα. Και που μαζεύεστε 200 μέτρα από το σπίτι μου μία στο τόσο για συνάντηση.

#127 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 17:10

εμενα μου αρεσουν τα κοριτσια του forum:bath::canthelp:

γενικα αυτο η ιστοσελιδα ειναι παρα παλυ καλη,καλες οι σηζητησεις,τα μελη το user cp ^^μας παρεχει πληροφοριες για πολλα ανιμε,μου αρεσει οι fan των ανιμε μπορει να συνεργαστουν για να κανουν κατι μαζι για παραδειγμα οπως οι αλυσιδες τα groups κ.τ.λ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssjchris: 11 Ιανουάριος 2009 - 17:15

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#128 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 05:07

Μετά τον ερχομό μου στο άνιμε τζι αρ,παρατήρησα τα γούστα μου και τον τρόπο σκέψης μου σε κάποια θέματα να αλλάζει κατακόρυφα....
Πριν δεν με ένοιαζε ποτέ αν η ανάλυση θα ήταν καλή,δεν με ενδιέφερε καν αν θα είναι καλοί οι υπότιτλοι...δεν δεν κατέβαζα ποτέ τίποτα από το ίντερνετ...
Ο σκληρός μου δίσκος ήταν σχεδόν άδειος...
Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό να πάω σε j-party,δεν ήξερα καν ότι το underwolrd διοργανώνει τέτοια...
Πίστευα ότι πολύ λίγα άτομα στην Ελλάδα παρακολουθούν άνιμε,ήμουν σίγουρος ότι όσοι και να υπήρχαν σίγουρα δεν θα είχα τίποτα κοινό μαζί τους,γιατί πίστευα ότι θα ήταν τουλάχιστον σε πολύ μικρότερη ηλικίας και δεν είχαμε τίποτα κοινό...
Δεν ήξερα πόσα ποιοτικά και αξιόλογα άνιμε υπήρχαν

Μετά...
Δεν μπορώ αν το άνιμε δεν είναι στην καλύτερη ποιότητα,με πιάνει αλλεργικό σοκ....
Ζητάω πάντα να είναι από το καλύτερο fan sub group,δεν θέλω σάπια πράματα...
Χρειάζομαι 2ο σκληρό....
Πηγαίνω σε συναντήσεις...
Ανακάλυψα όχι μόνο ότι υπάρχουν πολλά άτομα που βλέπουν άνιμε,αλλά μπορώ να μιλήσω και άνετα για διάφορα θέματα μαζί τους...πολλοί από αυτοί μου πετάνε και μπόλικα χρονάκια στο κεφάλι...
Δεν ξέρω ποιο άνιμε να να δω πρώτα...Έχω βρει τόσα,που έχω βάλει την μάνα μου να τα δει!!!!!τα συζητάμε παρέα!:oo:
Χρησιμοποιώ γιαπωνέζικες λέξης...
Γελάω και διασκεδάζω με πράγματα και αστεία, που αν τα άκουγα πριν μπω εδώ θα θεωρούσα αυτόν που τα έλεγε κατεστραμμένο και παραπληγικό...Τα λέω ακόμα και εγώ γιατί πλέον τα θεωρώ αστεία...

WHO ARE YOU PEOPLE???
WHAT HAVE YOU DONE TO ME??

:if::if:

Ο σκοπός αυτού του θρεντ είναι να μας πείτε κατά πόσο το άνιμε τζι αρ επηρέασε τον τρόπο σκέψης σε κάποια θέματα,κατά πόσο άλλαξε τις συνήθειές σας και γενικότερα τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει στον χαρακτήρα σας μετά τον ερχομό σας εδώ....??

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#129 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 06:28

Μη κατηγορείς εμάς για αυτά που έπαθε το κεφάλι σου... Blame the monsters... The monsters from the Id :nanana:

Εγώ πάντως χτυπιόμουν πριν να μπω εδώ. Συζητούσα 1-2 anime που είχαμε κοινά με αυτόν που με ξαναπόρωσε (μετά τη φάση Sailormoon που είχα σα παιδί) δίνοντάς μου Naruto, αλλά δεν είχε φάση να συζητάω μαζί του... Δύσκολος άνθρωπος... Ας το πούμε έτσι :canthelp:

Στη μητέρα μου να τα λέω, δε γίνεται μιας που είναι και 54 χρονών γυναίκα και δε την ενδιαφέρουν (αν και το Monster το είδε και το λάτρεψε...)

Και μετά βρήκα το narutomania... Εκεί μιλούσα κάμποσο με άλλους, αλλά δεν ήταν ελληνάρια. Άλλο πράγμα τώρα να τα λες στη γλώσσα σου και με άτομα που όσο να πείς, πιο εύκολα δένεσαι. Ε, βρήκα και το anime.gr μετά και απο τότε είμαι μεσ'τη καλή χαρά.

Όσο για αυτά που λες, ακριβώς τα ίδια έχω πάθει, εκτός απο της συγκεντρώσεις... Αχ, εδώ δεν έχω φίλους για να πάω όπου και αν έχουνε...

- Αυτό με τη ποιότητα το έχω και εγώ. ΠΡΕΠΕΙ να τα δω στη πιο τέλεια... Αλλιώς παθαίνω...

- Και βέβαια το καλύτερο fansub group! Ότι κι'ότι;

- Παίρνω απο Γερμανικό site με αντιπρόσωπο στη Φινλανδία 100 άδεια dvd με 30 ευρώ... Βέβαια, μου τελειώνει ο χώρος στα έπιπλα και σε λίγο θα ξεχειλίζουν dvd και απο τη χέστρα ακόμα!:hahaha:
- Έχω βρεί πολλά άτομα να συζητάω που, ασχέτως ηλικίας, μου δίνουν πολύ ωραίες ιδέες και απόψεις για σκέψη όπως και ευχάριστο διάλογο.

- Και εγώ έχω κάμποσα στην plan to watch λίστα μου... Να δω ποιό θα αρχίσω και πότε...:deadga6:

- Όχι απλώς χρησιμοποιώ εκφράσεις, αλλά μετά απο 3 χρόνια άνιμε καταλαβαίνω πολλά γιαπωνέζικα... Μέχρι και ένα θρίλερ είχα δεί χωρίς υπότιτλους και τα έπιανα αρκετά για να καταλαβαίνω τι γινόταν :hahaha:

- Ουυυ! Και καλά να γελάς με inside αστεία και στο forum.. Εγώ που πήγα και έμπλεξα και με yaoi και τώρα χαχανίζω με πράγματα που άντε να εξηγήσω στους άλλους γιατί χαχανίζω; Λέει κάποιος "pitcher" και με βλέπεις ξαφνικά ---> :nbleed: και ας μιλάνε για κανάτες!:hahaha: (σε περίπτωση που δε ξέρεις "pitcher" ή στα γιαπωνέζικα "seme" είναι ο "άντρας" στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ αντρών... έτσι στη ζαχαρωμένη έκδοση το χάπι...) Είναι ωραία μερικά όμως... τα άτιμα...

Welcome to the club. Έχουμε και δωρεάν eye drops για να κρύβουν τα σημάδια της τρέλας που μας βαράει και βλέπουμε anime όλη μέρα... :try:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 19 Ιανουάριος 2009 - 06:46

#130 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 08:29

Posted Image

inbl
rsrGbGx.gif

#131 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 08:37

Χρησιμοποιώ γιαπωνέζικες λέξης...

πάντως ορθογραφία δεν έμαθες ακόμα! τα ιαπωνικά σε μάραναν :P

ένα πράγμα που άλλαξε αφού γράφτηκα στο φόρουμ είναι ότι χρησιμοποιώ το λεξικό του mozilla και επιτέλους έμαθα να γράφω σωστά το "μέχρι" "επειδή" και το "επίσης" που πάντα τα σκάτωνα στην ορθογραφία! :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#132 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 09:44

Στο ανιμε γρ ήρθα ήδη καμένος απο το ανιμεπλάνετ ... αλλά με το ανιμε γρ σταμάτησα τα gr33klish και κάλησα και με το heal/hurt ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 10:02

στο anime.gr ανακάλυψα ότι το ιντερνετικό ζωικό βασίλειο έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που γνώριζα μέχρι τώρα...

Here llama
there llama
llama llama
duck

#134 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 10:15

Posted Image

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#135 lily

lily

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 13:39

Ειμαι λιγο ξεκάρφωτη αλλα συμφωνω με την AnO και τον Andventurer!