Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#316 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 04 February 2007 - 18:54

Πες μου τον friend code σου να τον βάλω στην πρώτη σελίδα ;)

#317 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 04 February 2007 - 21:24

3883 3840 8322 2345 ;)
1

#318 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 05 February 2007 - 00:35

Λογικά αύριο μεθαύριο θα λάβεις και τις καρτούλες ε Γιώργο? 8)
Περιμένουμε νέα σου ! :greece:

#319 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 06 February 2007 - 18:41

Ούτε σήμερα ήρθαν >< Τους πήρα τηλέφωνο και λένε ότι τα έστειλαν από την Πέμπτη και απλά καθυστερούν τα ΕΛΤΑ :mad:

#320 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 posts

Posted 06 February 2007 - 21:05

wii maniacs hajate is about to join!8)

wii code:8327 6122 3019 3039

#321 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 06 February 2007 - 21:05

Damn them, δλδ ούτε αυτήν την εβδομάδα θα το έχουμε στα χέρια μας? ¬_¬
1

#322 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 07 February 2007 - 14:58

Λοιπόν.................................... :whistling: :whistling:

Έτσι και σήμερα όπως και όλες τις άλλες μέρες φτάνω στο σπίτι μετά το σχολείο, ρωτάω την μάνα μου και τον πατέρα μου αν ήρθε τίποτα από το ταχυδρομείο και ως συνήθως μου λένε όχι.... Όμως είχε έρθει και κάτι για τον πατέρα μου και λέω ας πάω να το πάρω, να ρωτήσψ μήπως έγινε κανένα θάυμα και ήρθαν τα m3s << . Και τελικά όντως είχε έρθει ένα χαρτί από το τελωνείο που έπρεπε να το γυρίσω και να πληρώσω 225€ για να πάρω το δέμα!!!! >< Φυσικά από μέσα μου άρχισα να ρίχνω καντύλια... :mad2:Λέω 81€ το δέμα και 225 ο φόρος!!! Αφού χθες μου ήρθαν και κάτι games από το play-asia πάλι από hong-kong χωρίς καν να περάσουν τελωνείο και έκαναν και 95€ :shock: !! Τελικά πάω σπίτι και άρχιζα να κοιτάω και να 3ανακοιτάω το χαρτί γιατί τα γράμματα ήταν ακαταλαβίστικα. Και τελικά μετά από μισή ώρα καταλαβαίνω ότι πάνω πάνω στην πρόσθεση των φόρων βγήκαν μόνο 22€. Και μετά είδα ότι στο ολογράφως γράφει πάλι εικοσι δύο ευρώ και είχε μέσα σε παρένθεση το 22!! Και 5€ τα έξοδα αποστολής. Αυτός ο βλάκας που τα έγραφε τέτοια γράμματα που έκανε δεν μπορούσε να τα βγάλει ούτε ο ίδιος και έβαλε την υποδιαστολή στο 22 ένα νούμερο μετά και έγινε 220!!! >< Μ@λ@κα τρώμαξα όταν άκουσα 225€! Τελικά όμως όντως ήταν λάθος, το πήγα στο ταχυδρομείο μαζί με 27€ σύνολο και μου έδωσαν το δέμα!! Επιτέλους!! Αύριο θα χιωνίσει :bleh: So....

M3s are here!!!

Σήμερα τα βάζω σε φακέλους και αύριο τα στέλνω στον καθένα σας στην διεύθυνση των ταχυδρομικών επιταγών ;) .

#323 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 07 February 2007 - 15:09

ALL PRAISE TRYNKSS!!!!!

Love ya, mate! Woooooo~!!!
Δεν μπορω να περιμενω!
Οπως σου ελεγα και msn, κανε μου ταμα οτι θες και θα το χεις!!!!

#324 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 07 February 2007 - 15:12

Hey! Sorry gia ta greeklish, telika den exoun ola ta net cafes ellinika. Oumph. Poly kala nea trynks, steilto diko mou stin dieythynsi tis epitagis, oxi stin alli pou sou esteila meso PM tote palia, gyrizo athina.
Posted Image

#325 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 07 February 2007 - 16:06

You are the best μικρουλη μου :) σ'αγαπώ πολυ :*

Posted Image

#326 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 07 February 2007 - 17:25

Ευχαριστούμε Γιώργο !!! Είσαι και ο πρώτος ! 8)
Μόνο σε παρακαλώ, στείλτα μας συστημένα, για να ΜΗΝ χαθεί κανένα στο δρόμο..... :shutup:

#327 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 07 February 2007 - 18:11

Μπραβω ρε Γιωργο τα καταφερες παλι , εισαι και ο πρωτοs:D
Aρα σε καμια βδομαδα θα εχουμε και τα μ3 :D
Posted Image

#328 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 07 February 2007 - 20:40

Γιώργο πες καμιά εντύπωση αν το δοκίμασες εσύ το δικό σου, για να ξέρουμε τι να περιμένουμε ρε :P
1

#329 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 07 February 2007 - 22:58

Γιώργο πες καμιά εντύπωση αν το δοκίμασες εσύ το δικό σου, για να ξέρουμε τι να περιμένουμε ρε :P

Ναι, πες μας εντυπώσεις, και γράψε και κανα λινκ για να κατεβάσουμε τα τελευταία firmware καθώς και homebrew εφαρμογές .... :greece:

#330 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 08 February 2007 - 01:15

έχεις Pm trunksssj2..

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr