Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball Evolution (The Movie)
Posted 12 February 2009 - 16:03
koala21 είμαι μαζι σου!!!!
PICOLLO EVEN BETTER
ααα. ναι, ο picolo.. δεξια και αριστερα πρεπει να ειναι οι κεραιες του εε ?? λογικα 8α παταει καποιο κουμπι και 8α εκτινασονται στο εχ8ρο η να μεγαλωνουν

οντως, πρεπει να ειναι φοβερη ταινια(8α την δω σε CAM ποιοτητα και πολυ μου ειναι)
Posted 12 February 2009 - 18:05
ο πίκολο πώς ξέβαψε?
Βασικα ξοδεψαν ολο το μπατζετ στους υπολοιπους χαρακτηρες,σκηνικα,εφε κλπ κλπ ωστε να βγει υπερπαραγωγη η ταινια, οποτε οταν εφτασαν στον πικολο δν ειχαν πια λεφτα για να παρουν πρασινη μπογια κ να τον βαψουν....Οσο για τις κεραιες, ξερετε ποσο κοστιζει το ζελε για να τις κραταει ορθιες ????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!! ΟΛΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ !!!!
Posted 12 February 2009 - 18:09
φτυστος ο νταρθ βειντερ.koala21 είμαι μαζι σου!!!!
PICOLLO EVEN BETTER
ο πίκολο πώς ξέβαψε? εκανε ηλιοθεραπεια

Posted 12 February 2009 - 21:06
Posted 12 February 2009 - 23:56
η Bulma εμεινε μονο με κανα δυο τουφες μπλε
Ο μονος που ξανανιωσε και εβγαλε μαλλι ειναι ο Roshi.
πλακα κανεις... η bulma me μπλε μαλι ?? μα πως το σκευτικαν ?? προς 8εου

οσο για το roshi μια ειναι η απαντηση.... Capilarine !

Posted 13 February 2009 - 13:16
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 13 February 2009 - 13:42
εμενα παντως κατι τετοια κοστουμια μου 8υμιζουν power rangers και τα τερατα της rita (αν 8υμαμαι καλα, ετσι την λεγανε)
Posted 13 February 2009 - 13:49
money, money, money, money, money,more money for Goku!!!

Kame...hame...cash!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 13 February 2009 - 13:50
rita repulsa...και συμφωνώ και επαυξάνω.εκτος απο οτι τον εχουν κανει σαν εξωγηινο ομοφυλοφυλο ???
εμενα παντως κατι τετοια κοστουμια μου 8υμιζουν power rangers και τα τερατα της rita (αν 8υμαμαι καλα, ετσι την λεγανε)
Γιατί να μην την κάνουνε όπως σε εκείνο το γαλλικό φανμέηντ βίντεο;

Και πιο φτηνή και πιό καλή θα τους έβγαινε και πιο πιστή στην σειρά...αμερικάνοι...τόσα λεφτά πεταμένα για το τίποτα.

Posted 13 February 2009 - 13:51
Και teaser [media]http://www.youtube.com/watch?v=r0u7ZbNGWBs&eurl=http://www.dragonballmovieblog.net/page/4/[/media]

Posted 13 February 2009 - 19:58
εκτος απο οτι τον εχουν κανει σαν εξωγηινο ομοφυλοφυλο ???
Οι Ναμεκιανοι δεν εχουν φυλο, οποτε δικαιολογειται

Επισης μην ανησυχεις, σαν επεισοδιο power rangers θα ειναι ολη η ταινια. Ο Piccolo/Rita εχει και "τερατακια" ονοματι fulum assassins.
Dragonball Movie Gallery - Set Photos/Fulum Assassin's
http://dbthemovie.com/gallery/displayimage.php?album=2&pos=30
Posted 13 February 2009 - 20:41
Posted 14 February 2009 - 00:57

Πάλι καλά που φάγαν κράξιμο και δεν τον άφησαν ως εκείνο το "γκρι χωρίς κεραίες βαμπιροειδές πλάσμα" που ήταν εξ' αρχής. Και οι εικόνες του που εκθειάζουν τόσο υπερήφανα ως κατόρθωμα, είναι επιεικώς ελεεινές.
Επίσης, ακόμα δεν βγήκε η ταινία και ανακοίνωσαν PSP game πάνω της
Έλεος δηλαδή, ποιος θα ήθελε να παίξει ένα τέτοιο έκτρωμα τη στιγμή που κυκλοφορούν δεκάδες Dragonball παιχνίδια με κανονικούς χαρακτήρες ?

Posted 14 February 2009 - 01:10
Οι Ναμεκιανοι δεν εχουν φυλο, οποτε δικαιολογειται
τι ενοεις ?? δλδ ειναι ερμαφροδιτοι ???

φαντασου μονο να δουμε και καμια σκηνη piccolo με καποιον αλλον ναμεκιανο...
Επίσης, ακόμα δεν βγήκε η ταινία και ανακοίνωσαν PSP game πάνω τηςSpoiler:
AHAHAHAHHAhahahaHAHAHAHHAhaHAHAHAH.. πως ειναι ετσι ρε συ αυτο ??
πραγματικα οποιος το παρει 8α πρεπει να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο..