Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Evolution (The Movie)

• Please log in to reply
433 replies to this topic

#256 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 22:37

Κι εν το μεταξύ,το ξέρω ότι έχει ξαναμπει αλλά το βάζω απλά για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το δουν,αυτό το trailer,που είναι και fanmade,είναι πολύ καλύτερο από το official όπου πετάνε τόσα πολλά λεφτά...ας μάθαιναν απ αυτούς(γάλλους).:uhh:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=B9PIApMOuk4[/media]

OMFG Zoro, που το βρηκες αυτο?(Περιεργο που δεν το ειδα ηδη δει).Ειναι απο τα καλυτερα

fanmade που εχω δει εως τωρα.Με ολα αυτα τα λεφτα που πεταξαν για την ταινια,και κατι

τετοιο να εκαναν (που για -ξαναλεω- FANMADE ειναι εξαιρετικο) εγω θα πηγαινα να το δω

χωρις δευτερη σκεψη.Απλα δεν σκεφτονται ποσα παιδικα ονειρα καταστρεφουν τωρα?:emptyonexg1::uhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SouLSLayeR: 10 Δεκέμβριος 2008 - 23:00
typo

#257 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 22:43

Το καλύτερο θα είναι να πάμε όλοι (σαν anime.gr) να την δούμε και να την κάνουμε την ταινία τσ0ντ@;

:oo: Μη το γελάς... με παρέα (και ποτό) νομίζω ότι βλέπεται.

Καλά. Αν είναι να πάω, θα πάω για να δω άλλη μια Αμερικανιά περιπέτεια με ουάου εφέ και βλακώδες σενάριο...

Και ΔΕ βλέπω τέτοιες ταινίες στον κινηματογράφο. Καλύτερα να πάω στο Κινέζικο εστιατόριο κοντά στη ΧΑΝΘ να δώσω 7 €.

Τηλεόραση και ΑΜΑ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#258 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 13:18

Μου φαιναεται οτι ειστε ολοι πολυ αρνητικοι με την ταινια.Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε.δεν εχετε δει ποτε ενα καλο τρε'ι'λερ ταινιας που τελικα αποδειχτηκε μουφα.Συμφωνω οτι δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την υποθεση του αnime αλλα αλλο anime και αλλο live action movie.Think about it.

ουτε για live-action movie δεν πιανεται. οι ιαπωνες 8α τα καταφερναν καλυτερα.
απλα ειναι ελεος, λιγο μυαλο να ειχανε καλυτερα 8α τα καταφερναν...(οι σεναριογραφοι, σκηνο8ετες και λοιπο προσωπικο)

#259 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 13:20

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Yo4t8PeqJ6E[/media]

τι ιστορια ειναι αυτη ?σκατα ολα...

#260 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 13:46

μια live-action movie πηγαν να κανου και αυτοι και δεν την εκαναν καλη...
η φωνη του goku στο trailer οταν κανει το kamehame ha λες και φοβαται να το πει
εγω απλα λυπουμαι τον picolo που τον εχουν κανει ετσι........:hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 11 Δεκέμβριος 2008 - 14:48

#261 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 14:56

Μολις ειδα το trailer,ok i give up,ΑΘΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....
Τα εφφε σε μερικες φασεις ηταν τελειως gtp,και τι Dragonball evolution k Βλακειες,Dragonball Elimination επρεπε να το ονομαζανε,το ποσο ειναι Original με την σειρα φαινετε...

Berserk___Gatsu.jpg

#262 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 15:03

Εμένα μου αρεσε το trailer :erk: Δεν την χάνω την τενία

MbcN7u5.png

#263 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 15:15

Εμένα μου αρεσε το trailer :erk: Δεν την χάνω την τενία

Eμενα παλι δεν μου αρεσε καθολου,ειδικα στην φαση που παει να κανει Kamehameha τα εφφε ηταν καπως Random k αθλια,100.000.000 $ να ξερα σε τι πανω τα χαλασανε?Στο ζελε του Chatwin?:erk:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GkLoc: 11 Δεκέμβριος 2008 - 15:58

Berserk___Gatsu.jpg

#264 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 15:37

μολις ειδα το trailer. ο ηθοποιος καμια σχεση με τον goku και ειναι και πολυ σοβαρος και master roshi χωρις καραφλα???:erk: μου φενεται θα ειναι epic fail
Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 17:51

Eμενα παλι δεν μου αρεσε καθολου,ειδικα στην φαση που παει να κανει Kamehameha τα εφφε ηταν καπως Random k αθλια,100.000.000 $ να ξερα σε τι πανω τα χαλασανε?Στο ζελε του Chatwin?:erk:

Οκ, απλά πέθανα στα γέλια να σε βλέπω να θάβεις την ταινία και να χεις avatar&sig τον chatwin:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#266 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 00:21

μολις ειδα το trailer. ο ηθοποιος καμια σχεση με τον goku και ειναι και πολυ σοβαρος και master roshi χωρις καραφλα???:erk: μου φενεται θα ειναι epic fail

goku=ξαν8ος. κανει τεχνικιες Kung fu.
τις dragonball ποιοι τις φτιαξανε λεει ??
απο ποτε οι καψουλες βγαζουν γουρουνες ?
α
master roshi=με μαλια, χωρις γενια, χωρις καβουκι, χωρις την χελονα:terror2:
OMG, 2 lol, και 5 παπαγαλοι... τι αλλο να πω.. τουλαχιστον να το κανανε με κανα ιαπωνα και ας παιρνανε λιγο και απο το anime και 8α ηταν καπως καλυτερο
:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:

#267 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 01:25

"We have to find the Dragonballs before the eclipse" <-- (Τι διάολο, ταινία Berserk φτιάξανε ?)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 12 Δεκέμβριος 2008 - 04:50

E5VV38U.jpg

#268 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 04:31

Εννοείται πως θα την δώ στον κινηματογράφο με παρέα! Το έχουμε ήδη κανονίσει. Έχει να πέσει τρελό γέλιο και θάψιμο με τα επίπεδα failness!:hahaha:

#269 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 11:47

"We have to find the Dragonballs before the eclipse" <-- (Τι διάολο, ταινία Berserk φτιάξανε ?)

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2:φανταζεσαι ???
8α τους κανω μηνυση εγω ο ιδιος

#270 Sayian Prince

Sayian Prince

Majin Vegeta

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 13:54

Απο το trailer το μονο που προκυπτει ειναι πως οι παραγωγοι ειναι ιεροσυλοι και δεν εχουν ιδεα απο DB. Οι ηθοποιοι ειναι εντελως ακυροι, -φλωρος Αμερικανος απο φοιτητικη κωμωδια ο Goku- -Kινεζα Trinity η Bulma- -σοβαρος σοφος δασκαλος ο Roshi- -γκριζοπρασινο βαμπιρ ο Piccolo-. H ταινια δηλαδη θα ειναι απλα μια προσβολη για την ιστορια του anime και τους φαν του.
Ωστοσο αμφιταλαντευομαι αναμεσα σε δυο αποφασεις.
1)Να τη δω απο περιεργεια.
2) Να μην δω ποτε τη ταινια, για να μην τολμησουν να πιστεψουν πως αυτη η πατατα ειχε επιτυχια και τολμησουν οι παραγωγοι να φτιαξουν και συνεχεια (ουτε θελω να σκεφτοαμαι πως θα μοιαζει ο Vegeta)!
???
"Saiyans are a true warrior race"