Μετά εγινε το μπάμ και μέχρι σήμερα δέν ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε. Ετσι λοιπόν γίνεται με το Wii. Θα φάμε καλα λεμε

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 13:06
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 13:12
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 13:41
Μα θυμάστε το DS στην αρχή? Υπήρχαν ελάχιστα παιχνίδια και όλοι είχανε σαν σκοπό ζωής να αγοράσουν psp με την ελπίδα οτι θα παίζαν οτι και στο ps2.
Μετά εγινε το μπάμ και μέχρι σήμερα δέν ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε. Ετσι λοιπόν γίνεται με το Wii. Θα φάμε καλα λεμεοπωτε μην διανοηθείτε να πουλήσετε το Wii σας γιατι θα τραβάτε τα μαλλιά σας (οσα εχουν μείνει
)
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 02:00
another web-comic to look into! Thanks cubi-kun;)
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 11:16
My pleasure...
Παιδιά, έχω πρόβλημα με την Μ3. Κολλάει στο Loading... Έχω δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα, και δεν φτιάχνει. Μήπως ξέρετε μια λύση, ή κάποιο forum που να συζητάνε αποκλειστικά για τέτοια θέματα; Ευχαριστώ.
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 11:38
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 12:25
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 12:29
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 14:45
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 15:50
Το PS3 «ανεβάζει» τις ζημιές της Sony
H δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών, η Sony Corp , εμφάνισε ζημιες, τις μεγαλύτερες σε μια τετραετία. Κύριος λόγος οι χαμηλές πωλήσεις της κονσόλας PlayStation 3, σε αντίθεση με το Wii της Nintendo Co.
Αναλυτικά, οι καθαρές ζημίες ανήλθαν σε 67,6 δισ. γιέν (562 εκατ. δολ.) το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, από 66,5 δισ. γιέν, πριν από ένα χρόνο. Co.Αναλυτικά, οι καθαρές ζημίες ανήλθαν σε 67,6 δισ. γιέν 562 εκατ. δολ.) το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, από 66,5 δισ. γιέν, πριν από ένα χρόνο.
Για τη χρήση που λήγει τον Μάρτιο του 2008 η εταιρεία προβλέπει ότι θα έχει καθαρά κέρδη 320 δισ. γιέν, υπερδιπλάσια των 126,3 δισ. γιέν της χρήσης που μόλις έληξε αποτέλεσμα των υψηλών πωλήσεων τηλεοράσεων υγρών κρυστάλλων, Bravia, αλλά και της μείωσης των ζημιών από το σκέλος των παιχνιδιών.
Πηγή: news.kathimerini.gr
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2007 - 23:24
Sukeeeeeeeee! To προτελευταίο τραγούδι που γράφεις στην λίστα είναι η ΤΕΛΕΙΑ επιλογή! Να υποθέτω ότι θα παίζει στην τελευταία πίστα; Πάντως, η πίστα "Secretary's Busy Day" με το "Κοi no Dance Site των Morning Musume είναι η αγαπημένη μου. Εντωμεταξύ, ακόμα να περάσω την τελική πίστα του Osu! Tatakae! Ouendan στο Hard Mode.Σε δύο μέρες βγαίνει Ouendan 2.
![]()
Track list:
Spoiler:
Iyaaaa! No crazy Morning Musume Song!
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2007 - 10:20
Sukeeeeeeeee! To προτελευταίο τραγούδι που γράφεις στην λίστα είναι η ΤΕΛΕΙΑ επιλογή! Να υποθέτω ότι θα παίζει στην τελευταία πίστα; Πάντως, η πίστα "Secretary's Busy Day" με το "Κοi no Dance Site των Morning Musume είναι η αγαπημένη μου. Εντωμεταξύ, ακόμα να περάσω την τελική πίστα του Osu! Tatakae! Ouendan στο Hard Mode.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 00:03
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 02:20