Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Posted 09 February 2007 - 09:38
Να πω κι εγώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Γιώργο για την άψογη δουλειά που έκανε.Η οργάνωση του όλου θέματος από μέρος του νομίζω ήταν αψεγάδιαστη.Σε ευχαριστούμε για τον κόπο και τα ζόρια που τράβηξες ένα μήνα τώρα προκειμένου να χαρούμε και εμείς τη μαγεία του NDS(γιατί κακά τα ψέματα,τώρα θα αξιοποιηθεί στο έπακρο)!!!
Νομίζω δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τα άλλα άτομα που έπαιξαν δευτερεύοντα ρόλο στην παραγγελία(βλέπε Dante80 κτλ).Ένα μπράβο και σε αυτούς!
Εύχομαι το forum να αναλάβει και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες,γιατί νομίζω αξίζει.
Καλό λιώσιμο σε όλους τους συνφορουμίτες!!
Να και ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς θα λειτουργήσετε το M3 DS Simply(ίσως χρειάζεται εγγραφή πρώτα).

Posted 09 February 2007 - 10:49
Ευχαριστουμε trunks:bleh:
Αν ειναι ευκολο,μιας και σημερα θα παω να προμηθευτω την SD που χρειαζεται,ας πει καποιος καποια πραγματα για αυτη (πχ τεχνικα χαρακτηριστικα,προτεινομενη μαρκα,τιμη-μη μας πιασουν και κοροιδα

ΥΓ.Εφτασε σε δυο μερες!!ΕΛΤΑ is on fire:shock:
Posted 09 February 2007 - 12:55

Τrunks εισαι αρχοντας!

Posted 09 February 2007 - 13:09
Εβλεπα σημερα ολα τα post τα οποια ελεγα "πηρα σημερα το m3!" και λεω μεσα μου "λες...!?!?!?" Αμεσως παω να δω το mail μου κατω και ηταν εκει!!!
Trynks I LOVE YOU!!!!
Οταν σε δω σε κερναω μπυρες!!!!!

Posted 09 February 2007 - 13:31
Posted 09 February 2007 - 14:16
:S καταραμένη επαρχια :"(
x2

Posted 09 February 2007 - 14:20
:S καταραμένη επαρχια :"(
x2
x4

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 09 February 2007 - 15:47

Ω ρε γαμώτο...

Καλά δεν βαριέσαι, την Δευτέρα εδώ θα είναι

Γιώργο χτες ή σήμερα έστειλε ο πατέρας μου και τα λεφτά για το φίλο μου. Έχεις στήλει και τα δύο Μ3?

Posted 09 February 2007 - 16:26
Posted 09 February 2007 - 17:39
Πείτε έστω καμιά εντύπωση εσείς οι λαβόντες να απαλύνετε τον πόνο μας xP
Λοιπον...
Πρωτα απολα ο οδηγος ο οποιος ποσταρε ο Exael ειναι βασικος διοτι σου εξηγει ακριβως πως να σεταρεις την micro SD σου. Χωρις αυτον δεν προκειται να καταλαβεις πολλα...
Τωρα για το M3 τι να πω...ερωτας!!!
Εχω ηδη βαλει τοσα παιχνιδια μεσα κια τα τρεχει ολα χωρις προβλημα! Και σα να μην εφτανε αυτο εχω βαλει και μουσικη και εικονες μεσα! Παιρνει και video αλλα πρεπει πρωτα να τα μετατρεψεις και μετα να τα βαλεις μεσα

Επισης εκανα οπως ελεγε ο οδηγος και καθε φορα φτιαχνω ενα φακελο για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Εκει μεσα φτιαχνεται και το save file του αρα δεν χανω τα save files μου

Τωρα εχω να πω κατι...νομιζω ο φιλος somnius ειχε πει κατι για το sonic rush οτι δεν ειναι καλο....γιατι καλε μεγαλε! Το επαιξα και μου φανηκε ενα πολυ ωραιο και εθιστικο παιχνιδι οπως τα sonic advance!
Απο κει και περα εχω βαλει τωρα να λιωσω τα:
Children of Mana
Bleach DS
Jump Superstars
Kirby Power Paintbrush
Phoenix Wright
Megaman ZX
Castelevania Dawn of Sorrow
και χωραει κι αλλα!!!

Posted 09 February 2007 - 20:47
Σε όσους δεν έφτασε ακόμα προτείνω υπομονή και επωφεληθείτε της ευκαιρίας για να:
-Κατεβάσετε αυτό το torrent με όλα τα παιχνίδια που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι την αρχή του χρόνου.
-Διαβάσετε αυτόν τον οδηγό και να εξοικιωθείτε λίγο με το τι θα κάνετε για να λειτουργήσετε το M3 DS Simply μόλις το πάρετε.
-Φτιάξετε μια λίστα προτεραιότητας με τα games που θέλετε να παίξετε.Δεν κάνω πλάκα,αν δεν βάλετε κάποια σειρά θα βρεθείτε να παίζετε λίγο απ'όλα,χωρίς να ευχαριστιέστε ουσιαστικά gaming.'Οσο βλακώδες και αν ακούγεται αυτό μην το παραβλέψετε(ναι,έχασα τη σημερινή μέρα μου έτσι)!
-Αγοράστε τώρα ό,τι εξάρτημα πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε(πχ microSD,usb Wi-Fi,card reader κτλ).Όταν αρχίσετε να παίζετε δύσκολα θα ξεκολλήσετε για να ασχοληθείτε με αυτά μετά.
Φωτιά στα NDS!!!

Posted 10 February 2007 - 10:36

όλους όσους το πήραν σας μισώ

ειδικά τον blady-kun που έπιαξε το Bleach πριν από μένα

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Posted 11 February 2007 - 00:11

The revolution is near....