Σε μια προσπαθεια λοιπον να μεταφερουμε στους παλιους αλλα και στους νεους χρηστες τα οσα σουρεαλιστικα ορισμενες φορες εχουν ειπωθει κατα καιρος στο anime.gr,σε μια αποπειρα να μεταφερουμε ολο το ψαχνο διχως το κοκκαλο,σε μια υποψια προσεγγισης της τρελας που ευδοκιμει στο ταπεινο μας διαδικτιακο τοπο,η επιστημονικη ομαδα συγκεντρωσης μαργαριαριων του anime.gr* ξεκιναει την παραθεση ορισμενων εξ αυτων που εχουν υποπεσει στην αντιληψη της...
Ξεκιναμε λοιπον....

ΟΚ,αφου λοιπον εξηγησαμε τοσο τον λογο υπαρξης οσο και τους κανονες λειτουργειας,βουρ στον πατσα!

δεν υπαρχει αγιος βασιλης
εγω θελω να μου πειτε γενικα τι ειναι σπαμ:goodheart:
για να μπορω να σπαμαρω σαν ανθρωπος και εγω.
bump...
mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
αν minna=everyone η δικια μας γιορτη του αγιου Μηνα ταυτιζεται με την γιορτη των αγιων παντων στην Ιαπωνια?
fsdakjdadghasdfahgfdsjhsdafdagf dsasjhdga asgdafdgfhgf
episis:
asdhsdgad sadhgsdgh gjhf sghadfasd fsagdasghg
p.s. shadghsdahefrhagsfdhsfdhfh
ΒΤW, η επίθεση των GAY emoticon...
Αν εσείς ντυθείτε έτσι τότε εγώ θα ντυθώ Sogoku και θα κάνω ράστα τα μαλλιά σαν εκείνου μίας που είμαι ξανθός !
Sorry.. ρε συ, απλά δεν εχω όρεξη σήμερα, θα προσπαθήσω να επιχειρηματολογίσω.. κάποια άλλη στιγμη.
Apo ta kalitera sigkotimata epi ghs...
autoi k o Makropoulos
Ασχετο αλλά για την τραγουδίστρια των Lacuna Coil δίνω και το νεφρό μου
Ρε σα XXXXXXX σκέφτεστε...
Το marvel είναι ΟΝΤΩΣ beat'em up.Τα χαρακτηριστικά του είναι o punisher + o spiderman + o superman + oι Fantastic 4 etc.
Λοιπόν πάμε παρακάτω ?
ΥΓ 2 Αυτο το θεμα ειναι σαν τις γενικες συνελευσεις.Ξερω πως δεν εχω λογο να ειμαι εδω αλλα δεν μπορω να αντισταθω
ΥΓ Μελλοντικα σχεδια που ειναι σε επεξεργασια απο την προαναφερθεισα επιστημονικη ομαδα* περιλαμβανουν τη δημιουργια poll για την αναδειξη του κορυφαιου μαργαριταριου,την αναδειξη του poster σε πνευματικο ηγετη του forum καθως και διαφορα αλλα που ειναι ακομα σε επεξεργασια...
ΥΓ 2 *
ΥΓ 3 Let the fun begin