Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hall Of Fame
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 20:42
9 μπύρες x 0,50 λίτρα = 4,50 λίτρα ήπια.

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 20:59
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 23:21
Απ΄κει και πέρα,μου την δίνουν οι ΑΤΕΛΙΟΤΟΙ διάλογοι στο Dragonball Z,και επίσης και ο Yugi που σε κάθε κρήσιμο σημείο του τυχένει πάντοτε η σωστή κάρτα...καλύτερα πήγαινε Las Vegas να παίξεις πόκερ με τέτοια τύχη παλικάρι
πιστευει στην καρδια των καρτων ρε, γιαυτο.....
Απλά respect:respect:
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 13:51

Όχι τπτ άλλο,να ξέρουμε σε ποιον πηγένει η δόξα

Εγώ μοιάζω με πολλούς...λόγω των μαλλιών μου και του προσώπου μου μοιάζω σε μερικούς.
Άλλοι λένε ότι μοιάζω στον Timo Kotipelto των Stratovarious.
Άλλοι λένε ότι μοιάζω στον Κράτωνα(God of War I)
Άλλοι λένε ότι μοιάζω στον Πρίγκηπα της Περσίας(Prince of Persia 2: The Warrior Within).
Αν γίνει cosplay party τον Πρίγκηπα της Περσίας θα ντυθώ.Αν και δεν είναι anime-like και οι 3 chars οι αγαπημένοι μου είναι από τα παιχνίδια παραπάνω.
Σε anime είναι ο Naruto γιατί μοιάζουμε και οι 2 σε προσωπικότητα.
Μα,πως είναι δυνατόν να μοιάζεις στον Kopitelo,Κράτωνα,PoP και Naruto ταυτόχρονα?....Όποιος μπορεί ας ποστάρει photos των αγαπητών κυρίων για να καταλάβουν και όσοι δεν το 'χουν πιάσει...Πάλι καλά που άκουγα Kultur Shock την ώρα που το διάβασα οπότε και ήμουν ήδη σε 'γειά σου' κατάσταση οπότε δεν έπαθα καρδιακό.Ήμαρτον....

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 14:26
Σοβαρά....
αν είναι έτσι και εγώ πιστεύω,πιστεύω στη καρδιά των καρτών...είσαι για 1 γύρο πόκα?
Σε κάτι πιο σοβαρό,με εκνευρίζει πολύ από τα πιο παιδικά anime που ΄χουν σούπερ-ήρωες οι στιγμές που μεταμορφώνονται και η επανάληψη αυτών των στιγμών,π.χ. στο Tokyo Mew Mew,πάντοτε σε κάθε επισόδειο όταν γινόταν η μεταμόρφωση ήταν το σημείο που με έκανε να αγανακτώ πάνω απ' όλα,και να σκεφτείτε ότι μου άρεσε το anime.Το ίδιο γινόταν και με το Sailor Moon,που όταν το έβλεπα μικρότερος όταν μεταμορφωνόντουσαν κάτι με ΄πιανε και έβαζα το κεφάλι μου κάτω απ' το μαξιλάρι.
Tι λέ ρε man, η μόνη ευκαιρία να δούμε βυζάκια τότε ήτανε...
Ο Dante80 αποδικνύει ότι το κριτήριο παρακολούσης anime είναι βασισμένο σε 'υψηλάαα' κριτίρια

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 16:12

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 23:55
τελικά ίσως πάω για μια εβδομάδα Πόρτο Χέλι από αυτό το Σάββατο μέχρι το άλλο.Τι λες να πάω; Ash_Pokemaster || ѫ Nemo ѫ || says:
Πορτο τι;
Jiraiya says:
Πόρτο Χέλι
Ash_Pokemaster || ѫ Nemo ѫ || says:
Τι χέλι;
Jiraiya says:
έτσι λέγεται το μέρος
Jiraiya says:
κοίτα και στο google
Jiraiya says:
γνωστό είναι
καλά ναι
αλλά τι είναι;
χώρα;
τι;
Jiraiya says:
στην Ελλάδα είναι
Jiraiya says:
Πελλοπόνησο
Ήμου κάπως έτσι όταν

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 14:53
Tην ειδα μονο και μονο γιατι γουσταρω τους COF η ταινια ειναι κλασικη B-Side με ...
Και στην πρώτη πλευρά [A-side] τι είχε? κανά σινγκλάκι;

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 23:46
(...)- Cowboy Bebop: Πάντα βαριόμουν τις σειρές με αυτόνομα επεισόδια που πρέπει να φτάσεις στην μέση της σειράς για να δεις πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Bounty hunter anime σαν το Cowboy Bebop υπάρχουν χιλιάδες. Απλά η μόνη διαφορά που το 'κανε να ξεχωρίσει είναι το αξιόλογο jazz soundtrack από τον διάσημο Yoko Ohno. Συν τ' ότι είχε την προώθηση της Bandai.(...)
wow, yoko ohno
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 19:56
Ο χρήστης Jim ::.Hordas+Hunteri= FTW.:: λέει:
episis panta mou tin espage o ixos pou kanoun sta paixnidia..
Ο χρήστης Ash_Pokemaster || ѫ O Captain! My Captain! ѫ || λέει:
αυτή είναι η πραγματική τους φωνή
δηλαδή έλεος το άνιμε
αν ο Steelix μπορεί να πεί "Steelix", γιατί δεν μπορεί να πει και Σίδερο;
Ξέρει μόνο αγγλικά;
Δηλαδή ο σκύλος, λέει "Σκύλος! Σκύλος!"

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 15:05
Μπορεις για αλλαγη να κατσεις να καθαρισεις, γιατι τοσα πολλα εντομα, αν δεν ζεις σε καλυβα μεσα σε ελος, δεν εξηγουνται αλλιως!Η απολυμανση κανει δουλεια...αλλα αν πιασεις μια σκουπα και ρημαξεις λιγο τους ιστους απο τις αραχνες, οι αραχνες θα μετακομισουν!...μια ιδεα ειναι...
Εγω μισω το θεατρο! Ακομα να μπει κλιματισμος στα εκδοτηρια!!Μα τι κανανε 10 μερες που ηταν κλειστο?εχουν γεμισει τρυπες το ταβανι και τους τοιχους, αλλα ο κλιματισμος δεν λειτουργει ακομα! ελεος!
και η απίστευτη απάντηση του
Βούτα στις ράγες Άννα Καρένινα
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 17:53
Epic LOL.Ελεος που οσοι δεν ειμαστε πλεον στο σχολειο πρεπει σωνει και καλα να διαβαζουμε βαρια λογοτεχνια για αλκοολικους αποτυχημενους που εχουν χασει το αριστερο ποδι και το δεξι αντιχειρα σε ατυχημα με νταλικα που κουβαλουσε κοπρια, με συνεπεια να βρισκουν διεξοδο στα ναρκωτικα και να ενδιδουν σε αιμομικτικες σχεσεις πριν αυτοκτονησουν.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 19:59
Ο χρήστης *one Ash_Pokemaster [Paradise Lost] λέει (1:05 πμ):
πάω να πιο νερό
Ο χρήστης Seraphimon-TK λέει (1:05 πμ):
have fun
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το θεωρώ αστείο:hahaha:
:hahaha:
Το ότι έγραψες το πιω με όμικρον; Όντως....

PS:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 13:11

You made my day.rofltotmao. καπνίστε, κάνει καλό στο ίματζ σας. ρε στρώχατ και μένα θα μου έκανε καλό στο ίματζ μου να πνιγώ ένα ρομαντικό δειλινό σε μια γαλαζοπράσινη λίμνη με νούφαρα και φορώντας ένα αραχνούφαντο φόρεμα και να γράφουν μέτα οι τροβαδούροι μπαλάντες για την αδικοχαμένη κορασίδα αλλά δεν πάω να πνιγώ....
:deadga6:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||