Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

+:DarkerThanBlack:+
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:11
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:16

nice works exo na po ennoeitai...αν και καθε φορα π βλεπω 1 απο τα νεα wallie σ γεμιζω τιγκα απορριες για τις οποιες κ δεν μπενω στο κοπο να ρωτησω γτ θα βαρεθεις να απαντας...κατι λοιπον π παρατηρησα με το wall της πολυαγαπημενης misa π εφτιαξες ηταν πως χηρηστικες πολυ καλα τα χροματα τ scan κ προσθεσες κ επιπλεον σκιες...really nice work...σ πηρε ωρα σ κανονικα πλαισια η παρα πολυ?θα με ενδιεφερε να μ πεις κ 2 λογια με το πως τις εκανες αυτη την αλλαγη...
k to τελευταιο wall πολυ καλο
νομίζω οτι ο πομ είναι στη κορυφή σε ότι αφορά αυτό το θέμα.
σχετικο αυτο αν ριξεις μια ματια animepaper.net....υπαρχουν walls π δεν θα πιστευεις οτι φτιαχτηκαν απο ανθρωπινο χερι
επισης μ αρεσει αυτο το group ακι hellas alliance:wooi2:
θα ηθελα να join κ εγω σ καποια διασταση...αν βγαλω στο μελλον τιποτα σοβαρεσ δουλιες...εχω δρομο μπροστα μ...αλλα γιατι λεει closed...το ξερω ειμαι πολυ newbie τυπας...
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:33

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:52
ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Sora oF the wind αν πας στο γκρουπακι θα δεις οτι λεω αναλυτικα τι χρειαζεται για να μπορεσεις να "μπεις" και εσυ.
υπαρχουν δουλειες που μπορω να δουλεψω ενα μισαωρο ,και αλλες που μπορει να γινονται αλλαγες σε περιοδο μηνων.εξαρτατε καθαρα απο τον ελευθερο χρονο μου,την διαθεση-η την μη υπαρξη αυτης- και τα ερεθισματα που πιθανον να λαμβανω.
Οσον αφορα τις σκιες εκει εστιαζω συνηθως την προσοχη μου και απλως γινεται.
λογικη και συναισθημα.
(πολυ emo ακουστηκε το τελευταιο)
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 23:20
ρε παιδες ηρεμα.
ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Sora oF the wind αν πας στο γκρουπακι θα δεις οτι λεω αναλυτικα τι χρειαζεται για να μπορεσεις να "μπεις" και εσυ.
υπαρχουν δουλειες που μπορω να δουλεψω ενα μισαωρο ,και αλλες που μπορει να γινονται αλλαγες σε περιοδο μηνων.εξαρτατε καθαρα απο τον ελευθερο χρονο μου,την διαθεση-η την μη υπαρξη αυτης- και τα ερεθισματα που πιθανον να λαμβανω.
Οσον αφορα τις σκιες εκει εστιαζω συνηθως την προσοχη μου και απλως γινεται.
λογικη και συναισθημα.
(πολυ emo ακουστηκε το τελευταιο)
oxi re συ μιλησα συγκεκριμενα για το ποσο χρονο σ πειρε να να κανεις τισ ρυθμισεις στο scan τις misa κ μονο...πρεπει να χρησημοπειησες mask κ να εκανες πιο σκοτεινα μερικα κομματια...ετσι φανταζομαι...that's why i asked...
k thnx π με φωτησες μ το buzz simplifier...θα δω κ πως χειριζεται γτ πρωτη φορα το ακουω κ θα το χρησημοποιησω...and i'll read the instruction ya said for the group...k παλι thnx
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 14:01

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:18
γαμο τις δουλιες..αλλα αν εξερεσω ολες τις ρυθμησης χρωματων,brushes κτλ. σε ολο το image..oλη η ιδεα βασιζεται στην επιλογη backround...ασχετα με το τι ρυθμισης tου κανεις μετα...where tf** did y found all those backr....i wonder damn...
στο τελος θα τρελαθω κ καθε φορα π θα φτιαχνω 1 wall θα ζωγραφιζω το bkcr μονος μ πρωτα...
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:21
γαμο τις δουλιες..αλλα αν εξερεσω ολες τις ρυθμησης χρωματων,brushes κτλ. σε ολο το image..oλη η ιδεα βασιζεται στην επιλογη backround...ασχετα με το τι ρυθμισης tου κανεις μετα...where tf** did y found all those backr....i wonder damn...
στο τελος θα τρελαθω κ καθε φορα π θα φτιαχνω 1 wall θα ζωγραφιζω το bkcr μονος μ πρωτα...
the backgrounds are edited stock photos

gotta learn to do that sometime D:
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:34
the backgrounds are edited stock photos
gotta learn to do that sometime D:
το θεμα ειναι π βρησκεις αυτα τα stock photos....ας πουμε εγω π ψαχνω στο google εικονες για να "συνθεσω" το backr μ ...ειμαι off road...?
κ βλεπω κατι backr τα οποια δεν καταλαβενω απο π πηγαζουν τα image π εχουν ιδη συνδιαστει...δεν ξερω αν με πιανεις...
π.χ. αυτο το μπλε wall π εκανα quote, π πηγε κ βρηκε το back? ασχετα με το τι ρυθμησεισ του εκανε μετα?αυτο δεν μπορω να φανταστω...κ δεν ζηταω sites για να μπω σα τον χαζο να ψαχνω...απλα θελω να εχω μια γενικη ιδεα για το π βρησκετε εσεις οι "καλοι" τα image π θελεται...
κ δεν ομιλω για τα back π υπαρχουν σε scan μαζι με το χαρακτηρα κ τρωνε re-cg κ vectoring κτλ. για να γινουν πιο μεγαλα κ καλυτερα...αλλα για αυτα π φτιαχνεις πρωτα το back κ μετα κολλας το χαρακτηρα πανω...
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:51
Απο�ιες σχετικα με photoshop - Anime Paper - Anime and Manga wallpapers and scans! (アニメ)
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 14:21
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 17:23