Βασικα πιστευω οτι κατι τετοια παιχνιδια κτλ ειναι το κυκνειο ασμα της ms απο την στιγμη που ο mr Bill αποσυρθηκε...GO SONY GO!
Αν αυτό είναι το κύκλειο άσμα της στον χώρο, τότε θα το χαρακτήριζα τουλάχιστον Opera.
Απεικόνιση του κυκλειου άσματος...

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 21:41
Βασικα πιστευω οτι κατι τετοια παιχνιδια κτλ ειναι το κυκνειο ασμα της ms απο την στιγμη που ο mr Bill αποσυρθηκε...GO SONY GO!
Αν αυτό είναι το κύκλειο άσμα της στον χώρο, τότε θα το χαρακτήριζα τουλάχιστον Opera.
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 04:54
τι επομενη φορα περιμενο sponi να απαντιση και οχι εσυ επισης δεν ειμαι ελληνας οποτε δεν ειμαι αναγκασμενος να μα8ω εφχαριστω.
ποσο μαλλον επειδη μου το λες εσει. και παλλι εφχαριστω
δεν εισαι ελληνας?
γιατι δηλαδη τι εισαι?
μεξικανος?
εσυ εισαι σιγουρα offtopic.
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 12:21
guys λιγο βοηθεια ν καταλαβω κατι....προσεξα οτι εδω και καιρο,στα πμ μ,εχω ενα μνμα π εχει διπλα μια κοκκινη καρτα,και το ανοιξα,και ειδα οτι το πηρα αυτο επιδη εκανα major spoiler και κατι τετοια....τι γινετε αμα ξαναπαρω αλλο ενα τετοιο???
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 17:40
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 14:56
Posted by masterhead
Αν και γενικα δεν ειμαι λατρης του Μπατμαν βρηκα την ταινια αρκετα καλη και σιγουρα η καλυτερη ταινια με ηρωα της Marvel που εχω δει
Posted by zade
O Batman είναι της DC ...
Posted by ephialtes
ολοκληρο λογοτυπο της DC στην αρχη δεν το ειδες?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 29 Ιούλιος 2008 - 15:09
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 17:41
ρε τζιράγια τι καινούργιο αβατάρι είναι αυτό? σκιάζουμαι!!!
:oo:
Και καλά κάνεις
Ookii mune ga hoshii:nanteee:
ελεήστε το παιδί κάποια, θα πάθει τίποτα ΛΜΑΟ
Εμ θέλει να μας μαλάξει, εμ θα το πούμε και φιλανθρωπία;; Glast τι λες;; σε υπνώτισε;;
AXAXXAXAXAXAXA:hahaha:
ξέρω γω, έχει πέσει στο πάτωμα και κλαίει, δεν είδες το εμότ? προτείνω να βάλουμε λεφτά να του πάρουμε ένα ζευγάρι ψεύτικα cup size E+ να χει να χαίρεται...τον λυπήθηκε η ψυχή μου...
Καλά αλλά αναλαμβάνεις τον έρανο και συνεπώς να εξηγείς στις γιαγιάδες κλπ τους ευγενικούς σκοπούς σου? Εγώ θα μετράω πόσα
θα δούμε όταν θα λες "Τον είδα να σέρνεται στα πατώματα κλαίγοντας και όταν πήγα να του δώσω το χέρι μου να σηκωθεί όρμηξε να με πιάσει απ'τα (*)(*), όποτε για να μην έχουμε τέτοια προβλήματα στην κοινότητα μας στο μέλλον οργανώσαμε αυτόν τον έρανο με τη συνδρομή του sex shop Αγλαία για να του πάρουμε ένα ζευγάρι πλαστικά να παίζει. Θα μας βοηθήσετε ή θα τον αμολήσω κατα πάνω σας;"
Βασικά έχω ήδη προνοήσει για αυτό
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 23:12
Ενωει πόσο μεγάλη την θες σε μέγεθος και "βάρος" (πχ 800x100 pixels και να ειναι 100kb)Δεν καταλαβα...Εννοεις στο site να θεσω ορια εικονας???Και καλά θα κάνεις να θέσει όρια στο μέγεθος της εικόνας σε pixels και kilobytes.
Help them help you.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 22:53
Spoiler:
δόξες του παρελθόντος (νομίζετε πως είναι γάλα?...)
Spoiler:
...και φυσικά, μετά hangover...
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 08:34
Ρε παιδιά με ποια δικααιολογία αφήσανε τη Θάνου εκτός αγώνων;
lolΈκανε double post στο black hole.
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 01:21
[spoiler]Το πρωτο μου anime ηταν ο kabamaru και γι ακαλη μου τυχη,εχω τα DVD ολης της σειρας kabamaru!!!(οχι τα DVD,αλλα τα αλλα τα παλια που λεγοντουσαν VHS νομιζω δεν θυμαμαι πως λεγονται και τα αναφερα ως DVD
:hahaha:
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 13:59
Our minister sure knows what happiness is all aboutευτυχία είναι μετά από μια δύσκολη μέρα η μετά από εκδρομή σε camping το να γυρνάς σπίτι σου
και να αδειάζεις τον εσωτερικό σου κόσμο στην τουαλέτα του σπιτιού σου με την ησυχία σου
και χωρίς να ακούς τους άλλους γύρω σου.
η απόλυτη ευτυχία είναι τι στιγμή πou βγαίνει η πρώτη σκατούλα,
την ώρα πou κάνει gloup όταν ακουμπάει γαλήνια το νερό.
Αλλα όσο πιο πολύ έχεις κρατηθεί τις προηγούμενες μέρες τόσο μεγαλύτερη είναι η ευτυχία.
πολλοί το έχουν νιώσει αυτό που λέω μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, στο σχολειό,
στο τει, μετά από μια δύσκολη μέρα στην οποια έχεις ψάξει την κατάλληλη να δεχτεί το δώρο
σου τουαλέτα και ύστερα από άκαρπες αναζητήσεις επιστρέφεις στο σπίτι τρέχοντας.
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 10:32
Τί είναι ευτυχία - εξήγηση με αγελάδες
Ευτυχία του χίπη: Ο γείτονάς σου έχει δύο αγελάδες, ενώ εσύ καμία. Κάθεσαι και χαζεύεις τις αγελάδες του να μασάνε χόρτο, ενώ εσύ καπνίζεις χόρτο.
Ευτυχία του ζηλιάρη: Ο γείτονάς σου έχει δύο αγελάδες, ενώ εσύ καμία. Πας και παίρνεις δύο αγελάδες, για να νιώσεις ίσος.
Ευτυχία του ξιπασμένου: Ο γείτονάς σου έχει δύο αγελάδες, ενώ εσύ καμία. Πας και παίρνεις τρεις αγελάδες για να νιώσεις ανώτερος.
Ευτυχία του σκατόψυχου: Ο γείτονάς σου έχει δύο αγελάδες, ενώ εσύ καμία. Τους βάζεις δηλητήριο και ψοφάνε, κι έτσι ο γείτονας τώρα έχει όσες αγελάδες έχεις κι εσύ.
Ευτυχία του φανατικού ζωόφιλου: Ο γείτονάς σου έχει δύο αγελάδες, ενώ εσύ καμία. Σκοτώνεις τον γείτονα και απελευθερώνεις τις αγελάδες.
Ευτυχία του αφέντη: ΕΣΥ έχεις δύο αγελάδες, ενώ ο γείτονας καμία.
Ευτυχία του σουρεαλιστή: Ο γείτονάς σου έχει δύο καμηλοπαρδάλεις, ενώ εσύ καμία. Πας και αγοράζεις ένα κλαρίνο.
Ευτυχία του κτηνοβάτη: Ο γείτονάς σου έχει δύο αγελάδες. Τέλεια...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 19 Αύγουστος 2008 - 10:42
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 23:38
Thread Necromancy
Thread Necromancy
Necromancy [Evil]
Level: Brd 5, Blk 4, Clr/Mys 5, Sor/Wiz 5
Components: V, M
Casting Time: 1 standard action
Range: Touch
Target: 1 thread
Duration: Concentration + 1 hour/level; see text
Saving Throw: None
Spell Resistance: No
By intently focusing your energies and attention on the flashing crystalline rectangle and quickly moving your fingers, pressing keys while manipulating a mouse, you infuse a thread with fell necrotic energies, raising it from the veil of death.
By the use of this spell, you can infuse a single dead thread and cause it to appear hale and interesting to those that view it. The caster can attempt to raise more than one thread, but each casting of the thread necromancy spell has an increased chance of drawing the attention of the dread Kenny.
The Kenny is an immensely powerful servant of Dante who tirelessly works to ensure progress, continuity and order over the forums of the Dread Livers. If confronted by the Kenny the caster may attempt a Bluff or Diplomacy Cloaking spell, but chances of success are very slim. Unless the attention of the Kenny has been successfully Bluffed or Cloaked, the Kenny immediately intervenes and halts the necrotic magic’s that animate the thread.
------------------------------------------------------------------
Original post by Mumblefratz
Edited by Clampman17 for usage within this Forum!
![]()
![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 13:37
Ρε με τι κάθεστε και ασχολείστε
Εμένα μόνο και μόνο ότι έχει boobs και kawaii φωνή με κάνει να τη συμπαθώ
Τι παραπάνω να ζητήσω;
Και δε πα να κάνει ότι θέλει με το Death Note και με τον Light:yawn2:
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 13:55
Το ράφι μου έχει περάσει και χειρότερα.
why are you doing that to yourshelf?
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||