Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Hall Of Fame

• Please log in to reply
577 replies to this topic

#241 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 June 2008 - 19:34

Μπορεί να μου πει κανένας πως ξεβουλώνει το αυτί;
Μου τα έχει ζαλίσει εδώ και μία ώρα που είναι βουλωμένο!!!
Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα αλλά δεν έπιασαν...:zetsubou:

Μερικά απλά βήματα:
1)Σηκώνεις το αντίθετο πόδι από το αυτί που έχει βουλώσει(π.χ. αν βούλωσε το αριστερό αυτί σηκώνεις το δεξί)
2)Γέρνεις το κεφάλι προς τη μεριά του βουλωμένου αυτιού μέχρις ότου να έχεις πάρει κλίση παράλληλη στο πάτωμα
3)Αρχίζεις και χοροπηδάς
4)Ταυτόχρονα κοπανάς με το χέρι σου το άλλο σου αυτί έτσι ώστε η παλάμη σου να καλύπτει το αυτί

Απαραίτητη προυπόθεση για να λειτουργήσει:
Στήνεις μία κάμερα να σε τραβάει την ώρα που το κάνεις και μετά το ανεβάζεις youtube

*Μ@λ@κισμένο μες στη ζήλεια mode on*
Καλά να πάθεις. Μπάνια ήθελες???
*Μ@λ@κισμένο μες στη ζήλεια mode off*

Ακομα γελαω:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Posted ImagePosted Image

#242 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 July 2008 - 17:30

στο thread Υπογραφές μελών...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να είστε τόσο "ψιρούληδες" :P. -no offence-
Δηλαδή αν υπερβαίνει το όριο κατα 5 Pixels να την σβησετε ....
Έλεος...

:terror2:

Και οι ψείρες έχουν δικαίωμα στην ζωή. Για περισσότερα, δες το "5 sig pixels per second."

respect!! Dante-sama is back !!

#243 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 July 2008 - 00:41

Και μιας και μιλάμε για Dante, δείτε και μια συζήτηση που έγινε την περίοδο που έλειπε. :lol::lol::lol:

[...] Ομως το εν λογω ποστ ειναι οχι για να εξιστορισει τον δικαστικο μου αγωνα(μεχρι κ ο Dante μιλησε στα καναλια να φανταστειτε:terror2:) [...]

o dante ποιος ειναι???

Ενας γνωστος ποιητης του 13ου αιωνα. Οταν μιλησε στα καναλια τους αφησε ολους ετσι:terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#244 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 July 2008 - 22:13

laraska1 γιατι την κανατε ban ρε παιδες αν επιτρεπεται???

Νομίζω ήταν αρσενικό μέλος.

Καλός λόγος για ban:hahaha:

:lol:

E5VV38U.jpg

#245 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 04 July 2008 - 11:51

Ο κόμης. Ηταν μπλε. Μα καλα μπλε?

αφού ο κακομοίρης μπλάβιασε μέσα στη φυλακή.

ασχολίαστο :hahaha:

second one from evangelion topic:

αυτα με τη ''Λιλιθ'' λιγο με σοκαραν .
πως βαζουν δηλαδη ενα στοιχειο τοσο αποκρυφο ?

Καλα εχει απειρα. Γιατι να μην τα βαλουν, ομως?

υποθετω ξερεις τα σχετικα που λεγονται για αυτη .
Καποιος που θα τη δει τη σειρα , και δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειναι καθολου ωριμος θα βρεθει σε ... διλημματα να πω ? Η υπαρξη της σε βαζει σε θεωριες και καταστασεις επικυνδινες . Δεν το επεκτεινω .

welcome to the middle ages:hahaha:

the cherry on the top:

Spoiler:

όπως λέμε "τα παιδιά του Ζεββεδαίου ποιόνε είχανε πατέρα :rofl:

Edited by Glastenen, 04 July 2008 - 12:05.

Posted Image

#246 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 05 July 2008 - 02:10

Spoiler: moar irc!

Spoiler: update!

Dementia reigns...

Edited by somnium, 07 August 2008 - 00:41.

Posted Image

#247 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 July 2008 - 11:01

Από την Μαύρη τρύπα, με αγάπη.

στο μεταξυ οποιος/α βρει πως καταφερα και εσκισα το σεντονι ενω κοιμομουν κερδιζει 1 κουτι μπισκοτα ....!!! ( αμα βρισκεται στην αθηνα, αλλιως οποτε και αν περασω απο τη πολη που μενει )

:terror2::uhh::emptyonexg1:

Naughty thoughts going through my mind........:orly:.......

Nah....Probably not the case....(και όχι δεν υπονοώ κάτι για το μέγεθος:stubborn:)

Let's see..... μμμμμμμμμ.....
Περίπτωση 1: Κοιμάσαι του καλού καιρού και ονειρεύεσαι ότι κυλιέσαι σε ένα λιβάδι αγκαλιά με μία κοπελίτσα*naughty thought again*. Εκεί λοιπόν που είστε στα καλύτερα ακούς ένα χριτς....Ξυπνάς και βλέπεις ότι βρίσκεσαι ανάποδα στο κρεβάτι(aka το κεφάλι στα πόδια του κρεβατιού)
το ένα σου πόδι με το μισό σεντόνι στον τοίχο σχιματίζωντας γωνία 90 μοιρών με το υπόλοιπο σώμα σου και το άλλο πόδι με το άλλο μισό σεντόνι σφηνομένο ανάμεσα στο κρεβάτι και το κομοδίνο.

Περίπτωση 2: Κοιμάσαι του καλού καιρού και ονειρεύεσαι γλυκά. Οπότε σε πιάνει μία απίστευτη βουλιμία και ακόμα κοιμισμένος σηκώνεσαι να πας να δεις τι έχει το ψυγείο. Βάζεις λοιπόν το σεντόνι σε κατάσταση χυτώνα αρχαίου Ελληνα και προχωράς υπνοβατώντας στο σπίτι φιλοσοφώντας και βγάζοντας μαθηματικά θεωρήματα. Κάπου εκεί λοιπόν βλέπεις στο όνειρο σου ότι σκοντάφτεις. Ξυπνάς και βλέπεις ότι βρίσκεσαι σε ένα εντελώς άλλο χώρο από αυτόν που κοιμήθηκες και μάλιστα ξαπλωμένος στο πάτωμα με ένα σκισμένο σεντόνι μιας και το πάτισες και έπεσες.

Περίπτωση 3(too much anime. Gotta get a life): Κοιμάσαι του καλού καιρού και ονειρεύεσαι ότι είσαι σε ένα από τα αγαπημένα σου anime. Κάπου λοιπόν μεσα στο όνειρο σου εμφανίζεται η αγαπημένη σου χαρακτήρας. Από την χαρά σου εσύ που επιτέλους την βλέπεις μπροστά σου της ορμάς. Εκείνη αντιστέκεται και ψιλοπαλεύεται*δεν φαντάζομαι το αγαπημένο σου να είναι hentai και να με βγάλεις ψεύτη??*. Κάπου λοιπόν ανάμεσα σε uppercut και summoning techniques ξυπνάς και ανακαλύπτεις ότι το σεντόνι έχει σκιστεί από το πολύ πήγαινε έλα-γύρνα γύρνα και το πορτατίφ βρίσκεται στο πάτωμα.

Περίπτωση 4(the g@y case): Κοιμάσαι του καλού καιρού και ονειρεύεσαι παλεστές(:hahaha:). Είστε λοιπόν στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου. Ανάμεσα στα γυμνά κορμιά υπάρχει και ένα το οποίο σε intrigueάρει. Όποτε πας και του λες να σου δείξει εκείνη τη λαβή που είχε κάνει νωρίτερα σε έναν άλλον από τους παλαιστές. Σε πιάνει λοιπόν να στη δείξει(τη λάβη.....ts ts ts). Κάπου εκεί λοιπόν εσύ λες "να η ευκαιρία μου" και του "ορμάς". Αυτός όμως δε θέλει και αρχίζει να σε σπαέι στο ξύλο. Όμως όντας παλαιστής κι εσύ αντιστέκεσαι. Τελικά μόνο θύμα είναι το σεντόνι το οποίο σκίστηκε από τις λαβές που έκανες στον ύπνο σου.

Are the cookies mine???:blingeye2:

Εγώ του δίνω cookies και μόνο για την προσπάθεια!

Kon Okami, σεναριογράφος ΤΩΡΑ!:hahaha:

Posted Image

#248 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 July 2008 - 01:52

Dante-sama coolness is OVER 9000!!!!

Και λίγο ακόμα warning στον κύριο. Στο επόμενο παράπτωμα έφυγες, σε καλή μεριά...

Τα warning να τα κολλας σε αυτους που τα χρειαζονται....

Το warning Kamme, το κολλάω εκεί που πρέπει να πάει.

ps: τι έγινε ρε παιδάκι'μ, ξαφνικά το γύρισες στα ελληνικά τώρα?...XD

περα απο την πλακα...ριχνε τα warnings οχι εκει που σε παει γτ δεν εχω ορεξη να crasharw servers πρωινιατικα....

Posted Image

Καλά κόλλυβα, ζωή σε λόγου μας....

#249 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 July 2008 - 08:02

Το σημερινο μαργαριταρι:P

{δεν ξερω αν το original post σβηστει απο κει που ειναι,αλλα αυτο ειναι το πως ηταν αρχικα!}

Αγαπημενος Χαρακτηρας Gundam

Μιας και τον τελευταιο καιρο εχω πορωθει με τα Gundam ειπα να ανοιξω αυτο το thread.
Για να εχει ενδιαφερον οταν προτεινουμε καποιο χαρακτηρα ας βαζουμε εκτος απο το ονομα του και:
το ονομα της σειρας που συμμετειχε αλλα
και καμια picture.
Posted Image
e.g Lockon Stratos (Mobile Suit Gundam 00)

Posted Image

ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ ΤΗΣ DISNEY. ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 2010. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ WALT DISNEY PRINCESSES. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΟΥ ΑΛΑΝΤΙΝ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΓΚΟΥΦΙΣΣΑ, Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ, Ο ΣΙΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ.

Posted Image

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΛΕΞΩ ΑΠΟ' ΔΩ; ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ;

Ρε παιδια ποτε και σε ποιο σημειο κανει cameo εμφανιση η Rapunzel στο Gundam?????:hahaha::hahaha::hahaha: (gomen gomen αλλα δεν κρατηθηκα)

Στη σκηνη με τον γαμο του Καραγκιοζη.

Spoiler:

:hahaha::hahaha::lol::hihi2:

Edited by Zoro, 12 July 2008 - 11:34.

#250 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 July 2008 - 17:18

Κι εγώ βγάζω βόλτα τον γάτο μου καμιά φορά! Στην αρχή δεν του άρεσε αλλά όσο σκεφτόμουν πως 9 χρόνια (τόσο ήταν όταν τον πήρα) είχε ζήσει μόνο μέσα σε σπίτια, χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ τα πατουσάκια του χώμα, τον λυπήθηκα! Δεν βγαίνουμε συχνά, μόνο όταν έχει καλό καιρό συνήθως αλλά του αρέσει!

Μονο οταν εχει καλο κερο....λες και εισαι αγγλια :hahaha:!!! Μα αφου στην ελλαδα 300 μερες ειναι ηλιοφανια :wis: ! Μακαρι να ειχα και εγω γατα στο σπιτι :emptyonexg1:

Είναι στην Αγγλία

PWNED:hahaha:

Posted Image

#251 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 July 2008 - 00:36

Με αφορμη κατι που ειπα σημερα ο zoro μου εστειλε το εξης σκηνικο σε Pm........ Οταν το διαβασα επεσα κατω απο τα γελια και ειπα να το βαλω HOF!!! Ο Ζοro μου εδωσε την αδεια οποτε enjoy!!!!!

Ενα παιδι ρωτουσε αν αξιζει να χεις σκιουρο για κατοικιδιο και μερικοι τον πηραν στα σοβαρα ενω αλλοι νομιζαν τους κοροιδευε ταχα και οτι ηταν ακαταλληλο ποστ για το φορουμ!

Θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το
συγκεκριμενο κατοικιδιο

δωστε μου πληρωφοριες σχετικα με αυτο....

Αρνητικα:1)είναι διάβολος!!!!(τρώει κουρτίνες!!!!)
2)αν δεν τον φροντίζεις συχνά θα σου μυρίζει το κλουβί!
Θετικά:1)είναι πολύ καθαρός!Δηλαδή κάνει τις ακαθαρσίες του μόνο σε ένα σημείο και αν δεν θες να καθαρίσεις όλο το κλουβί καθαρίζεις μόνο εκείνο το σημείο!
Αυτά από μια πρόχειρη ματιά!

[spoiler]Posted Image

Δηάδη το γεγονος οτι ο Matthew μας δουλευει αγρια μονο ο Σηφης το καταλαβε...:emptyonexg1:

δεν καταλαβα για ποιο λογω να σας δουλευω???:yellowcard:

Για να πω την αληθεια μολις ειδα τον τιτλο αναρωτηθηκα τι ζοφερα πραγματα θα συναντουσα ανοιγοντας το thread

Και για να επαναλαβω αυτο που ειχε πει καποτε ο Kenny,το forum δεν ειναι ελβετικος σουγιας να σας λυσει ολα τα προβληματα,σε παρα πολλα ζητηματα το google μπορει να φανει απειρως χρησιμοτερο:thatsit:

απλά το παιδί παρασύρθηκε επειδή κυκλοφορούν πολλά ζώα εδώ μέσα... και είπε να ρωτήσει για ένα είδος...

:hihi2::kakaka:

#252 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 14 July 2008 - 00:39

{παρομοιως}

Epicness of the Day!!!

Σε γενικες γραμμες δεν θα την ειχα βαλει,μιας και θεωρω οτι το θεμα εκλεισε,απλως η μεγαλη αποδοχη που ειδα ειχε η ατακα της iristella στο υπολοιπο forum με εκανε να αναθεωρησω την αποψη μου και να της δωσω μια θεση στο hall of fame!

Thread Walt Disney

Η Pocahontas βασιζεται σε αληθινα ιστορικα προσωπα και δε μπορω να πω οτι ειχε και χαρουμενο τελος. Απλα το αφησαν στο φλου και δεν ανεφεραν οτι ο John Smith ποτε δεν επεστρεψε. Επισης αν δεν κανω λαθος ηταν και το πρωτο κινουμενο της Disney οπου τα ζωα δεν μιλουσαν.:nosey:

στο πρώτο έργο της disney,το snow white and the seven dwarfs τα ζώα δεν μιλούσαν.αλλά μάλλον είσαι 13 χρονών(όχι πως είναι της εποχής μου το snow white).

Μπορει στις ταινιες της disney τα ζωα να σταματησαν να μιλανε στο disney thread του anime.gr oμως καποια συνεχιζουν ακομη και παιρνουν και πολυ προσβλητικο τονο προς τους αλλους μαλιστα,,,,,,,

:bleh::P

#253 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 July 2008 - 16:47

Και η Iron Maiden του forum έδωσε για άλλη μια φορά το καυστικό στίγμα της μπήγωντας τα καρφιά της όσο πιο βαθιά πάει και ξεζουμίζωντας μας από την τελευταία στάλα αίματος στο σώμα μας στο thread: If being otaku was trendy....

if being otaku was trendy some people of this forum might had the chance to have sex.

True indeed:P

Posted Image

#254 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 July 2008 - 22:11

Λοιπον αν και το θεμα ειναι μπαγιατικο μερικων ημερων,το θυμικα που οταν το πρωτοειδα με ειχε κανει να γελασω πρωινιατικα και ειπα να το βαλω κι αυτο,πριν σβηστει απο το αντιστοιχο thread και χαθει για παντα!

Thread:Time to Party,Beach!

Posted Image

Μην περιορίζεστε στα anime! A whole new world is waiting for you...

Posted Image

ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!!! A whole new world is waiting for you...

:confused::wacko::tongue:XP

#255 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 16 July 2008 - 14:13

Απλα προσκυνω

ζορό σταματα να καλωσορίζεις τους πάντες έχεις καταντήσεις εμετικά γλυκανάλατος.

satisfaction καλώς ήρθες... ωραίο nick στην θέση σου θα το άλλαζα γιατί θυμίζει πορνοστάρ.