Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#511 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 13:06

Μα θυμάστε το DS στην αρχή? Υπήρχαν ελάχιστα παιχνίδια και όλοι είχανε σαν σκοπό ζωής να αγοράσουν psp με την ελπίδα οτι θα παίζαν οτι και στο ps2.
Μετά εγινε το μπάμ και μέχρι σήμερα δέν ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε. Ετσι λοιπόν γίνεται με το Wii. Θα φάμε καλα λεμε ;) οπωτε μην διανοηθείτε να πουλήσετε το Wii σας γιατι θα τραβάτε τα μαλλιά σας (οσα εχουν μείνει :D:P)
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#512 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 13:12

Σε δύο μέρες βγαίνει Ouendan 2. :lovulovu:

Track list:

Spoiler:

Iyaaaa! No crazy Morning Musume Song! :OMG3:

LfNX0dh.png

#513 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 13:41

Μα θυμάστε το DS στην αρχή? Υπήρχαν ελάχιστα παιχνίδια και όλοι είχανε σαν σκοπό ζωής να αγοράσουν psp με την ελπίδα οτι θα παίζαν οτι και στο ps2.
Μετά εγινε το μπάμ και μέχρι σήμερα δέν ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε. Ετσι λοιπόν γίνεται με το Wii. Θα φάμε καλα λεμε ;) οπωτε μην διανοηθείτε να πουλήσετε το Wii σας γιατι θα τραβάτε τα μαλλιά σας (οσα εχουν μείνει :D:P)

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Nintendo ετοιμάζει πάνω από 50 τίτλους για το Wii, και σύμφωνα με μία πρόσφατη δημοσίευση, πολλές εταιρίες που είχαν project για PS2 και PS3, τώρα το γυρνάνε στο Wii. Εδώ η EA έφτιαξε ολόκληρο παράρτημα για να ασχολείται αποκλειστικά με το Wii!

#514 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 02:00

another web-comic to look into! Thanks cubi-kun;)

My pleasure...

Παιδιά, έχω πρόβλημα με την Μ3. Κολλάει στο Loading... Έχω δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα, και δεν φτιάχνει. Μήπως ξέρετε μια λύση, ή κάποιο forum που να συζητάνε αποκλειστικά για τέτοια θέματα; Ευχαριστώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#515 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 07:15

http://www.m3-forum.com/ ;)

#516 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 11:16

My pleasure...

Παιδιά, έχω πρόβλημα με την Μ3. Κολλάει στο Loading... Έχω δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα, και δεν φτιάχνει. Μήπως ξέρετε μια λύση, ή κάποιο forum που να συζητάνε αποκλειστικά για τέτοια θέματα; Ευχαριστώ.

Τι εννοείς κολλάει.. μπορείς να μου πεις περισσότερα ή ακόμα να τραβήξεις καμια εικόνα ή βίντεο με το κινητό σου να δω τι παίζει.. (στο youtube μπορείς να ανεβάσεις κατευθείαν τα .3gp αρχεία των κινητών)

Έχω κάνει τα πάντα ως τώρα στην Μ3 μου μέχρι που βγήκε άχρηστη από φίλο.. κι όμως ακόμα δουλεύει μια χαράδρα..

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#517 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 11:38

Ξέρει κανείς πότε θα βγει το Dragon Quest στο DS;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#518 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 12:25

ουααα!!! σημερα ιδα οτι βγεικε το fire emblem για wii στην ιαπωνια!!!! WTF!!!!
παιδες ξερετε αν και ποτε θα το δουμε εμεις εδω στο Ελαντα??
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#519 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 12:29

Μέσα στο 2007...

#520 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 14:45

Μιας και ρωτηθηκε θα κανω κι εγω την δικια μου ερωτηση

Το Heroes of Mana τελικα ποτε βγαινει σε αμερικη?

#521 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 15:50

Χμ..

Το PS3 «ανεβάζει» τις ζημιές της Sony

H δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών, η Sony Corp , εμφάνισε ζημιες, τις μεγαλύτερες σε μια τετραετία. Κύριος λόγος οι χαμηλές πωλήσεις της κονσόλας PlayStation 3, σε αντίθεση με το Wii της Nintendo Co.

Αναλυτικά, οι καθαρές ζημίες ανήλθαν σε 67,6 δισ. γιέν (562 εκατ. δολ.) το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, από 66,5 δισ. γιέν, πριν από ένα χρόνο. Co.Αναλυτικά, οι καθαρές ζημίες ανήλθαν σε 67,6 δισ. γιέν 562 εκατ. δολ.) το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, από 66,5 δισ. γιέν, πριν από ένα χρόνο.

Για τη χρήση που λήγει τον Μάρτιο του 2008 η εταιρεία προβλέπει ότι θα έχει καθαρά κέρδη 320 δισ. γιέν, υπερδιπλάσια των 126,3 δισ. γιέν της χρήσης που μόλις έληξε αποτέλεσμα των υψηλών πωλήσεων τηλεοράσεων υγρών κρυστάλλων, Bravia, αλλά και της μείωσης των ζημιών από το σκέλος των παιχνιδιών.

Πηγή: news.kathimerini.gr

1

#522 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2007 - 23:24

Σε δύο μέρες βγαίνει Ouendan 2. :lovulovu:

Track list:

Spoiler:

Iyaaaa! No crazy Morning Musume Song! :OMG3:

Sukeeeeeeeee! To προτελευταίο τραγούδι που γράφεις στην λίστα είναι η ΤΕΛΕΙΑ επιλογή! Να υποθέτω ότι θα παίζει στην τελευταία πίστα; Πάντως, η πίστα "Secretary's Busy Day" με το "Κοi no Dance Site των Morning Musume είναι η αγαπημένη μου. Εντωμεταξύ, ακόμα να περάσω την τελική πίστα του Osu! Tatakae! Ouendan στο Hard Mode. :uhh:

#523 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2007 - 10:20

Sukeeeeeeeee! To προτελευταίο τραγούδι που γράφεις στην λίστα είναι η ΤΕΛΕΙΑ επιλογή! Να υποθέτω ότι θα παίζει στην τελευταία πίστα; Πάντως, η πίστα "Secretary's Busy Day" με το "Κοi no Dance Site των Morning Musume είναι η αγαπημένη μου. Εντωμεταξύ, ακόμα να περάσω την τελική πίστα του Osu! Tatakae! Ouendan στο Hard Mode. :uhh:

δλδ δέν έχεις ελευθερώσει ούτε καν τις cheerleaders?
Άν έχεις M3 σου στέλνω το save game που τα έχω βγάλει όλα.

Στην τελική πίστα παίζουν δύο κομμάτια (σαν το Elite Beat Agents) και αυτά είναι:
Hyde - "COUNTDOWN"
Sambomaster- "Sekai wa Sore o Ai to Yobunda ze"

Το Sekai wa Sore o Ai to Yobunda ze δέν λέει, αλλα το COUNTDOWN τα σπάει.
Αλλα στην τελική δέν υπάρχει τραγούδι που να ξεπερνά το Koi no Dance Site.

LfNX0dh.png

#524 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 00:03

Μπορώ να ρωτήσω κάτι;:nosey:

Το Fire Emblem που έχει ακουστεί τόσο πολύ είναι καλό; Δεν ζητάω να μου δώσετε κάποιο link για πληροφορίες, απλώς προσωπικές γνώμες αυτών που το έχουν παίξει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#525 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 02:20

Hajime, έχω M3, ξέρω πως ξεκλειδώνεις τις cheerleaders (άσχετα που δεν το 'χω καταφέρει ακόμα, γ*** την πίστη μου) αλλά θέλω να τις βγάλω μόνος μου γιατί το 'χω βάλει τρελό πείσμα. Ευχαριστώ για την βοήθεια, πάντως. Χαρακτηριστικά, το Sekai wa Sore o Ai to Yobunda ze (που αποτελεί το ending theme του Densha Otoko από τους Sambomaster που τόσο λατρεύω) είναι από τα αγαπημένα μου j-rock τραγούδια.