Ζωγραφια ειναι οχι cosplay! στο ειμαι μέλος του deviantart και το έχω δει και γώπιστευω πως εδω "αγγιζουμε την τελειοτητα"
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

CoSplay...^oo^..
Started By
eXXentriX
, Jan 11 2007 23:14
416 replies to this topic
Posted 15 January 2007 - 17:01
Posted 15 January 2007 - 17:27
Ζωγραφια ειναι οχι cosplay! στο ειμαι μέλος του deviantart και το έχω δει και γώ
Πλάκα μου κάνεις, ε; <<
Posted 15 January 2007 - 19:54
χμμ... τώρα που το λέτε, άν δείς τα μαλιά απο κοντά, ένα blur το βλέπεις.
maybe... maybe...
maybe... maybe...
Posted 15 January 2007 - 19:58
ζωγραφια δεν ειναι,αλλα μια φορα(τουλαχιστον) στο Photoshop εχει μπει
:P:P

Posted 16 January 2007 - 00:05
ano τι να πωΖωγραφια ειναι οχι cosplay! στο ειμαι μέλος του deviantart και το έχω δει και γώ

και νόμιζα ότι απλός είχε πέσει επεξεργασία με το photoshop
Πάντως το να είναι αποκλειστικά ζωγραφιά με χαλάει κάπως <<
Posted 21 January 2007 - 15:21
παιδια μπορει και πάλι απλος το παιδι στο deviantart να ζωγράφησε ενα copy της foto που βρήκατε στο cosplay.com θα τον ρωτήσω και θα μάθω
Posted 23 January 2007 - 13:19
nice