Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Evolution (The Movie)

• Please log in to reply
433 replies to this topic

#271 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 12 December 2008 - 21:04

"We have to find the Dragonballs before the eclipse" <-- (Τι διάολο, ταινία Berserk φτιάξανε ?)

Κ εκει που ο Goku τα βρισκει σκουρα με τον Picolo, εμφανιζεται ο Guts, ο οποιος μπερδεψε το manga (εξαιτιας της εκλειψης !!!)
Δυστυχως οι Αμερικανοι πλεον πιστευουν πως μια ταινια για να εχει επιτυχια πρεπει να εχει εφε κ ας ειναι ακυρο το σεναριο....

Αυτο που φοβαμαι ειναι πως στην Αμερικη θα το βγαλουν ταινιαρα κ οντως θα πανε για συνεχεια...
Εκει θα κανει εμφανιση ο Τien (με 2 ματια μονο, το 3ο το εχασε στην εκλειψη) γκεϊ λογω φιλιας με τον Chiatzu, o Υamcha θα ειναι λυκανθρωπος (αν θυμαστε την αναλογη τεχνικη) κ ο Krilin με extension !!!!

Kami saves us all !!!!! (αν δεν το εχουν κανει κ αυτον να μοιαζει με τον Δρακουλα)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#272 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 13 December 2008 - 00:05

Κ εκει που ο Goku τα βρισκει σκουρα με τον Picolo, εμφανιζεται ο Guts, ο οποιος μπερδεψε το manga (εξαιτιας της εκλειψης !!!)

Βασικα στην εκλειψη ειναι μαλλον που θα γινει ο Goku Πιθηκος,αν και απο οτι ειδα μονο πιθηκανθρωπος δεν ηταν αυτο το πραγμα,στα trailer παντως το κρυβουνε αυτο,το κρατανε για το big suprise της ταινιας
Spoiler:

Edit:Στο ign.com στα top video εχει πρωτο αυτο του trailer του Dragonball...H λιστα ειναι αυτη

1.Dragonball
2.Terminator
3.Fallout tips
4.The Sims 3
5.The Dark Night
6.Friday 13th

[Το Ign.com ειναι site με πληροφοριες απο παιχνιδια και ταινιες και προσφερει πολλα τρειλερς,HD αναλυση downloads στα βιντεο που περιεχει[απο τρειλερς μεχρι συνεντευξεις],ε αυτα]

Edited by GkLoc, 13 December 2008 - 02:57.
just smthg i just noticed^^

Berserk___Gatsu.jpg

#273 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 14 December 2008 - 14:36

Βασικα στην εκλειψη ειναι μαλλον που θα γινει ο Goku Πιθηκος,αν και απο οτι ειδα μονο πιθηκανθρωπος δεν ηταν αυτο το πραγμα,στα trailer παντως το κρυβουνε αυτο,το κρατανε για το big suprise της ταινιας

Spoiler:

Edit:Στο ign.com στα top video εχει πρωτο αυτο του trailer του Dragonball...H λιστα ειναι αυτη

1.Dragonball
2.Terminator
3.Fallout tips
4.The Sims 3
5.The Dark Night
6.Friday 13th

[Το Ign.com ειναι site με πληροφοριες απο παιχνιδια και ταινιες και προσφερει πολλα τρειλερς,HD αναλυση downloads στα βιντεο που περιεχει[απο τρειλερς μεχρι συνεντευξεις],ε αυτα]

Και στο youtube 5 μέρες έχουν περάσει που ανέβασανε το trailer και έχει φτάσει ήδη το 1,5 εκατομμύριο views.

Κακά τα ψέμματα, ανεξαρτήτου ποιότητας τςη ταινίας, όλοι θα το δούμε. Σε όλο το κόσμο fun kai μη θα το δούνε. Άρα εισπρακτικά θα πάει καλά. Θέλω να πάει καλά έτσι ώστε να δούμε και δεύτερη ταινία. Να δούμε και λίγο να γίνεται ξανθός να γελάσουμε.

#274 SUPER SAIYAN

SUPER SAIYAN

or RIMOBOMBISTIS

• Members
  • 4 posts

Posted 14 December 2008 - 15:17

παιδιαααα!!!που ζητε? lol ! η ταινια ειναι γεγονος!!! εννοειται πως η action live ταινια db θα κυκλοφορισει!! :hahaha::orly:συγκεκριμενα το 2009 και εχει ηδη βγει το επισημο trailer (εδω και καιρο!)στο επισημο site της ταινιας.ακομα και στο youtube μπορειτε να το βρειτε!(θελει ψαξιμο ομως γιατι πολλα fan made και μουφικα κυκλοφορουν!):canthelp: αμα θελετε το link ακριβως γραψτε μου στο account μου!τωρα απο το trailer που ειδα, η ταινια ειναι τρελη μουφα..μιλαμε για μεγαλη απογοητευση!:cry5::nanana::if:βασικοτατοι ιρωεs θα λειπουν(πχ krillin) δεν θα μιλησω για gohan-vegeta-super saiyan και τα λοιπα γιατι η ταινια αναφερεται στο db(κουτσα στραβα!lol!) :oo:οχι στο dbz...o roshi δεν ειναι τοσο παππους οσο νομιζετε(εννοειται χωρις κελυφος χελωνας!!) :frozen: η bulma ειναι εξοπλισμενη σαν την lara croft!:erk::uhh:(oπλα και τα λοιπα) και ο χειροτερος ειναι ο κακος της υποθεσης..... o piccolo!!!μονο με τον piccolo δεν μοιαζει!!!!:nbleed:ισως μονο στο οτι ειναι πρασινος σαν τον original picollo του anime.:orly:αλλα σαν τεραστιος fan θα παω να τη δω την ταινια...:canthelp:

#275 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 December 2008 - 15:33

ολα τα ξερουμε . τα εχουμε συζητησει ολα στις προηγουμενες σελιδες .
διαβασε τις , εχουν πολυ πλακα .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#276 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 14 December 2008 - 18:22

Είδα το trailer...Epic failure....Δηλαδή ελεος ρε παιδια πέρα απ΄την πλάκα τί είναι αυτό?Μου είπε ένας φίλος ότι θα βγει ταινία Db και πήγα τρέχοντας σπίτι για να δω αυτό?Θα είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει μετά το "Oμίχλη"

#277 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 14 December 2008 - 18:31

Εγω το πα ο Goku παι στο διακο τρωγετε εεε τωρα βελτιωσαν τον Piccolo καπως τωρα ειναι πρασινος (πρασινογκρι θα ελεγα) αλλα δεν τον εχουν πετυχει οσο θα επρεπε σε φασης δραματος μιλαμε!!
Νταχ τωρα για τα Trasformer της bulma χεστηκα και να μην ειναι σε καψουλες ειναι το λυγοτερο!!!!

Πλακα πλακα ο gohan πετυχε περυσοτερο απο ολους η εμενα μου φανηκε ετσι (εμφανισιακα παντα)!!!

Το νεο τρειλερ ειναι καταμακραν καλυτερο και μου κυνησε το ενδιαφερον συγκεκρημενα ειπα "υπαρχη ελπιδα" τωρα θα δουμε!!
Αλλα πρεπει να σκευτουμε το γεγονος οτι ισως δεν βαζουν καλες photo και καλα στηγμιοτιπα λογο οτι δεν ειναι μια οπιαδιποτε ταινια απο ενα οπιοδιποτε comic ειναι η τενια dragonball απο ΤΟ ANIME dragonball!!!Εαν ημουν παραγωγος κτλ υληκρινα σας μιλαω θα εβγαζα οτι πιο αποπροσανατολιστικο μπορουσα στην ταινια ειναι θεμα marketing αλλα μην νομιζετε ειμαι και εγω καθολα επιφυλακτικος, απεσιοδοξος και κανο και ταματα καθε μερα να ειναι καλη movie!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#278 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 14 December 2008 - 20:14

Θέμα χρόνου να δούμε ολοι μας τι παίζει με την ταινία αυτή.
Περιμένω τα χειρότερα , ελπίζω να διαψευστώ !
Posted Image

#279 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 14 December 2008 - 21:21

Φρούδες ελπίδες...

#280 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 December 2008 - 00:48

Το νεο τρειλερ ειναι καταμακραν καλυτερο και μου κυνησε το ενδιαφερον συγκεκρημενα ειπα "υπαρχη ελπιδα" τωρα θα δουμε!!
[...]
Εαν ημουν παραγωγος κτλ υληκρινα σας μιλαω θα εβγαζα οτι πιο αποπροσανατολιστικο μπορουσα στην ταινια ειναι θεμα marketing

Επίσης τεχνική marketing είναι να παρουσιάζουν ό,τι πιο άθλιο έχουν, και στη συνέχεια να βελτιώνουν ορισμένες λεπτομέρειες με αποτέλεσμα η αθλιότητα να μην είναι τόσο άθλια όσο περιμέναμε.

Και μόνο η επιλογή των χαρακτήρων και της υπόθεσης, καθιστά την ταινία άθλια.

E5VV38U.jpg

#281 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 15 December 2008 - 01:01

Επίσης τεχνική marketing είναι να παρουσιάζουν ό,τι πιο άθλιο έχουν, και στη συνέχεια να βελτιώνουν ορισμένες λεπτομέρειες με αποτέλεσμα η αθλιότητα να μην είναι τόσο άθλια όσο περιμέναμε.

Και μόνο η επιλογή των χαρακτήρων και της υπόθεσης, καθιστά την ταινία άθλια.

Ναι βρε Phantom δεν ειπα οτι ειμαι ευχαριστιμενος αλλα νταξ βαση τρειλερ το δευτερο μου αναπτερωσε καπως το ηθυκο!!!

Νταξ και οπως ειναι γνωστο και φενεται και απο την εκταση του τοπικ και στο forum μας και σε forums του εξωτερικου το db δεν ειναι κατι απλο ειναι μια ναι μεν τελιωμενη σειρα αλλα ειναι καλα στρωμενο σαν "επηχηρηση" δλδ θελω να πω οτι μια περιπτωση ειναι να σκευτικαν το εξης "Το db εβγαλε τα κερατα του στα φραγκα επησεις πρεπει να κρατησουμε τα στηχεια της ταινιας οσο πιο μυστηκα μπορουμε ας δηξουμε οτι νανε σκηνες ας δηξουμε καπια σχεδια που εχουμε για την ταινια και ας δουμε πως θα αντιδραση ο κοσμος και αναλογως πρατουμε".

ε και κατι ακομη ειναι οτι θελω απο καπου να πιαστω ανθρωπος ειμαι την μαμησαν που την μαμασαν οπως τουλαχηστον φενεται τουλαχιστον ας αναδηξουμε τα 2-3 καλα στοιχεια που εχει μπας και χαρουμε λιγο και ξεχαστουμε!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#282 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 15 December 2008 - 01:28

παιδια τα πραγματα ειναι απλα...θα δει ο toriyama την ταινια,θα τα παρει στην κρανα και θα βγαλει καμια 200ρα επ dragonball ετσι για να γουσταρουμε!

Spoiler:

Posted Image

#283 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 15 December 2008 - 22:33

Μου αρεση ο τροπος που σκευτερσε bahamut zero και ειδικα στο spoiler!!!

Καλη φαση θα ηταν αλλα δεν το κοβο δυστηχως!!!
Posted Image

#284 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 15 December 2008 - 22:49

Μμμμ, θα επρεπε να περναω πιο πολυ χρονο εδω περα. Τελος παντων, να πω και εγω τα αρνητικα μου :P Αυτο που με ενοχλει (εκτος απο την υπαρξη της ταινιας) ειναι αυτος ο φλωρο Γκοκου. Και καλα αυτος θα σωσει τη γη?? Απο τι? Απο τους κακους κομμωτες με το αθλιο κουρεμα που του εχουν κανει?! Πραγματικα τα μαλια του σε ορισμενα ποστερ ειναι σηκωμενο αλλα real Goku στυλ. Ewwwwww. Και μου κατεστρεψαν τον Πικολο! Θρασος! Σαν κακος απο τους Power Ranger φαινεται. Και ο Γιαμκα (ή τουλαχιστον ο ηθοποιος που τον υποδυεται) ειναι σαν αποτυχημενη ντεκαπαζ :deadga6: Τωρα με συγχωρειται παω να διαβασω τα προηγουμενα ποστ και να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.

#285 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 16 December 2008 - 00:36

οχι απλα 8α χτυπησεις το κεφαλι σου στον τοιχο, 8α κοψεις το λαιμο σου με το ποσο το εχουμε αναλυσει το 8εμα.. τεσπα, οτι και να πει ο κα8ενας εδω μεσα εχει το δικιο του. λοιπον, ασ πουμε και μερικα 8ετικα : ........δεν χρειαζεται πιεση, ειναι απευ8ειας super sayan........ ο master roshi, ειχε που ειχε παρει το ελιξηριο(μακροζωηας), μαλον 8α ηπιε και καποιο φιλτρο που τον κανει ποιο νεο.... :P