Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Evolution (The Movie)

• Please log in to reply
433 replies to this topic

#181 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 07 October 2008 - 09:21

Τι θα πει εχει τουλαχιστον ωραια μωρα!!!Κατεβαζω ενα ματσο απο ιντερνετ.....Συμφωνω κατι σαν final fantasy τουλαχιστον.Οχι τιποτα αλλο θα νομιζουν οτι κανανε και Την ταινια.απλα απογοητευτικα.
Posted Image

#182 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 07 October 2008 - 10:20

Η ταινια κατα τη γνωμη μου θα ειναι αποτυχια, το παρακατω link ειναι απο μια παλια ταινια βασισμενη στο dragonball.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Ball:_The_Magic_Begins

κατι σε power rangers μου θυμιζει παντως.

#183 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 07 October 2008 - 10:41

θα προτημουσα την ταινια σε final fantasy 7 advent children με ολα τα απαρετητα μεσα

#184 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 07 October 2008 - 12:25

κι εγω αλλα......

#185 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 October 2008 - 12:34

σιχαινομαι το DB..

μετα το τρειλερ της ταινιας,το λυπαμαι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#186 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 October 2008 - 13:25

H Fox ανακοίνωσε πως το trailer τελικά δεν θα προβληθεί στην ταινία Max Payne αλλά θα καθυστερήσει κι άλλο. Επίσης ανακοίνωσε πως το trailer που κυκλοφόρησε στο internet (αυτό που θάβουμε) δεν είναι trailer αλλά ένα promotional video. Αυτολεξεί, ανακοίνωσε πως επρόκειτο για "promotional video for London's Brand Licensing Europe 2008 and other industry functions "for potential Licensing & Merchandising partners."
Dragonball Theatrical Trailer Pushed to Later in 2008 - Anime News Network

Δεν μπορούσαν να βρουν ούτε μια δικαιολογία της προκοπής. Κατάλαβαν πως κάναν πατάτα την ταινία και προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν αλλά είναι πλέον πολύ αργά :smokingg:. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η ελληνική μετάφραση στους κινηματογράφους.

Δεν υπάρχει ελπίδα πια... :deadga6:

E5VV38U.jpg

#187 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 07 October 2008 - 21:42

Δεν αντεξα, εκανα ενα προχειρο omake. Θα το βαλω και στο επομενο κεφαλαιο Dragonball.

Spoiler:

#188 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 07 October 2008 - 22:10

χαχαχαχαχ, απιστευτο.

phantom duck, ας μην μιλησουμε για μεταφρασεις τιτλων γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει, εψαχνα και γω δεν ξερω ποσο καιρο μια ταινια.

#189 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 07 October 2008 - 22:21

Δεν αντεξα, εκανα ενα προχειρο omake. Θα το βαλω και στο επομενο κεφαλαιο Dragonball.

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: τα σπασε φιλε ! το γελιο μιλαμε !

#190 rYuZaK1

rYuZaK1

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 08 October 2008 - 15:39

το dragonball ηταν απλα ολα τα λεφτα!! και τωρα βγαινει και live action με κακο τον picolo:despair: παντως κατα την γνωμη μου θα ειναι απογοητευση...
Posted Image C.P.A. RULEZZZ! :oo:

#191 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 08 October 2008 - 21:45

Οχι απλα απογοητευση.....ΜΟΥΦΑ!
Dragonball και Real Life Chars δεν παει...απλα δεν κολλαει..
Θα το δολοφονησουν ρε γμτ:nod2:

#192 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 08 October 2008 - 22:01

Από τα trailers που έχω δει, καλύτερα να δω μια b movie Κινέζικης παραγωγής. Θα είναι πιο αληθοφανής, ή τουλάχιστον θα γελάσουμε και λίγο με την τραγικότητα.
Posted Image

#193 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 October 2008 - 22:43

Πάντως να πω μόνο ότι αν και αναμένω κι εγώ την ταινία να είναι απογοήτευση σαν σύνολο,και για τους fans και για τους μη fans της σειράς,θα πω και το εξής:

Ας την δούμε πρώτα και μετά την κρίνουμε!

Γιατί μου χει ξανατύχει να νομίζω ότι μια ταινία θα είναι χάλια και τελικά να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα από όσο περίμενα.

Δηλαδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η ταινία δεν θα μας ικανοποιήσει ούτε κατά το ήμισυ συγκριτικά με το anime,αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα είναι τόσο χάλια όσο ακούγετε.

Πολλά πιστεύω είναι υπερβολές,ας δούμε το τελικό αποτέλεσμα και μετά την "θάβουμε" καθώς πρέπει:bath:

#194 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 08 October 2008 - 23:04

Polls

What did you think of the leaked teaser trailer?

• Awful! (48%, 5,414 Votes)
  • Good (21%, 2,439 Votes)
  • Extraordinary (16%, 1,772 Votes)
  • No opinion yet (15%, 1,732 Votes)

Total Voters: 11,357

Posted Image Posted Image

#195 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 08 October 2008 - 23:16