απ' οτι βλεπω γινεται μονομαχια "death note" με "anti-death note" (εγω ειμαι στη 2η παραταξη).
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
C06R3: "Noein" vs "Death Note"
Started By
Ash_Pokemaster
, Dec 17 2006 13:59
22 replies to this topic
Posted 18 December 2006 - 12:10
+1 και προβάδισμα για Death Note \m/
FTW
FTW
Posted 18 December 2006 - 20:22
Για οσους δεν το έχουν παρατιρίσει εκτώς απο τα απρισμένα μαλια του μπαμπα yagami έχει αλάξει και το charachter design του light εδώ και αρκετά επισώδια.
Τώρα που ενηλικιώθηκε το πρόσωπο του έχει πλέων περισότερες γωνιες και φένεται πιο αντρικο απο ότι στα πρώτα επισώδια
Ετσι ξεχωρίζει το καλυτερο ανιμε απο τα καλύτερα anime:head:
Τώρα που ενηλικιώθηκε το πρόσωπο του έχει πλέων περισότερες γωνιες και φένεται πιο αντρικο απο ότι στα πρώτα επισώδια
Ετσι ξεχωρίζει το καλυτερο ανιμε απο τα καλύτερα anime:head:
Posted 18 December 2006 - 22:55
To Noein μου άφησε καλές εντυπώσεις....
Το Deathnote εξελίσσεται καλύτερα απ'ότι περίμενα.....
Kαι μιας και ο highlight τελικός θα είναι Mushishi_VS_Deathnote....
Νoein is goin' down .........
[+1 Deathnote]
Το Deathnote εξελίσσεται καλύτερα απ'ότι περίμενα.....
Kαι μιας και ο highlight τελικός θα είναι Mushishi_VS_Deathnote....
Νoein is goin' down .........
[+1 Deathnote]
Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......
Posted 19 December 2006 - 19:04
Μάλλον μόνο εσύ το βλέπεις, και μάλλον μόνο εσύ ανήκεις στην δεύτερη παράταξη. Sorry.απ' οτι βλεπω γινεται μονομαχια "death note" με "anti-death note" (εγω ειμαι στη 2η παραταξη).
Τώρα λογικό να αποκτήσει το Death Note προβάδισμα, δεν πειράζει όμως, το Noein είναι για τους λίγους και τους κουλτουριάρηδες \m/ Φυσικά και το Death Note ήταν τεράστια έκπληξη για μένα, είναι πανέξυπνο, αλλά την εμπειρία του Noein δεν την έχει φτάσει, τουλάχιστον ακόμα. Το Noein υπερτερεί σε συναίσθημα, υπερτερεί σε animation, υπερτερεί σε μουσική, υπερτερεί σε ανθρωπιά.
Αυτά.
ノエイン永遠に!!!
Posted 22 December 2006 - 08:45
Υπάρχουνε πράγματι anti-deathnotάκηδες?? :S εδώ βέβαια υπάρχουνε αnti-ngeδες....w/e
DEaAtH NoTE Rules!
DEaAtH NoTE Rules!
Posted 22 December 2006 - 09:46
Όπου δράση υπάρχει και αντίδραση...