φυσικα Λιλυ μου, σε ολα τα 5χρονα αρεσει το Τσιρκο...Ειμαι λιγο ξεκάρφωτη αλλα συμφωνω με την AnO και τον Andventurer!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum;
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 14:43
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 15:20
Υπαρχουν πολλοι τροποι να εκφρασεις τη δυσαρεσκεια σου για το γεγονος οτι δεν εχουν ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ με εσενα, οπως εκανε πχ ο Me Loves Neliel με του οποιου το ποστ γελασα με την καρδια μου, αλλα το να flammαρεις με μια προταση τοσα ατομα δεν ειναι η καλυτερη. Επισης αν θελεις να την πεις σε καποιον προσωπικα, υπαρχουν τα πμ.φυσικα Λιλυ μου, σε ολα τα 5χρονα αρεσει το Τσιρκο...
Επαναφορα στο αρχικο θεμα παρακαλω. Τι σας φτιάχνει σε αυτό το forum;

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 15:25
αυτο φιλε μου δεν ειναι διαφορετικη αισθηση του χιουμορ, αυτο ειναι παλιμπαιδισμος, και παντελης ελλειψη υπευθυνοτητας και σοβαροτητας. δηλαδη ειδα τι εγινε, και ειπα παλι καλα που ειχα δουλεια και εφυγα νωρις.
ακομα αν το προβλημα σου ειναι που θα το κανω το ποστ, τωρα αμεσως θα παω να το γραψω στο σωστο σημειο
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 15:39
Η έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους όμως είναι απόλυτο κακό.
Αλλά αν ρε συ Μέλκορ κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν από μόνοι τους
δεν είμαστε εμείς που θα τους το μάθουμε. Θα μεγαλώσουν και θα στρώσουν
(οι περισσότεροι)
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 16:25
τσήζους ρε παιδιά, ένα θρεντ υπάρχει για να λέμε τα καλά στο φόρουμ και πάλι παραπονιόμαστε

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 15:03

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 18:14
Υπάρχουν πράγματα και πρόσωπα λοιπόν που με φτιάχνουν σε αυτό το φόρουμ θα αναφέρω όσα από αυτά θυμάμαι .
Με φτιάχνει το Download section που μπορώ να βρω να κατεβάσω σε DDL διάφορα άνιμε. Σίγουρα θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές , αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες. Επίσης με φτιάχνει η νέα δομή με τα subforums όπως αυτό για τα Ελληνικά fansubbing groups.
Eπίσης με φτιάχνει το γεγονός ότι υπάρχουν και σκληροπυρηνικά μέλη με τα οπόια μπορείς να μιλήσεις και σε ποιό βαθύ επίπεδο από ότι με άλλους.
Τέλος με φτιάχνουν και συγκεκριμένα άτομα που θα αναφέρω. Όσοι λείπετε από την λίστα well δεν έχω τίποτα μαζί σας , απλά δεν έχει τύχει να τα πούμε.
Με φτιάχνει λοιπόν ο ex-μπεκρής και διεφθαρμένος admin Dante80 που διορίζει μέσω πλαγίων τρόπων διοικητικά στελέχη...
Με φτιάχνει ο Smart-ass Kenny γιατί είναι over 9000 .
Επειτα πάει ο Zoro γιατί ήταν ο πρώτος που "μου την έπεσε" και τον έκανα friend .
Υστερα ο Melkor γιατί είνα φίλος με το Νώντα τον χασάπη και μου χει μάθει μερικά μυστικά παρασκευής σουτζουκακίων .
Ο Me_loves_Neliel με φτιάχνει για οικογενειακούς λόγους...
Συνεχίζοντας , με φτιάχνει ο Seraphimon-T.K γιατί όταν βρεθήκαμε με κέρασε καφέ ... (Ακόμα στον χρωστάω Jim

Ο somnium για πολλούς και διάφορους λόγους , δεν θα γράψω δοκίμιο για να τους αναπτύξω.
Ο Radagast γιατί πρότεινε αρκετά καλά άνιμε που διαφορετικά μάλλον δεν θα είχαν υποπέσει στην αντίληψή μου.
Ο sunabouzu γατί είναι απ την "πατρίδα" ( έχω χαμηλά ποιοτικά standar ...) .
Ο BarbasSs , γιατί είναι death metal .
Ο jimilegolas διότι εάν πω το αντίθετο θα με διώξει απ το fansubbing group .
Ο Kienzan γιατί μου δωσε το Berserk.
O Kazmir , ξέρει αυτός γιατί .
Ο Skiarxon γιατί είναι ατάλαντος , ανάπηρος ,ανίκανος , άχρηστος , άεργος ,αργοπορημένος , αδαής (και είμαστε ακόμα στο "α" μογγόλε...).
Η Anelis
Η mono για τις νομικές συμβουλές ... xD
Ο Tenshi γιατί βγήκαμε μια φορά μαζί και περάσαμε καλά και τέλος εκείνος ο μικρός αραπάκος , ο Σύριος γιατί με έχει κάνει να λιώσω στα γέλια με μερικά ποστ του.
Tα ονόματα μπήκαν στην τύχη , δεν τα βαλα έτσι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.
Αυτά , όσοι δεν είστε δω φέτος , μην αγχώνεστε ,next year ...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 04:25

Oh noes!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 03 Μάιος 2009 - 04:33
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 04:48

Snapshot provided by Loke
Γενικά με φτιάχνει το humor και οι απίστευτες ατάκες που έχουν ειπωθεί και εξακολουθούν να λέγονται σε αυτό το forum κατά καιρούς και που συνοδεύονται από καλοπροαίρετη διάθεση και όρεξη για χαβαλέ. Because we are here to discuss about anime but nobody said we cant have fun while doing so.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 12:33
Δεν θα πω τι με φιάχνει σε αυτό το φόρουμ,γιατί για να είμαι όσο καιρό είμαι εδώ σίγουρα θα είναι παραπάνω από ένα πράγματα...
Θα πω καλύτερα ότι με φιαχνει αυτό το φόρουμ.....

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 12:47
Με φιάχνουν τα δαντελοτά εσώρουχα και τα....όπα...για το φόρουμ λέμε ε? σόρρυ...

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 14:32
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 14:39
:hahaha:εμενα με φτιαχνει ο Seirios:hahaha:
GTFO!

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 16:31