Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Evolution (The Movie)

• Please log in to reply
433 replies to this topic

#241 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 10 December 2008 - 02:46

Η ταινία θα είναι απλά αποτυχία, και προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους μπας και καταφέρουν να παραπλανήσουν τον κοσμάκη.

Για κάποιο λόγο έχω και εγώ το ίδιο προαίσθημα.... το θέμα είναι όμως ότι όλοι μας θα πάμε να την δούμε ειδικά αν κάποιος είναι "καμένος" με το Dragonball δεν υπάρχει περίπτωση να την χάσει ακόμα και αν ξέρει πως θα είναι μούφα... στηρίζονται στο γεγονός ότι η ταινία αναφέρεται σε ένα από τα διασημότερα και που αγαπήθηκαν περισσότερο anime στον πλανήτη... αποτυχία ξε αποτυχία αυτοί θα βγάλουν τα κέρατά τους σε εισπράξεις, εκμεταλευόμενοι το πάθος μας.
Posted Image

#242 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 10 December 2008 - 02:54

EPIC FAIL....σιγα μην παω να το δω...σε ντιβιντι μονο....και ειμαι fanboy γαμωτο μου..

#243 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 10 December 2008 - 02:59

Που τα είδατε το ωραίο ρε παιδιά ? Απλώς δεν ήταν τόσο άθλιο όσο το προηγούμενο trailer. Όλοι οι χαρακτήρες παραμένουν FAIL, το μόνο που άλλαξαν ήταν το χρώμα του Piccolo. Και αν δεν τρώγανε τόσο κράξιμο, σιγά μην τον άλλαζαν.

Στο Dbthemovie.com πάντα εκθείαζαν όλα τα trailers/εικόνες που κυκλοφορούσαν, και όλα τα σχόλια από κάτω ήταν πάντα θετικά. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως το site πληρώνει άτομα για να κάθονται και να γράφουν καλά λόγια για αυτούς. Δεν γίνεται σε 160 σχόλια να μην υπάρχει ούτε ένα αρνητικό.

Μόνο και μόνο από τα σχόλια καταλαβαίνει κανείς πως τα άτομα είτε είναι 12χρονα, είτε spammers
Επίσης εγώ που έκανα αρνητικό σχόλιο 2 φορές, μου το έσβησαν όσο βρισκόταν σε moderation queue. Η ταινία θα είναι απλά αποτυχία, και προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους μπας και καταφέρουν να παραπλανήσουν τον κοσμάκη.

ρε λες ?
τα ειδα και εγω και μου φανηκε παραξενο ....
νταξ , απο το πρωτο τρειλερ , καλυτερο αυτο...αλλα η ταινα ειναι το θεμα ...
Posted Image Posted Image

#244 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 December 2008 - 09:42

το θέμα είναι όμως ότι όλοι μας θα πάμε να την δούμε ειδικά αν κάποιος είναι "καμένος" με το Dragonball δεν υπάρχει περίπτωση να την χάσει ακόμα και αν ξέρει πως θα είναι μούφα...

Yep,και εγω μεσα σε αυτους,ειλικρινα μου εχουν βγει τα ματια με την αθλιοτητα που αντικριζω,:terror2:αλλα οτι και να κανουμε,Dragonball ειναι,καμένος ειμαι,θα παω να το δω:wooi2:

Berserk___Gatsu.jpg

#245 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 10 December 2008 - 11:25

Πωωω μιλάμε για το έπος έτσι ; Χαλαρά θα ενταχθεί στα υπερ κάλτ φιλμς των καιρών μας . Πρώτη προβολή θα πάω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#246 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 10 December 2008 - 11:29

Ρε παιδια γιατι δν σας αρεσε το τρεϊλερ ???? Εγω μετα απο αυτο αλλαξα εντελως γνωμη...Πριν εβαζα στην ταινια -10 ενω τωρα -9 !!!!!
ΕΛΕΟΣ !!!!!! Ακου εκει φτιαξανε τις dragonball 7 βλακες....Δλδ απο μια καθε βλακας...
Η Bulma καρατεκα ??? Οσο καμμενος κ να ειμαι με το Dragonball, δν παιζει να παω να το δω σινεμα....Εκτος κ αν με αφησουν να μπω τσαμπα....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#247 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 December 2008 - 11:38

Πωωω μιλάμε για το έπος έτσι ; Χαλαρά θα ενταχθεί στα υπερ κάλτ φιλμς των καιρών μας . Πρώτη προβολή θα πάω.

Eδω μιλαμε θα περασει και το Lord Of The Rings στα Οσκαρ και εισπραξεις:head:
Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#248 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 10 December 2008 - 12:25

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αρκετά καλά την οργή που μου προκάλεσε το trailer. ΘΕΕ ΜΟΥ!! Αυτό δεν ήταν dragonball. Ήταν generic americanised kung-fu movie number 18!Κάτι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσει αυτή η ταινία πριν βγει στο cinema και όλα μας τα μικρά αδερφια/ξαδέρφια σχηματίσουν λάθος εικόνα για την πολυαγαπημένη μας σειρά. Επισής, διαμαρτυρήθηκα καθόλου για το kung-fu??? Μόνο σε μένα φάνηκε τόσο κακό!? Σαν να βλέπω το Forbidden Kingdom, αλλά χιλιάδες φορές χειρότερο. Λες και δεν είδαν ποτέ dragonball οι παραγωγοί! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:burningbe3::burningbe3: BROOKLIN RAGEEEEEEE

#249 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 December 2008 - 13:50

Πάντως θα κάνουν τα πάντα για να το δουν ακόμα και άσχετοι με την ταινία :bleh:

About the opening song

H Ayumi Hamasaki θα κάνει το opening song της ταινίας.....
Τουλάχιστον ελπίζω το τραγούδι να αξίζει...

Παιδιά μην ανησυχείτε....Το καλύτερο θα είναι να πάμε όλοι (σαν anime.gr) να την δούμε και να την κάνουμε την ταινία τσ0ντ@;

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#250 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 10 December 2008 - 14:31

Για κάποιο λόγο έχω και εγώ το ίδιο προαίσθημα.... το θέμα είναι όμως ότι όλοι μας θα πάμε να την δούμε ειδικά αν κάποιος είναι "καμένος" με το Dragonball δεν υπάρχει περίπτωση να την χάσει ακόμα και αν ξέρει πως θα είναι μούφα... στηρίζονται στο γεγονός ότι η ταινία αναφέρεται σε ένα από τα διασημότερα και που αγαπήθηκαν περισσότερο anime στον πλανήτη... αποτυχία ξε αποτυχία αυτοί θα βγάλουν τα κέρατά τους σε εισπράξεις, εκμεταλευόμενοι το πάθος μας.

ειμαι που λες κι εγω ενας απο τους καμενους με το DB αλλα αποκλειεται να παω να το δω..

Πάντως θα κάνουν τα πάντα για να το δουν ακόμα και άσχετοι με την ταινία :bleh:

Παιδιά μην ανησυχείτε....Το καλύτερο θα είναι να πάμε όλοι (σαν anime.gr) να την δούμε και να την κάνουμε την ταινία τσ0ντ@;

ντακς. ελεος, δλδ ποιος ειναι προ8υμος να παει να δωσει 9 euro γι'αυτη την ταινια ??
δεν λεω 8α ειχε πλακα αμα γινοταν κατι τετοιο αλλα....

#251 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 December 2008 - 15:09

ντακς. ελεος, δλδ ποιος ειναι προ8υμος να παει να δωσει 9 euro γι'αυτη την ταινια ??

Eγω ανετααα,εδω δινω 10 euro για τα ελλεεινα DvD της Deagostini,στην ταινια θα τσιγκουνεψω?:oo:
Μα εμενα παλι οσο αθλια και να φαινεται,παλι πιστευω,εχω ακομα λιγοστες ελπιδες οτι θα βγει καπως "Καλη",περιμενω το καινουργιο Trailer διαρκειας 1 λεπτου και 49 δευτερολεπτων,και τοτε θα μαθω αν αξιζει να ελπιζω ακομα:terror2:

Berserk___Gatsu.jpg

#252 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 December 2008 - 15:20

Κι εν το μεταξύ,το ξέρω ότι έχει ξαναμπει αλλά το βάζω απλά για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το δουν,αυτό το trailer,που είναι και fanmade,είναι πολύ καλύτερο από το official όπου πετάνε τόσα πολλά λεφτά...ας μάθαιναν απ αυτούς(γάλλους).:uhh:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=B9PIApMOuk4[/media]

#253 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 10 December 2008 - 17:30

Δν νομίζω να μπω καν στο κοπο να τη δω cinema. Σίγουρα η ταινία ''dragonball the magic begins'' που βγήκε κάποτε (ενα b-movie) ειναι καλύτερη απο αυτο το έκτρωμα που ετοιμάζεται.
Posted Image

#254 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 10 December 2008 - 18:05

Μου φαιναεται οτι ειστε ολοι πολυ αρνητικοι με την ταινια.Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε.δεν εχετε δει ποτε ενα καλο τρε'ι'λερ ταινιας που τελικα αποδειχτηκε μουφα.Συμφωνω οτι δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την υποθεση του αnime αλλα αλλο anime και αλλο live action movie.Think about it.
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#255 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 10 December 2008 - 22:15

...Και πλεον ειναι γεγονος οτι η Bulma αντι για καψουλες εχει Transformers.:frozen:

Επισης να ενημερωσω τους αγαπητους συναδελφους οτι στην ταινια χρησιμοποιουνται τα γνωστα ειδη πολεμικων τεχνων Κουνγκ ΦΤΟΥ και Βαρατε.