Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#361 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 13 February 2007 - 12:04

Ηρθε κι εδώωωωω... επιτέλους το shiny White DS lite μου έπαψε να μοιάζει με εκτόπλασμα! (η supercard CF εξείχε παααααρα πολύ!!!) παιδία βρίκα SD micro 1GB Kingston στο Big City μόλις 14 euroz! στον γερμανό πάλι η kingston των 512 εκανε ούτε λίγο ούτε πολύ.... 22e! THIEEEEEVVVVVZZZZ

trynksssj2, όλο το κουτί με τα kudos είναι δικό σου! γιου ρουλ κιντ! Α ναι... κουτακια kudos και σε όλους όσους βοηθήσανε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο! παω τώρα για Hotel Dusk! (miam miam!)
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#362 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 13 February 2007 - 13:42

wtf man 14 euro? Θα πάρω κι εγώ μια όταν γυρίσω!
Posted Image

#363 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 13 February 2007 - 13:59

you'd better hurry dude :P ;)! Α ναι! εσυ δεν παιζεις Phoenix Wright? Ενα εχω να σου πω:
Posted Image
lmao! PW ruleZZzzzZZZZzzZZz!!!!!!
Posted Image

#364 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 13 February 2007 - 14:13

Η ικανοποιήση που σου προσφέρει το να φωνάζεις "Objection!!" ή "Take That!" είναι πολύ μεγάλη...
Posted Image

#365 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 13 February 2007 - 14:29

Ναι, επειδή έχουμε το m3 αυτό δεν σημαίνει τίποτα... :P Το m3 κανονικά είναι ένας media player για το gba και το ds. Άσχετα αν μπορεί να παίζει "backups" των παιχνιδιών μας :P

#366 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 13 February 2007 - 18:39

Παιδιά, μια ερώτηση:
Το m3 μπορεί να χρησιμοποιεί και άλλες κάρτες εκτός από SanDisk, π.χ. transcend;

Ρωτάω, επειδή υπάρχει μια καλή προσφορά (δείτε link παραπάνω) για μια Transcend 1GB 27€.

BTW, LeeoN, μπορείς να δώσεις link και για την προσφορά που ανέφερες εσύ (Kingston); Επιπλέον, τι είναι το Big City; :

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#367 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 13 February 2007 - 19:29

Αυτή που πήρα ήταν Kingstone. Τα Big City είναι αλυσίδα καταστημάτων που πουλάνε διάφορα gadgets και pc matters. Η κάρτα δέν είναι σε προσφορά. νομίζω οτι το www.you.gr συνεργάζεται.....

[edit για να μήν διπλοποστάρω...]
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το ELITE BEAT AGENTS! Δεν λέω τπτ άλλο! εχω μείνει Μ**** με αυτό το παιχνιδι!!!!!!!!!!
Posted Image

#368 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 14 February 2007 - 13:25

Παιδιά νέα προσθήκη στα wii channels :D Το Everybode Votes Channel ;) . Μου ήρθε message από την nintendo το πρωί και το κατέβασα λίγο πριν πάω στο σχολείο. Ψήφισα και στις 4 polls(3 τοπικές και 1 worlwide). Πως σας φάνηκε; Εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα ;) . Εύχομαι και σε άλλες προσθήκες... :D

#369 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 14 February 2007 - 20:59

Nαι :D Ηρθε και το δικο μου Μ3! Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιωργο και σε οσους βοηθησαν!Λοιπων...
Παω να λιωσω8)
Posted Image

#370 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 14 February 2007 - 23:17

Αυτή που πήρα ήταν Kingstone. Τα Big City είναι αλυσίδα καταστημάτων που πουλάνε διάφορα gadgets και pc matters. Η κάρτα δέν είναι σε προσφορά. νομίζω οτι το www.you.gr συνεργάζεται.....

[edit για να μήν διπλοποστάρω...]
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το ELITE BEAT AGENTS! Δεν λέω τπτ άλλο! εχω μείνει Μ**** με αυτό το παιχνιδι!!!!!!!!!!

Ρε, να ρωτήσω:
Οι Transcend και οι Kingstone κάρτες φαντάζομαι είναι χειρότερης ποιότητας από τις δημοφιλείς SanDisk...
Θα μπορούν να λειτουργήσουν με το m3 Simply Adapter καλά; Θέλω να πω: υπάρχει περίπτωση να κολλάνε τα παιχνίδια με αυτές τις κάρτες;
Εσύ που πήρες Kingstone, παρατήρησες κανένα πρόβλημα;

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#371 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 15 February 2007 - 01:42

Ρε, να ρωτήσω:
Οι Transcend και οι Kingstone κάρτες φαντάζομαι είναι χειρότερης ποιότητας από τις δημοφιλείς SanDisk...
Θα μπορούν να λειτουργήσουν με το m3 Simply Adapter καλά; Θέλω να πω: υπάρχει περίπτωση να κολλάνε τα παιχνίδια με αυτές τις κάρτες;
Εσύ που πήρες Kingstone, παρατήρησες κανένα πρόβλημα;

Αχεμ... δέν ξέρω για τις Transcent, αλλα οι Kingston είναι πολύ καλή εταιρεία (βγάζει φλασάκια, Μνήμες ram με τις δέυτερες να διακρίνονται ιδιεταιρα για την ποιότητα τους)
Παιζει φανταστικά! δεν παρατήρησα ΟΥΤΕ lag ούτε καποιο κόλλημα... όλα πάνε ρολόι.. είμαι πολύ ευχαρηστημένος με την όλη αγορα!!!!
:kakashithumbup:
[edit]
για την Supercard που είναι ποιό πολύπλοκη και απαιτιτηκή, χρησιμοποιούσα μία κάρτα CF της GoodRam. Εγώ ποτέ δεν την είχα ακούσει! Ομως έπαιζε φοβερά. και δέν ήταν και Super High speed! so.. relax d00d. (Ε, μήν πάρεις και καμμια maimu memory solutions)
Posted Image

#372 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 15 February 2007 - 13:47

Ρε συ LeeoN, υπάρχει κανένα ελληνικό e-shop που να πουλάει τις εν λόγω Kingston? :
1

#373 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 15 February 2007 - 14:41

Εγώ πάντως για το m3 μία A-Data έχω πάρει από το e-shop.gr που ήταν πάμφθηνες και δουλεύει μια χαρά. Δεν την είχα ξανακούσει κάπου... :P

#374 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 16 February 2007 - 17:55

Έλαβα και εγώ σήμερα την καρτούλα. Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο ! :thumbup:
Το βράδυ πάω στο σπίτι να τη δοκιμάσω και θα σας πω.... :greece:

Για micro sd, αγόρασα μία Sandisk 1GB στα 38 ευρώ από το Γερμανό ....
Είναι καλές αυτές ??? :|

#375 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 16 February 2007 - 21:19

Οι Sandisk είναι οι καλύτερες ;)