Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως γνωρίσατε το Forum ?
Started By
Phantom Duck
, Dec 20 2006 02:36
245 replies to this topic
Posted 15 December 2008 - 22:47
Εγώ είμαι εδώ σαν πρόσφυγας του animexclusive και γνώρισα το anime.gr από παλιά μέλη του exclusive που ψάχνονταν μετά την πτώση του (μεγάλη ήταν η πίκρα για τους ανιμάδες της Ελλάδας τότε - όλο μαντραχαλάδες μαζευόμασταν στα meetings XD XD)

http://www.animemusicvideos.org/members/members_myprofile.php?user_id=383101
http://www.youtube.com/user/Ntemio
Posted 21 December 2008 - 21:50
εγω βασικα ακουσα για το παρτυ του νοεμβρη απο τα παιδια στο kendo και αφου πηγα κ πηγα κ στο τελευταιο ειπα να γραφτω στο site για να μην ειμαι outsider. οχι οτι 8α εχει μεγαλη διαφορα διοτι δεν εχει ιντερνετ σπιτι αλλα whatever...
this isn't madness stein-kun! THIS IS SHIBUSEN! ! !
Posted 22 December 2008 - 18:47
don't worry επειδή είσαι στο Kendo και όχι στο φόρουμ δεν σημάινει οτι είσαι και outsider.
everybody is welcome in our parties. μην ακούς τον θανάση.
everybody is welcome in our parties. μην ακούς τον θανάση.
Posted 01 December 2010 - 02:44
Δε θυμαμαι(ο ακυρος)
:madtodeath:
Μαλλον συγκυριακα αναζητωντας οντασ=ς κολλημενος τοτε με death note.
Τι θυμηθηκα τωρα...

Μαλλον συγκυριακα αναζητωντας οντασ=ς κολλημενος τοτε με death note.
Τι θυμηθηκα τωρα...

Posted 01 December 2010 - 21:08
κι εγώ κολλημένος με το one piece έψαχνα περαιτέρω πληροφορίες για να μάθω και ξαφνικά είδα κάτι συζητήσεις που γινόταν γι'αυτό σε 3-4 forums. Ε, διάλεξα το καλύτερο!!!
Posted 01 December 2010 - 21:26
Εμενα παλι μου το συστησε ο Night Wizard Seal οταν τον πρωτογνωρισα. Τι να πω, του ειμαι ευγνωμων.
Devils don't ask favors from God
Posted 01 December 2010 - 21:59
ηθελα να συζηταω για τις τελευταιες εξελιξεις στο manga του one piece και μιας και ολοι οσοι ξερω που το παρακολουθουν δε διαβαζουν ειπα και γω μπω να δω....υστερα εκανα account....εεεεε ας μην πω αλλα.....
Posted 01 December 2010 - 22:05

Posted 01 December 2010 - 22:07
^Ουτε εγω... πανε ποσα χρονια >.<
Posted 01 December 2010 - 22:11
Δεν ειναι δυσκολο,στα μισα πραγματα που ψαχνεις στο google για anime βρισκει λινκ απο το φορουμ...

Posted 01 December 2010 - 22:56
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Ελληνική κοινότητα για anime στο ευρύ διαδίκτυο και κατέληξα εδώ! Είναι ωραίο forum και γενικά έχει ωραία παρέα. Επίσης με οδήγησε και η αγάπη μου για το One Piece

Posted 02 December 2010 - 13:54
^Same here.
*waving intensifies*
Posted 02 December 2010 - 14:13
Από τον Adventurer