Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball Evolution (The Movie)
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 00:26
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=Sg7XHo6jiTo[/YOUTUBE]
...και ετσι καταλαβαινετε,οτι αν οχι ιστορια,δραση μπορουμε να παρουμε πολυ καλη,δεδομενου οτι αυτο ειναι fan made ηδη!!
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 01:41
More Scans! Yamcha and Chi-Chi Revealed | Dragonball - The Movie
THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 01:54
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 16:00
Να και άλλες εικόνες από την αναμενόμενη ταινία!
More Scans! Yamcha and Chi-Chi Revealed | Dragonball - The Movie
ΝΟΟΟ!!Μονο την Βulma παω καπως γιατι ξερω την Emmy Rossum σαν ηθοποιο(και παλι..),οι αλλοι δεν μου φανηκαν ταιριαστοι(ακομη και ο Chow Yun Fat ως Master Roshi..)
Aλλα οπως ειπα πιστευω απο δραση το λιγοτερο,θα ικανοποιησει...
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 17:56
Πιο πολύ στον Τσάκωνα θα πρεπε να μοιάζει
Πλακα πλακα μην το γελας!!!Εαν φτιαχνονταν λιγο μια χαρα θα τον εκανε!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 21:32
ΝΟΟΟ!!Μονο την Βulma παω καπως γιατι ξερω την Emmy Rossum σαν ηθοποιο(και παλι..),οι αλλοι δεν μου φανηκαν ταιριαστοι(ακομη και ο Chow Yun Fat ως Master Roshi..)
Aλλα οπως ειπα πιστευω απο δραση το λιγοτερο,θα ικανοποιησει...
Eγώ μολις ειδα το cast ειπα omg:oo:! Kαλα zoro η Emily Rossum ειναι τελεια Bulma πιστευω! Και κάπως της μοιαζει! Οσο για το goku ας τα να πάνε

THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 15:43

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 19:37
Οι Πέντε πρώτοι κερδίζουν απεριόριστα εισιτήρια για την ταινία (η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται)
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 00:03
Εγω εχω ιδιο μαλλι με τον Goku του anime... μολις ξυπναω καθε πρωι.ιδιο μαλλι εχω με τον goku...ακριβως ομως...αυτα ειναι...

Τελικα η Bulma απ' οτι φαινεται θα εχει μπλε ανταυγειες αντι για μπλε μαλλι.
Και ετσι και δεν βαλουν τουλαχιστον μουσι στον Roshi θα παω αυτοπροσωπως και θα τους παρω το σκαλπ.
(Υ.Γ. Παντως μου αρεσει το μπλουζακι του "Goku")
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Korkofilaki: 25 Μάιος 2008 - 00:08
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 21:55
Η Emmy Rossum παντως ειναι η μοναδικη μεχρι τωρα που με αφηνει ικανοποιημενο..μοιαζει αρκετα με την Bulma...ερμηνεια να δουμε μονο...(και γαλαζια μαλλια βαλ τε τις λιγο ρε film crew!!)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 25 Μάιος 2008 - 22:01
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 11:00
Περα απο την πλακα,θα δω την ταινια σιγουρα (τωρα στο σινεμα θα ειναι? η σε DVD?) ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καπως καλο...
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 01:38
Αυτό που φοβάμαι είναι το σενάριο το οποίο είναι απλά εκτός.Προφανώς δεν χωράνε 160 σχεδόν επισόδεια σε 1 ταινία, αλλά μην αλλάξουνε και τα φώτα της ιστορίας (π.χ. σχολεία, παππούδες, κτλ).
Όσο για τον Γκόκου, ελπίζω το παληκαράκι να πάρει το θέμα του γυμναστηρίου πιο ζεστά...