Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum;

• Please log in to reply
234 replies to this topic

#106 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 posts

Posted 24 September 2008 - 19:39

Με φτιαχνω εγω. Συνεχεια φτιαχνομαι. Ναι.

Οκ και το φορουμ καλο ειναι μωρε. Επισης το καλυτερο απ'ολα εδω μεσα ειναι το ξεχωριστο θρεντ για την Ιαπωνια. Ειδα κατι φαγια, εμαθα πραγματα για πολιτισμο που αγνοουσα, και τετοια ομορφα.

Αυτο το πραμα που λεει Σταρτινγκ απο πανω μου ειναι λιγο σπαστικο ομως ε. Να το αλλαξετε παραυτα. :nbleed:

#107 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 28 September 2008 - 16:57

χμμ το καλο ειναι τα imba smillies που θυμιζουν παρα πολλοι εκφρασεις απο anime και δινουν αλλο τονο στο λογο μας.κατα τα αλλα το φορουμ ειναι χαλια:hahaha:
kidding
Posted Image
Posted Image

#108 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 28 September 2008 - 17:12

με Φτιαχνει το οτι Βρισκομαστε και εκτος Φορουμ και γνωριζομαστε καλητερα..Αυτο με την σειρα του κανει την συμπεριφορα μας στο φορουμ ποιο σωστη και μπορουμε να δοσουμε καλητερες συμβουλες και καλητερη βοηθεια σε ατομα τα οποια γνωριζουμε καλητερα τον χαρακτηρα τους...
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#109 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 October 2008 - 23:00

Με φτιάχνει το γεγονός πως ΟΛΟΙ διαβάζουν τους κανόνες
Posted Image

170 αναγνώσεις σε ένα forum 7.000 μελών, από τους οποίους 360 κάνουν log in καθημερινά. Δεν μπορώ να πω :stubborn:

E5VV38U.jpg

#110 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 October 2008 - 11:52

Συμπερασμα : Απο τους 7000 οτακου, οι 170 βλεπουν Naruto :hahaha:
Posted Image

#111 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 October 2008 - 16:59

μου αρεσει το γεγονος οτι μπορω να συζητησω με σοβαρα ατομα για τα ανιμε που λατρευω και τετοια ατομα σε real life εχω γνωρισει ελαχιστα.επισης μου αρεσει το γεγονος οτι γνωρισα μερικα φοβερα ατομα εδω περα και γενικα το 8εωρω μια απο τις αγαπημενες μου ασχολιες να κανω log in σε αυτο το φορουμ :)
YES I LOVE THIS PLACE!!!!!!!!!!

qzMHWHd.png

#112 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 13 October 2008 - 15:01

Posted Image

170 αναγνώσεις σε ένα forum 7.000 μελών, από τους οποίους 360 κάνουν log in καθημερινά. Δεν μπορώ να πω :stubborn:

και απορω αν οι μισοι απο αυτους το εχουν διαβασει οντως, και δεν κανουν click μονο για να κανουν click:hahaha:

Posted ImagePosted Image

#113 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 24 October 2008 - 15:53

Posted Image

Screw the rules , i have money :D.
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#114 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 24 October 2008 - 15:55

μου αρέσουν τα πάντα ! είναι το πρώτο forum που έτυχε να γραφτώ κα έχω ενθουσιαστεί . Δεν έχω χρόνο να δω anime γιατί κάθομαι και διαβάζω ότι δω να έχει ενδιαφέρον (δηλαδή σχεδόν τα πάντα : ). το καλύτερο όμως είναι τα smilies , ότι καλύτερο μπορεί να έχει αυτό το forum :wooi2:
Posted Image

#115 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 October 2008 - 16:17

Screw the rules , i have money :D.

EPIC LOL!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Με φτιαχνει που εφυγε επιτελους το reputation system. Μου αρεσε σαν ιδεα, αλλα στην πραξη προκαλεσε πολλα αχρειαστα προβληματα τα οποια πραγματικα δεν αξιζαν τον κοπο :nod:
Posted Image

#116 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2008 - 16:22

EPIC LOL!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Με φτιαχνει που εφυγε επιτελους το reputation system. Μου αρεσε σαν ιδεα, αλλα στην πραξη προκαλεσε πολλα αχρειαστα προβληματα τα οποια πραγματικα δεν αξιζαν τον κοπο :nod:

συμφωμω και εγω εδω.Και επισης με φιαχνει που λυ8ηκε το προβλημα με τα tags

qzMHWHd.png

#117 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 24 October 2008 - 16:41

και εγω δεν η3ερα κανεναν απο ελαδα που να ασχολειτε με ανιμε και μανγκα εκτως απο ενα μαλακι,,,νο κοριτσι που διαβαζε μανγκα και το επεζε πολυ hi,,,τεσπα γνςρισα τον enaoneiromono στο φνακ στη γλυφαδα και μου ειπε για το σαιτ και επιτελους εχω με καποιον που ενδιαφερεται να συζιταω ,,και οχι με καποιον που εβλεπε το one piece στο alter καποτε

#118 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 October 2008 - 17:55

Με φτιαχνει το καινουργιο Customize Profile Feature...

Its Awesooooooooooooome

Berserk___Gatsu.jpg

#119 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 24 October 2008 - 18:12

Με φτιαχνει το καινουργιο Customize Profile Feature...

Its Awesooooooooooooome

Συμφωνώ απολύτως σε αυτό. Επίσης κάτι άλλο που με φτιάχνει είναι το ADN, χάρη σε αυτό εχω αποκτήσει πολλά anime που βαριό... εεε δεν μπορούσα να κατεβάσω:P.

#120 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 11 January 2009 - 13:03

κανείς δεν ποστάρει εδώ,η γκρίνια δεν είναι ζωή ρεεεεεεε :)
λοιπόν, με φιάχνει ότι σε αυτό το φόρουμ έχω βρει πολλούς "καφρους" με πάρα πολύ χιούμορ και γουστάρω απίστεφτα......!!!!!:drink:
Posted Image
Spoiler: