Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum;

• Please log in to reply
234 replies to this topic

#91 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 August 2008 - 18:57

Aστο moutzah3d1n kun δεν το σωζεις τωρα.... μας εδωσες κανονικα:hahaha:

Αλλαγη θεματος.....
Εμενα ενα ακομη πραγμα που μου αρεσει στο forum Και το πηρα ειδηση προσφατα ειναι το downloading section. Ναι το ξερω αργησα λιγο αλλα απο τοτε που το βρηκα εχω βρει και την χαρα μου!!!!!!

#92 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 19 August 2008 - 23:34

ε ρε γέλια που θα κάνουμε αν φύγουν τα social groups...

#93 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 25 August 2008 - 23:03

Μακάρι.....
Εμένα αυτό που με φτιάχνει πιο πολύ τον τελευταίο καιρό, είναι το download section. Όχι μόνο πολλά anime, αλλά και πολυ ποιοτικά θα μπορούσα να πω. Μπράβο στο team για τα uploads:nod:
Το αστείο είναι ότι δίπλα στα anime έχει και τα codecs!! Δηλαδή πάρε αυτό για να μπορείς να δεις και αυτό για να δεις:hihi2:(πολύ καλό πλάκα-πλάκα)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#94 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 August 2008 - 20:46

εμενα με φτιαχνουν τα παιδια που ειναι εδω μεσα (οκ minus the 18,7% )

μα γιατι να φυγουν τα γκρουπ;

Posted Image

#95 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 August 2008 - 21:45

επειδή πρέπει να φύγουν.
εμένα μου αρέσει επειδή υπάρχουν άτομα σαν και μένα

#96 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 September 2008 - 00:40

με φτιαχνει απιστευτα οτι εκατσα και διαβασα τα locked threads στο off topic και εριξα επικα γελια...ειδικα στο θρεντ σκιουρακι εχασα ενα νεφρο:hahaha::hahaha::hahaha:

μαρεσει που κανεις με εξαιρεση ελαχιστες περιπτωσεις δεν χανει το χιουμορ του,οτι υπαρχουν ατομα εξυπηρετικοτατα κα αρκετα φιλικα που κανουν ευκολοτερη τη ζωη ενος noob...επισης οτι αμα σαρεσουν τα anime αλλα δεν εχεις ασχοληθει και τρελα μπορεις να παρεις απειρες πληροφοριες και προτασεις για νεες και παλαιοτερες κυκλοφοριες και τελος θεωρω καταπληκτικο το ADN...

χαιρομαι που ανακαλυψα το φορουμ εστω και καπως αργα γιατι ενδεικνυται για επικα καψιματα!!!!!!!

#97 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 02 September 2008 - 06:58

με φτιαχνει απιστευτα οτι εκατσα και διαβασα τα locked threads στο off topic και εριξα επικα γελια...ειδικα στο θρεντ σκιουρακι εχασα ενα νεφρο:hahaha::hahaha::hahaha:

Ah,the good old days:hahaha:
Πραγματικά θα μπορούσαμε να γράψουμε βιβλία με το τι έχουμε δει ανά καιρούς:congrats:
Αν και πλέον έχουμε σοβαρευτεί:tensai:

#98 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 04 September 2008 - 08:20

αυτο που με φτιαχνει ειναι οτι ανακαλυψα μια ολοκληρη κοινοτητα που βλεπει και ασχολειται με τα anime γενικα γιατι τοσο καιρο νομιζα οτι μονο εγω και οι φιλοι μου βλεπαμε και να σας πω τη φραση που λενε οι γονεις μου καθε φορα που με πιανουν στον υπολογιστη να βλεπω anime και καθε φορα σκαω στα γελια:kakaka:
''θα παντρευτεις και ακομα κινουμενα σχεδια θα βλεπεις?'':riiight:
Posted Image
Posted Image

#99 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 September 2008 - 07:49

Είναι πολλά που με φτιάχνουν και λίγος ο χρόνος που έχω για να τα περιγράψω. Αυτό που πραγματικά με φτιάχνει είναι ότι επιτέλους έφυγαν αυτά τα γελοία αστεράκια που έδειχναν πόσο καιρό ήτανε γραμμένο ένα μέλος. Αφού μπορεί κανείς να το υπολογίσει κοιτάζοντας πότε εγγράφηκε το μέλος !
Το μόνο που μένει ακόμα είναι να μας ανακοινώσουν τα προοδευτικά αφεντικά εάν έχουν σημειώσει κάποια πρόοδο με την κατάργηση της μπάρας προόδου.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#100 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 22 September 2008 - 08:31

H μπάρα προόδου θα φύγει αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσουμε τον σχεδιασμό στις νέες μπάρες που θα την αντικαταστήσουν...:tensai:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#101 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 22 September 2008 - 09:57

Θα μπορούσε να μπει μια μπάρα προόδου, που να δείχνει σε ποιο σημείο βρίσκεται η πρόοδος σε ότι αφορά την κατάργηση της μπάρας προόδου.:stubborn:

#102 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 22 September 2008 - 11:28

εμένα με φτιάχνουν τα σχόλια που κάνουν μερικά παιδιά εδώ μέσα..πολύ πλάκα:wooi2:

#103 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 posts

Posted 22 September 2008 - 14:36

Μου αρέσει που το Forum είναι πολύ ζωντανό, με την πλειονότητα των μελών να είναι εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν.
Επίσης σημαντικό ατού για μένα αποτελεί η μη χρήση των greeklish ώστε τα posts να είναι ευανάγνωστα
:hero:

#104 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 September 2008 - 15:03

Επισης ποτε δεν ανεφερα τα arcade games που αποτελουν μια επιπλεον μορφη ψυχαγωγιας...:)

{καθως και αγχους και button smashing!}

#105 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 posts

Posted 24 September 2008 - 00:29

Τα banner που είναι όλα υπέροχα
:hero: