Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#541 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 22 May 2007 - 12:37

Το Logo δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το παιχνίδι βγαίνει την συγκεκριμένη χρονιά, αλλα μην φοβάσαι γιατί στο site ούτως ή άλλως λέει ΤΒΑ 2007 και είναι γενικά γνωστό ότι θα το έχουμε όλοι στα χέρια μας μέσα στο έτος.

Και το πρώτο direct sequel στην ιστορία των Zelda είναι το Adventure of Link! ;)

Κοίτα, και ο Nobuo Uematsu είναι μέρος του project αλλά δεν τον έχει μέσα. Φαντάζομαι επειδή έχει συνθέσει καινούργια κομμάτια για το παιχνίδι, όχι όπως οι άλλοι συνθέτες στην λιστά. Εγώ είμαι excited για την εμφάνιση του Sakuraba!!

BTW, το Paper Mario είναι απλά καταπληκτικό. Θα ήθελα πολύ να το ξαναπαίξω αλλά είμαι σε μια φάση (απο την οποία δεν βλέπω να βγαίνω εύκολα) στην οποία παίζω πολλά παιχνίδια μαζί, και δεν έχω χρόνο για άλλα. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να αφίερωσω χρόνο σε παιχνίδια που έχω παίξει παλιά, και ειδικά σε ένα αρκετά μεγάλο RPG όπως το Paper Mario.

Whitelighter, αν και το Wind Waker δεν είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, θα σου πρότεινα να το παίξεις. Καταπληκτική μουσική και art direction και καλούτσικη ιστορία. Το παιχνίδι μας τα χαλάει λίγο στο gameplay (ειδικά στο μέγεθος και στον αριθμό και δυσκολία των dungeons) αλλά έχει σίγουρα τις στιγμές του.
Posted Image

#542 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 22 May 2007 - 12:59

Το Logo δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το παιχνίδι βγαίνει την συγκεκριμένη χρονιά, αλλα μην φοβάσαι γιατί στο site ούτως ή άλλως λέει ΤΒΑ 2007 και είναι γενικά γνωστό ότι θα το έχουμε όλοι στα χέρια μας μέσα στο έτος.

Και το πρώτο direct sequel στην ιστορία των Zelda είναι το Adventure of Link! ;)

Κοίτα, και ο Nobuo Uematsu είναι μέρος του project αλλά δεν τον έχει μέσα. Φαντάζομαι επειδή έχει συνθέσει καινούργια κομμάτια για το παιχνίδι, όχι όπως οι άλλοι συνθέτες στην λιστά. Εγώ είμαι excited για την εμφάνιση του Sakuraba!!

BTW, το Paper Mario είναι απλά καταπληκτικό. Θα ήθελα πολύ να το ξαναπαίξω αλλά είμαι σε μια φάση (απο την οποία δεν βλέπω να βγαίνω εύκολα) στην οποία παίζω πολλά παιχνίδια μαζί, και δεν έχω χρόνο για άλλα. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να αφίερωσω χρόνο σε παιχνίδια που έχω παίξει παλιά, και ειδικά σε ένα αρκετά μεγάλο RPG όπως το Paper Mario.

Whitelighter, αν και το Wind Waker δεν είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, θα σου πρότεινα να το παίξεις. Καταπληκτική μουσική και art direction και καλούτσικη ιστορία. Το παιχνίδι μας τα χαλάει λίγο στο gameplay (ειδικά στο μέγεθος και στον αριθμό και δυσκολία των dungeons) αλλά έχει σίγουρα τις στιγμές του.

Στο Logo αναφερόμουν στην HAL Laboratory :wooi2:
Για το Zelda, έχεις δίκιο, άγνιά μου :

Όσο για τους συνθέτες, σωστά... Άλλωστε αυτά που θα μπουν από Masuda τα ίδια θα είναι λογικά, ίσως με διαφορετική ενορχίστρωση... :Blissfull:

Όσο για το Windwaker, η αλήθεια είναι ότι είναι από τα καλύτερα Zelda παιχνίδια. Και η μουσική του ναι, ξεχωρίζει!

oR4yYRl.gif

#543 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 22 May 2007 - 13:48

Στο Logo αναφερόμουν στην HAL Laboratory :wooi2:

Τι εννοείς;
Posted Image

#544 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 22 May 2007 - 15:22

Δηλαδή εγώ που δεν έχω παίξει το WindWaker θα έχω πρόβλημα αν πάω να παίξω το PH? :oo:

Επαναπορώθηκα λίγο με Wii Sports και Wii Play, as well. Σήμερα ανακάλυψα πόσο πωρωτικό είναι το τελευταίο παιχνιδάκι του Play με τα Τανκς :lovulovu:
1

#545 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 22 May 2007 - 16:28

27 Ιουλίου οι Diamond/Pearl!! :P

#546 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 22 May 2007 - 16:38

Τι εννοείς;

Ότι και η τελευταία αμφιβολία, ότι το παιχνίδι δεν θα το έφτιαχνε η HAL, χάθηκε. :Blissfull:

27 Ιουλίου οι Diamond/Pearl!! :P

. . .

oR4yYRl.gif

#547 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 22 May 2007 - 16:40

. . .

better late than really late :P

#548 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 22 May 2007 - 17:11

Αυτό είναι χειρότερο από really late...

ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ?
ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ΣΤΟΝ 20o ΑΙΩΝΑ? :nanana:

oR4yYRl.gif

#549 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 22 May 2007 - 19:28

*re-asking*

Δηλαδή εγώ που δεν έχω παίξει το WindWaker θα έχω πρόβλημα αν πάω να παίξω το PH?

Για τα άλλα, στο Pokemon Place.
1

#550 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 23 May 2007 - 04:47

[GVIDEO]

Ότι και η τελευταία αμφιβολία, ότι το παιχνίδι δεν θα το έφτιαχνε η HAL, χάθηκε. :Blissfull:

Υπήρχαν ποτέ αμφιβολίες; Λογικό είναι ο Sakurai να έπαιρνε παλιούς φίλους απο την HAL για να τον βοηθήσουν να φτιάξει το παιχνίδι! Άσε που το όνομα SSB έχει συνδεθεί πια με την HAL.
Posted Image

#551 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 25 May 2007 - 10:56

Ήρθε το Strikers! Μπράβο Νόρτεκ :nod:

Πάω να το κάψω και μετά θα πω εντυπώσεις~
1

#552 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 25 May 2007 - 15:26

Ναι και σε μένα ήρθε. Πολύ καλή εξυπηρέτηση πάντως η Nortec. Και πάντα σου στέλνει και δωράκια μαζί! Στο Mario Kart DS μου είχε στείλει ένα ημερολόγιο Animal Crossing, μαζί με το Wii μου είχε στείλει μια τσάντα που γράφει Wii και ένα πακέτα χαρτιά σημειώσεων που γράφουν πάνω Wii. Μαζί με το καλώδιο component μου έστειλε ένα περιβραχιώνιο που γράφει KONAMI και σήμερα είχε μέσα μία μεγάλη αφίσα για το FarCry Vengeance και ένα μπρελόκ για τα κλειδιά από αυτά που τα περνάς στον λαιμό και γράφει Nintendo. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από την Nortec.

Το Mario Strikers Charged πολύ καλό. Ανυπομονώ να παίξουμε μεταξύ μας online. Πείτε τα friend code σας να τα μαζέψω όλα σε ένα post. Και μην μπερδεύεστε. Τα παιχνίδια έχουν διαφορετικό friend code από το wii friend code.

#553 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 25 May 2007 - 15:38

Παιδιά βγήκε και η έκδοση 1.05 για το M3 με ολόκληρη τη βάση με τα cheats και αρκετά bug fixes ;)

EDIT: Βγήκε και το trailer του Final Fantasy Crystal Chonicles The Crystal Bearers : http://www.ffccnews.jp/2007/05/85.html

#554 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 25 May 2007 - 18:51

Θα την βρείτε στα παρακάτω : | Homepage| M3DS_Simply_full_install_en(15-01-2007) |

Χαρείτε την

The M3 Team has updated their M3DS Simply system OS software to version 1.05. This update adds all of the same features as the recently released R4 update.

Update M3DS Simply v1.05 2007-5-24:

1. Deletion process improved;
2. 0991 white screen issue fixed;
3. Some game icon and game title display issue fixed
4. Real time cheat code (L+R+START+UP turn on, L+R+START+DOWN shutdown);
5. Manual select between USRCHEAT.dat and official CHEAT.dat when both files exist;
6. 1070 save issue fixed;
7. 1085 white screen issue fixed;
8. Cheat code editor v1.01 updated;
9. New cheat code list.

Επίσης Cheat Code Editor by Somnius (aka Magistus) :riiight:

Το usercheat είναι αρχείο που το δημιουργείς με το Cheat Code Editor.. τον οποίο cheat code editor τον έχω ελληνοποιήσει και έχω αλλάξει το μενού ώστε να γίνεται η εισαγωγή των games/codes/cheats με εύκολο και γρήγορο τρόπο χωρίς να χρησιμοποιείσετε καθόλου το ποντίκι..!!

Επισυνάπτω το αρχείο από rapidshare & easy-share

Το Ελληνικό αρχείο είναι το "Cheat Code Editor_el_GR.exe"
τρέξτε και το αγγλικό για να δείτε τις διαφορές.. το μενού είναι πιο εύκολοπροσβάσιμο και.. ελληνικό..!! ;)

Χαρείτε το.. :wooi2::nanana:

Υ.Γ. αν αντιμετοπίσετε προβλήματα ή θέλετε βοήθεια στην χρήση του πείτε μου να σας πω ότι χρειάζεστε..!! ;)

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#555 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 posts

Posted 25 May 2007 - 20:34