Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Evolution (The Movie)

• Please log in to reply
433 replies to this topic

#406 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 12 April 2009 - 20:42

Είδα τα τρία πρώτα λεπτά...

*ανοίγει το στόμα της*
*το ξανακλείνει*
*το ξανανοίγει*
*το ξανακλείνει*

*Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται για περίπου δύο λεπτά*

Τ-τ-τ-τί ήταν αυτό...; Α Dragon Ball for birthday... NYC... bullies...

ΦΤΑΝΕΙ!!! :burningbe3::burningbe3: Δε βλέπω άλλο, τη θέλω τη ψυχική μου ισσοροπία!

Posted Image

#407 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 12 April 2009 - 21:01

Βασικά εκεί πόνταραν και οι παραγωγοί της ταινίας.Να δώσουν λίγα λεφτά σχετικά(100 million περίπου) και να εκμεταλευτούν το γεγονός ότι επειδή ακριβώς είναι ταινία dragonball θα πάνε να το δούνε οι περισσότεροι fans της σειράς.Επίσης να θυμίσω ότι fan της σειράς είναι και άτομα άσχετα με τον κόσμο των anime που απλά θέλουν να δυν λίγο ξύλο και κανένα kamehameha.

Nα δώσω ένα παράδειγμα.Η ταινία Hitman που είχε κι αυτή κακές κριτικές και δεν άρεσε ούτε σ'εμένα είχε budget $17.500.000 και worldwide οι εισπράξεις έφτασαν τα $100.000.000.!!!!!!!!

Tα χρηματα δεν νομιζω να ισχυουν με την καμια...οσο για τον hitman εμενα μου αρεσε και πιστευω ηταν πολυ καλη για τα λεφτα της.

Εγω δεν την βλεπω γιατι ξερω τι με περιμενει μονο απο το trailer. Ειχα δει την ποιο παλια ταινια που o goku ηταν παιδι (αλλο εκτρωμα και αυτο). Kριμα τωρα που αρχισαμε να ξαναπορωνομαστε με db kai !!

Γενικα παντως δεν πιστευω οτι μπορει να φτιαχτει ποτε καλη ταινια μεγαλου animation ακομα και ο καλυτερος σκηνοθετης τι θα πρωτοβαλει μεσα σε 2-3 ωρες ?Βεβαια τοσο χαλια αποτελεσμα και με τοσο μεγαλο badgεt ειναι και αυτο δυσκολο !

#408 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 12 April 2009 - 21:44

A newspaper in Chile ran an article on Dragonball: Evolution, and in it the budget of the movie was unveiled. According to the paper, the production budget was only 45 million, much less than the previous $100 million estimates. What this means is the film has already made about half its budget back in Asia alone.

Αυτο για οσους αναρωτιουνται που πηγαν τα 100μυρια:smokingg:
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#409 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 12 April 2009 - 22:16

Guys Στους ελληνικους κινηματογραφους δεν εχει βγει? Ολοι απο τορρεντ την εχετε δει? γιατι δεν το βρισκω σε village kai ster
Posted Image
Posted Image

#410 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 12 April 2009 - 22:20

Guys Στους ελληνικους κινηματογραφους δεν εχει βγει? Ολοι απο τορρεντ την εχετε δει? γιατι δεν το βρισκω σε village kai ster

Χθες που περασα απο τα odeon την πηρε το ματι μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποτε προβαλεται
Posted Image
Posted Image

#411 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 12 April 2009 - 22:54

Χθες που περασα απο τα odeon την πηρε το ματι μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποτε προβαλεται

Μεγάλη Πέμπτη

#412 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 12 April 2009 - 23:04

Να παμε για το γαμωτο οσοι δεν το εχουμε δει ομαδικως στο cinema ? :P
Posted Image
Posted Image

#413 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 13 April 2009 - 19:49

Μεγάλη Πέμπτη

Μεγαλη βδομαδα δηλαδη το Dragonball περναει του Χριστου τα παθη με την ταινια.
Μεχρι την Κυριακη που εχουμε ανασταση με το εβδομαδιαιο επεισοδιο του Dragonball Kai.

Τουλαχιστον βοηθαει να καθαρισει το μυαλο απο τις μ@/\4k|3ς του Hollywood.:uhh:

#414 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 14 April 2009 - 01:44

μην σπαταλάτε τα λεφτα σας τζαμπα.

και σε TS να την δειτε πλεονασμός ειναι.
ουτε CAM ποιότητα δεν τις αξίζει.
μολις την ειδα και ξενερωσα την ζωη μ.
την περίμενα καπως αλλα όχι και έτσι. (το μόνο καλό είναι οτι μας παπαρι@ζουν για 70 min μονο)
ουτε το patata constant δεν τήρησαν του 90min movie

ο live action goku που νομίζει οτι παίζει; στο OC ή το One Tree Hill;
ο όρος πατατα είναι κολακευτικός για την ταινία

η μάχη ΟθεοςΝαΤονΚανει Πικολο με τον οΧριστοςΚαιΗΠαναγιαΤιΕιναιΑυτοΤοΠραμα Γκοκου κράτησε 3,5 δευτερόλεπτα

Το ποιο γελείο είναι όταν έγινε
Spoiler:

Edited by crais, 14 April 2009 - 01:53.

Posted ImagePosted Image

#415 Blaez

Blaez

Bomb a head!

• Members
  • 29 posts

Posted 22 April 2009 - 19:42

Παιδια οντος η ταινια ειναι αθλια!!!:frozen:Μην δωσετε λεφτα στον κινηματογραφο για να την δειτε ειναι πραγματικα χαλια ξενερωσα απο τα πρωτα λεπτα κιολας!!:deadga6:Αμα θελετε να την δειτε προτεινω να την κατεβασετε!!
Posted Image

The True DragonSlayer :burningbe3:

#416 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 22 April 2009 - 20:45

Nα την κατεβάσουν; Τρέλος είσαι; Δεν αξίζει ούτε καν να πιάσει χώρο στον σκληρό δίσκο (εκτός κι αν την δείτε και μετά την διαγράψετε για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία οτί κάποτε είδατε ένα πράγμα που το μόνο κοινό που είχε με το Dragonball ήταν τ' όνομα). Χίλιες φορές να δω τα κορεάτικο ή ταϊβανέζικο live action του Dragonball (ναι, υπάρχουν και τέτοια!). Τουλάχιστον, εκεί ο Muten Roshin είναι φαλακρός και τρέχει πίσω από γυναικείες φούστες.

Κι όσο σκέφτομαι ότι έπεται και συνέχεια (κοινώς, sequel)...τον Vegeta να δω συμμαθητή του Goku στο λύκειο και τραγουδιστή heavy metal συγκροτήματος και δεν θα μου κάνει καμία πλέον εντύπωση.

#417 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 22 April 2009 - 21:08

τον Vegeta να δω συμμαθητή του Goku στο λύκειο και τραγουδιστή heavy metal συγκροτήματος και δεν θα μου κάνει καμία πλέον εντύπωση.

Μη δίνεις ιδέεεεεεεεεεεες:stubborn:
Posted Image

#418 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 22 April 2009 - 22:35

Κι όσο σκέφτομαι ότι έπεται και συνέχεια (κοινώς, sequel)...τον Vegeta να δω συμμαθητή του Goku στο λύκειο και τραγουδιστή heavy metal συγκροτήματος και δεν θα μου κάνει καμία πλέον εντύπωση.

δε θα φτασουμε στο σημειο να δουμε τον Vegeta συμμαθητή του Goku γιατι πολυ απλα απο οτι λενε για το σεναριο του sequel (τρομαρα τους) ο Vegeta θαναι αδερφος του Goku:frozen::terror2:.

#419 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 22 April 2009 - 23:08

oxxxx...κατάλαβα.
δλδ εμεις καλύτερα θα την γυρίζαμε.
ποοο ρεεε απογοητευση!!!
Posted Image

#420 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 23 April 2009 - 00:01

δε θα φτασουμε στο σημειο να δουμε τον Vegeta συμμαθητή του Goku γιατι πολυ απλα απο οτι λενε για το σεναριο του sequel (τρομαρα τους) ο Vegeta θαναι αδερφος του Goku:frozen::terror2:.

you are kidding right ? :uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
Posted Image
Posted Image