Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

+:DarkerThanBlack:+

• Please log in to reply
136 replies to this topic

#121 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:11

νομίζω οτι ο πομ είναι στη κορυφή σε ότι αφορά αυτό το θέμα.

#122 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:16

its me sora για τη βαρκα σας...εγω παρατηρω τις δουλειες σ απο καιρο παλι...:hiding_something:
nice works exo na po ennoeitai...αν και καθε φορα π βλεπω 1 απο τα νεα wallie σ γεμιζω τιγκα απορριες για τις οποιες κ δεν μπενω στο κοπο να ρωτησω γτ θα βαρεθεις να απαντας...κατι λοιπον π παρατηρησα με το wall της πολυαγαπημενης misa π εφτιαξες ηταν πως χηρηστικες πολυ καλα τα χροματα τ scan κ προσθεσες κ επιπλεον σκιες...really nice work...σ πηρε ωρα σ κανονικα πλαισια η παρα πολυ?θα με ενδιεφερε να μ πεις κ 2 λογια με το πως τις εκανες αυτη την αλλαγη...

k to τελευταιο wall πολυ καλο

νομίζω οτι ο πομ είναι στη κορυφή σε ότι αφορά αυτό το θέμα.

σχετικο αυτο αν ριξεις μια ματια animepaper.net....υπαρχουν walls π δεν θα πιστευεις οτι φτιαχτηκαν απο ανθρωπινο χερι
Spoiler:

επισης μ αρεσει αυτο το group ακι hellas alliance:wooi2:
θα ηθελα να join κ εγω σ καποια διασταση...αν βγαλω στο μελλον τιποτα σοβαρεσ δουλιες...εχω δρομο μπροστα μ...αλλα γιατι λεει closed...το ξερω ειμαι πολυ newbie τυπας...

#123 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:31

εγώ για εδω μέσα μιλάω.

#124 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:33

εγώ για εδω μέσα μιλάω.

κ το συζητας λοιπον?απλα ειχες να το πεις απο την αρχη...

#125 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:33

It breaks 'em :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 22:52

ρε παιδες ηρεμα.
ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Sora oF the wind αν πας στο γκρουπακι θα δεις οτι λεω αναλυτικα τι χρειαζεται για να μπορεσεις να "μπεις" και εσυ.

υπαρχουν δουλειες που μπορω να δουλεψω ενα μισαωρο ,και αλλες που μπορει να γινονται αλλαγες σε περιοδο μηνων.εξαρτατε καθαρα απο τον ελευθερο χρονο μου,την διαθεση-η την μη υπαρξη αυτης- και τα ερεθισματα που πιθανον να λαμβανω.
Οσον αφορα τις σκιες εκει εστιαζω συνηθως την προσοχη μου και απλως γινεται.
λογικη και συναισθημα.
(πολυ emo ακουστηκε το τελευταιο)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 23:20

ρε παιδες ηρεμα.
ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Sora oF the wind αν πας στο γκρουπακι θα δεις οτι λεω αναλυτικα τι χρειαζεται για να μπορεσεις να "μπεις" και εσυ.

υπαρχουν δουλειες που μπορω να δουλεψω ενα μισαωρο ,και αλλες που μπορει να γινονται αλλαγες σε περιοδο μηνων.εξαρτατε καθαρα απο τον ελευθερο χρονο μου,την διαθεση-η την μη υπαρξη αυτης- και τα ερεθισματα που πιθανον να λαμβανω.
Οσον αφορα τις σκιες εκει εστιαζω συνηθως την προσοχη μου και απλως γινεται.
λογικη και συναισθημα.
(πολυ emo ακουστηκε το τελευταιο)

oxi re συ μιλησα συγκεκριμενα για το ποσο χρονο σ πειρε να να κανεις τισ ρυθμισεις στο scan τις misa κ μονο...πρεπει να χρησημοπειησες mask κ να εκανες πιο σκοτεινα μερικα κομματια...ετσι φανταζομαι...that's why i asked...
k thnx π με φωτησες μ το buzz simplifier...θα δω κ πως χειριζεται γτ πρωτη φορα το ακουω κ θα το χρησημοποιησω...and i'll read the instruction ya said for the group...k παλι thnx

#128 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 14:01

POM ενα εχω να πω...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#129 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:18

Posted Image Posted Image Posted Image

γαμο τις δουλιες..αλλα αν εξερεσω ολες τις ρυθμησης χρωματων,brushes κτλ. σε ολο το image..oλη η ιδεα βασιζεται στην επιλογη backround...ασχετα με το τι ρυθμισης tου κανεις μετα...where tf** did y found all those backr....i wonder damn...

στο τελος θα τρελαθω κ καθε φορα π θα φτιαχνω 1 wall θα ζωγραφιζω το bkcr μονος μ πρωτα...

#130 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:21

γαμο τις δουλιες..αλλα αν εξερεσω ολες τις ρυθμησης χρωματων,brushes κτλ. σε ολο το image..oλη η ιδεα βασιζεται στην επιλογη backround...ασχετα με το τι ρυθμισης tου κανεις μετα...where tf** did y found all those backr....i wonder damn...

στο τελος θα τρελαθω κ καθε φορα π θα φτιαχνω 1 wall θα ζωγραφιζω το bkcr μονος μ πρωτα...

the backgrounds are edited stock photos :P

gotta learn to do that sometime D:

#131 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:34

the backgrounds are edited stock photos :P

gotta learn to do that sometime D:

το θεμα ειναι π βρησκεις αυτα τα stock photos....ας πουμε εγω π ψαχνω στο google εικονες για να "συνθεσω" το backr μ ...ειμαι off road...?

κ βλεπω κατι backr τα οποια δεν καταλαβενω απο π πηγαζουν τα image π εχουν ιδη συνδιαστει...δεν ξερω αν με πιανεις...

π.χ. αυτο το μπλε wall π εκανα quote, π πηγε κ βρηκε το back? ασχετα με το τι ρυθμησεισ του εκανε μετα?αυτο δεν μπορω να φανταστω...κ δεν ζηταω sites για να μπω σα τον χαζο να ψαχνω...απλα θελω να εχω μια γενικη ιδεα για το π βρησκετε εσεις οι "καλοι" τα image π θελεται...

κ δεν ομιλω για τα back π υπαρχουν σε scan μαζι με το χαρακτηρα κ τρωνε re-cg κ vectoring κτλ. για να γινουν πιο μεγαλα κ καλυτερα...αλλα για αυτα π φτιαχνεις πρωτα το back κ μετα κολλας το χαρακτηρα πανω...

#132 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:51

για να μην σπαμαρουμε το θεμα με τετοιου ειδους πληροφοριες που αφορουν καθαρα τον τεχνικο τομεα φτιαξαμε (εσυ βασικα Sora of the wind ) αυτο το θεμα στο Hellas Alliance.
Απο�ιες σχετικα με photoshop - Anime Paper - Anime and Manga wallpapers and scans! (アニメ)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 20:29

sorry για το off topic...το post μεταφερθηκε εκει π πρεπει....απλος ειδα τα wall εδω κ σχολιασα....σορυυυυυυυυυυ

#134 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 14:21

Speachless.. Δεν ηξερα ποιο να πρωτοβαλω φοντο..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#135 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 17:23

αυτη η εικονα ειναι γαματη
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα