Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 12:04
trynksssj2, όλο το κουτί με τα kudos είναι δικό σου! γιου ρουλ κιντ! Α ναι... κουτακια kudos και σε όλους όσους βοηθήσανε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο! παω τώρα για Hotel Dusk! (miam miam!)

The revolution is near....
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 13:59

lmao! PW ruleZZzzzZZZZzzZZz!!!!!!

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 14:29

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 18:39
Το m3 μπορεί να χρησιμοποιεί και άλλες κάρτες εκτός από SanDisk, π.χ. transcend;
Ρωτάω, επειδή υπάρχει μια καλή προσφορά (δείτε link παραπάνω) για μια Transcend 1GB 27€.
BTW, LeeoN, μπορείς να δώσεις link και για την προσφορά που ανέφερες εσύ (Kingston); Επιπλέον, τι είναι το Big City;

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 19:29
[edit για να μήν διπλοποστάρω...]
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το ELITE BEAT AGENTS! Δεν λέω τπτ άλλο! εχω μείνει Μ**** με αυτό το παιχνιδι!!!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2007 - 13:25

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2007 - 20:59

Παω να λιωσω

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2007 - 23:17
Αυτή που πήρα ήταν Kingstone. Τα Big City είναι αλυσίδα καταστημάτων που πουλάνε διάφορα gadgets και pc matters. Η κάρτα δέν είναι σε προσφορά. νομίζω οτι το www.you.gr συνεργάζεται.....
[edit για να μήν διπλοποστάρω...]
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το ELITE BEAT AGENTS! Δεν λέω τπτ άλλο! εχω μείνει Μ**** με αυτό το παιχνιδι!!!!!!!!!!
Ρε, να ρωτήσω:
Οι Transcend και οι Kingstone κάρτες φαντάζομαι είναι χειρότερης ποιότητας από τις δημοφιλείς SanDisk...
Θα μπορούν να λειτουργήσουν με το m3 Simply Adapter καλά; Θέλω να πω: υπάρχει περίπτωση να κολλάνε τα παιχνίδια με αυτές τις κάρτες;
Εσύ που πήρες Kingstone, παρατήρησες κανένα πρόβλημα;
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2007 - 01:42
Ρε, να ρωτήσω:
Οι Transcend και οι Kingstone κάρτες φαντάζομαι είναι χειρότερης ποιότητας από τις δημοφιλείς SanDisk...
Θα μπορούν να λειτουργήσουν με το m3 Simply Adapter καλά; Θέλω να πω: υπάρχει περίπτωση να κολλάνε τα παιχνίδια με αυτές τις κάρτες;
Εσύ που πήρες Kingstone, παρατήρησες κανένα πρόβλημα;
Αχεμ... δέν ξέρω για τις Transcent, αλλα οι Kingston είναι πολύ καλή εταιρεία (βγάζει φλασάκια, Μνήμες ram με τις δέυτερες να διακρίνονται ιδιεταιρα για την ποιότητα τους)
Παιζει φανταστικά! δεν παρατήρησα ΟΥΤΕ lag ούτε καποιο κόλλημα... όλα πάνε ρολόι.. είμαι πολύ ευχαρηστημένος με την όλη αγορα!!!!

[edit]
για την Supercard που είναι ποιό πολύπλοκη και απαιτιτηκή, χρησιμοποιούσα μία κάρτα CF της GoodRam. Εγώ ποτέ δεν την είχα ακούσει! Ομως έπαιζε φοβερά. και δέν ήταν και Super High speed! so.. relax d00d. (Ε, μήν πάρεις και καμμια maimu memory solutions)

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2007 - 13:47

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2007 - 14:41

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2007 - 17:55

Το βράδυ πάω στο σπίτι να τη δοκιμάσω και θα σας πω....

Για micro sd, αγόρασα μία Sandisk 1GB στα 38 ευρώ από το Γερμανό ....
Είναι καλές αυτές ???

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2007 - 21:19