Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

20th century boys


  • Please log in to reply
83 replies to this topic

#76 Vash Zoro

Vash Zoro

    20th century Boy

  • Members
  • 603 posts

Posted 24 September 2011 - 15:30

For the record, oι live ταινίες του συγκεκριμένου εξαιρετικού manga, έχουν πλέον ολοκληρωθεί και με subs (είναι τριλογία), και μάλιστα βρίσκονται και οι 3 σε HD, στο bakabt. Eυκαιρία να τις δούμε κάποιοι που δεν χορτάσαμε με σκέτο manga...



Μετά τη σοκαριστική θέαση της πρώτης, αναρωτήθηκα για ποιο λόγο δε τη κάνανε anime και πήγανε αμέσως στο live action. Αν δεν τις έχεις δει, ΜΗ το κάνεις, δε πρόκειται να σου συμπληρώσει καμιά πείνα που σου άφησσε το manga ^^ .

#77 Pirate Luffy

Pirate Luffy

    Mein König

  • Members
  • 331 posts

Posted 25 September 2011 - 13:31

Έχω παρακολουθήσει την πρώτη και έμεινα σχετικά ευχαριστημένος.
Μου ψιλοάρεσε φυσιογνωμικά η επιλογή των ηθοποιών.
Ήθελα όμως δυνατότερη σκηνοθεσία.

Αναρωτιέμαι... ποιος ο λόγος να μην γίνει anime; Κάτι παραπάνω από καλό το manga αλλά τυχόν μεταφορά του σε anime (μάλλον) το κάνει πιο προσιτό για το... απαίδευτο μάτι. Για τον κόσμο που δεν μπορώ για την ώρα να ψήσω..:D

Εν τέλει Urasawa υμνούμε και δοξάζουμε κι αφήνουμε ανοικτό το ενδεχόμενο να μιλήσουμε συνολικά για το παρόν γ@μηστερούργημ@ αφού το ολοκληρώσουμε.
Posted Image

#78 helo

helo

    lonely boy

  • Members
  • 373 posts

Posted 07 February 2012 - 14:42

το διάβασα όλο μέσα σε 4 μέρες...:congrats: ταινίες δε πρόκειται να δω γιατί θα ξενερώσω
Spoiler:


#79 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 13 December 2012 - 05:33

αξιώθηκα κ εγώ να το διαβάσω τώρα στα γεράματα...

ο Urasawa είναι ο μοναδικός που με έχει καταφέρει κ στο Monster αλλά κ στο 20th century boys να με κάνει να κοιτάω μία σελίδα για κανά πεντάλεπτο μέχρι να συνέλθω...
και φυσικά έχει αυτό το που φτάνεις στο τέλος του εκάστοτε έργου κ λες "ωραία, τώρα να το ξαναδιαβάσω μήπως καλύψω κανά κενό"
σου πετάει συνεχώς στοιχεία για κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι φάτσα-φόρα αλλά κάπου στο background κ ξαφνικά τα βλέπεις πιο μετά μπροστά σου και είσαι "I am sorry what???"

από τις ταινίες έχω δει μόνο το τέλος της 3ης ενώ έψαχνα το τραγούδι... από εκείνα τα πλάνα μου έκαναν θετική εντύπωση οι χαρακτήρες που είναι αρκετά κοντά στο Manga...

πάντως το Manga το ξαναδιαβάζω οποιαδήποτε στιγμή [μαζί με το monster] ...

#80 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 December 2012 - 18:53

το'χα παρατησει στο 19ο τευχος, αλλα τωρα που πηγα να το συνεχισω μετα απο χρονια, τα εχω ξεχασει ολα!
πρεπει να το ξαναδιαβασω απο την αρχη! καλυτερα να εστιασω στο παρον εργο του δημιουργου.....

#81 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 July 2013 - 14:32

2o Εisner για Urasawa και 20th Century boys.

Faith in humanity restored.



#82 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 February 2019 - 14:41

Ύστερα από πολλάαα χρόνια, τελικά είπα να κλείσω αυτό το κεφάλαιο. Ναι, είναι γεγονός, ξεκίνησα τη σειρά :P. Ο Urasawa είναι αγαπημένος δημιουργός, όμως όποτε πήγαινα να το ξεκινήσω, κατέληγα να το αφήσω, κυρίως επειδή έβλεπα παιδιά στις πρώτες σελίδες και ήθελα κάτι πιο «ενήλικο» από την αρχή (Οκ, μην βαράτε :beaten: ). Προφανώς και ήξερα πως δεν θα ήταν καμία φαρσοκωμωδία, όμως δεν περίμενα να είναι στα επίπεδα του Monster, και είμαι μόλις στον 7ο τόμο (70 κεφάλαιο). Απορώ πώς θα καταφέρει ο Urasawa να κρατήσει το ενδιαφέρον ως το τέλος, όμως έχω πίστη. Σε όσες σελίδες έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα, ενώ σε μερικές σελίδες που αποκαλύπτονται ανατροπές, έχει τύχει να μου φύγουν αντίστοιχα επιφωνήματα. Μάστορας από τους λίγους ο τύπος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρακαλώ σχόλια του τύπου «ου να μου χαθείς που δεν είχες διαβάσει τη σειρά ως τώρα» να γίνονται με κατανόηση και ρέγουλα :emptyonexg1:


E5VV38U.jpg


#83 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 March 2019 - 02:06

Το τελείωσα το έπος. Τόσο το 20th όσο και το 21st, το οποίο είναι χαζό που χώρισαν σε δύο τόμους με ξεχωριστή ονομασία. Είναι ουσιαστικά οι τελευταίοι δύο τόμοι, και είναι ουσιώδες για την πλοκή. Επειδή είμαι ολίγον τι χαμένος, έκατσα και έψαξα μερικές λεπτομέρειες και κάτι κενά που νόμιζα ότι είχε, αλλά τελικά στα εξηγεί μέσα. Απλά ή είναι λίγο δυσκολονόητα, ή εγώ είμαι απλά χαζός (τείνω προς το δεύτερο). Θα γράψω αναλυτικό ποστ όταν κατακαθίσει λίγο το πράγμα.

 

Τώρα λογικά πάμε ή για Pluto ή για Billy Bat. Ωραία πράματα.


E5VV38U.jpg


#84 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 31 October 2019 - 00:55

Λοιπόν, έχοντας κιόλας διαβάσει το πρώτο Vol., δεν ήμουν σίγουρη ότι αν ένιωθα λαχτάρα να συνεχίσω ή να κάνω προσωρινή παύση, όμως επειδή πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με τέτοια θεματολογία, i gave it a chance:

 

4o Vol μέχρι τώρα το πιο αγαπημένο

Spoiler:

 

+ περιμένω να δω τι απέγινε η μητέρα της Kanna (ψιλιάζομαι ότι ο εχθρός θα τη χρησιμοποιήσει στην τελευταία φάση ως 'όπλο' ενάντια στον Kenji)


Edited by SpeedFreak, 31 October 2019 - 01:05.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ