Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum;
Posted 11 January 2009 - 13:19
φυσικα οταν μας ξεχνανε ξαναπηγαινουμε(και ξανατρωμε ban)
ANIME.GR MEETINGS RULE!!

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 11 January 2009 - 14:40
να βγήκαν μετα απο μήνες εγκλισμου σε ψυχιατρική κλινική.
Posted 11 January 2009 - 14:45
Next time bring ritalin.LOTS OF IT.
Methylphenidate - Wikipedia, the free encyclopedia

Posted 11 January 2009 - 14:49

Posted 11 January 2009 - 14:55

Posted 11 January 2009 - 15:45
Όπα, sorry, μπέρδεψα τα forum, στο anime.gr είμαι, σωστά...
Μου αρέσει που βρήκα τρία - τέσσερα άτομα εδώ μέσα, να μιλάω για Captain Harlock και Leijiniverse γενικότερα. Και που μαζεύεστε 200 μέτρα από το σπίτι μου μία στο τόσο για συνάντηση.
Posted 11 January 2009 - 17:10

γενικα αυτο η ιστοσελιδα ειναι παρα παλυ καλη,καλες οι σηζητησεις,τα μελη το user cp ^^μας παρεχει πληροφοριες για πολλα ανιμε,μου αρεσει οι fan των ανιμε μπορει να συνεργαστουν για να κανουν κατι μαζι για παραδειγμα οπως οι αλυσιδες τα groups κ.τ.λ
Edited by ssjchris, 11 January 2009 - 17:15.
"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 19 January 2009 - 05:07
Πριν δεν με ένοιαζε ποτέ αν η ανάλυση θα ήταν καλή,δεν με ενδιέφερε καν αν θα είναι καλοί οι υπότιτλοι...δεν δεν κατέβαζα ποτέ τίποτα από το ίντερνετ...
Ο σκληρός μου δίσκος ήταν σχεδόν άδειος...
Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό να πάω σε j-party,δεν ήξερα καν ότι το underwolrd διοργανώνει τέτοια...
Πίστευα ότι πολύ λίγα άτομα στην Ελλάδα παρακολουθούν άνιμε,ήμουν σίγουρος ότι όσοι και να υπήρχαν σίγουρα δεν θα είχα τίποτα κοινό μαζί τους,γιατί πίστευα ότι θα ήταν τουλάχιστον σε πολύ μικρότερη ηλικίας και δεν είχαμε τίποτα κοινό...
Δεν ήξερα πόσα ποιοτικά και αξιόλογα άνιμε υπήρχαν
Μετά...
Δεν μπορώ αν το άνιμε δεν είναι στην καλύτερη ποιότητα,με πιάνει αλλεργικό σοκ....
Ζητάω πάντα να είναι από το καλύτερο fan sub group,δεν θέλω σάπια πράματα...
Χρειάζομαι 2ο σκληρό....
Πηγαίνω σε συναντήσεις...
Ανακάλυψα όχι μόνο ότι υπάρχουν πολλά άτομα που βλέπουν άνιμε,αλλά μπορώ να μιλήσω και άνετα για διάφορα θέματα μαζί τους...πολλοί από αυτοί μου πετάνε και μπόλικα χρονάκια στο κεφάλι...
Δεν ξέρω ποιο άνιμε να να δω πρώτα...Έχω βρει τόσα,που έχω βάλει την μάνα μου να τα δει!!!!!τα συζητάμε παρέα!

Χρησιμοποιώ γιαπωνέζικες λέξης...
Γελάω και διασκεδάζω με πράγματα και αστεία, που αν τα άκουγα πριν μπω εδώ θα θεωρούσα αυτόν που τα έλεγε κατεστραμμένο και παραπληγικό...Τα λέω ακόμα και εγώ γιατί πλέον τα θεωρώ αστεία...
WHO ARE YOU PEOPLE???
WHAT HAVE YOU DONE TO ME??

Ο σκοπός αυτού του θρεντ είναι να μας πείτε κατά πόσο το άνιμε τζι αρ επηρέασε τον τρόπο σκέψης σε κάποια θέματα,κατά πόσο άλλαξε τις συνήθειές σας και γενικότερα τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει στον χαρακτήρα σας μετά τον ερχομό σας εδώ....??

Posted 19 January 2009 - 06:28

Εγώ πάντως χτυπιόμουν πριν να μπω εδώ. Συζητούσα 1-2 anime που είχαμε κοινά με αυτόν που με ξαναπόρωσε (μετά τη φάση Sailormoon που είχα σα παιδί) δίνοντάς μου Naruto, αλλά δεν είχε φάση να συζητάω μαζί του... Δύσκολος άνθρωπος... Ας το πούμε έτσι

Στη μητέρα μου να τα λέω, δε γίνεται μιας που είναι και 54 χρονών γυναίκα και δε την ενδιαφέρουν (αν και το Monster το είδε και το λάτρεψε...)
Και μετά βρήκα το narutomania... Εκεί μιλούσα κάμποσο με άλλους, αλλά δεν ήταν ελληνάρια. Άλλο πράγμα τώρα να τα λες στη γλώσσα σου και με άτομα που όσο να πείς, πιο εύκολα δένεσαι. Ε, βρήκα και το anime.gr μετά και απο τότε είμαι μεσ'τη καλή χαρά.
Όσο για αυτά που λες, ακριβώς τα ίδια έχω πάθει, εκτός απο της συγκεντρώσεις... Αχ, εδώ δεν έχω φίλους για να πάω όπου και αν έχουνε...
- Αυτό με τη ποιότητα το έχω και εγώ. ΠΡΕΠΕΙ να τα δω στη πιο τέλεια... Αλλιώς παθαίνω...
- Και βέβαια το καλύτερο fansub group! Ότι κι'ότι;
- Παίρνω απο Γερμανικό site με αντιπρόσωπο στη Φινλανδία 100 άδεια dvd με 30 ευρώ... Βέβαια, μου τελειώνει ο χώρος στα έπιπλα και σε λίγο θα ξεχειλίζουν dvd και απο τη χέστρα ακόμα!

- Έχω βρεί πολλά άτομα να συζητάω που, ασχέτως ηλικίας, μου δίνουν πολύ ωραίες ιδέες και απόψεις για σκέψη όπως και ευχάριστο διάλογο.
- Και εγώ έχω κάμποσα στην plan to watch λίστα μου... Να δω ποιό θα αρχίσω και πότε...

- Όχι απλώς χρησιμοποιώ εκφράσεις, αλλά μετά απο 3 χρόνια άνιμε καταλαβαίνω πολλά γιαπωνέζικα... Μέχρι και ένα θρίλερ είχα δεί χωρίς υπότιτλους και τα έπιανα αρκετά για να καταλαβαίνω τι γινόταν

- Ουυυ! Και καλά να γελάς με inside αστεία και στο forum.. Εγώ που πήγα και έμπλεξα και με yaoi και τώρα χαχανίζω με πράγματα που άντε να εξηγήσω στους άλλους γιατί χαχανίζω; Λέει κάποιος "pitcher" και με βλέπεις ξαφνικά --->

Welcome to the club. Έχουμε και δωρεάν eye drops για να κρύβουν τα σημάδια της τρέλας που μας βαράει και βλέπουμε anime όλη μέρα...

Edited by Orion19, 19 January 2009 - 06:46.
Posted 19 January 2009 - 08:37
πάντως ορθογραφία δεν έμαθες ακόμα! τα ιαπωνικά σε μάρανανΧρησιμοποιώ γιαπωνέζικες λέξης...

ένα πράγμα που άλλαξε αφού γράφτηκα στο φόρουμ είναι ότι χρησιμοποιώ το λεξικό του mozilla και επιτέλους έμαθα να γράφω σωστά το "μέχρι" "επειδή" και το "επίσης" που πάντα τα σκάτωνα στην ορθογραφία!

Posted 19 January 2009 - 10:02
Here llama
there llama
llama llama
duck
Posted 19 January 2009 - 13:39