Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#286 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2007 - 16:59

Η Microsoft με τόσες κονσόλες που έχει πουλήσει βγάζει λεφτά. Η Sony είναι αυτή που θα μπει μέσα... :P .

#287 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2007 - 18:03

Όπως και να χει, ένα τσιπάκι στο wii θα είναι ό,τι πρέπει, αλλά φυσικά τα παιχνίδια που μας αρέσουν πολύ, θα πρέπει να τα αγοράζουμε..... :bleh:

Να ρωτήσω κατι σχετικό με την παραγγελία : Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει το δέμα στο τελωνείο ( αν αναγράφεται και ποσό επάνω στο κουτί ακόμα πιο πιθανό), και να χάσουμε και τα χρήματά μας ????
Ή στην χειρότερη περίπτωση να μας βάλουν φόρο να πληρώσουμε ??? :shock:

#288 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2007 - 12:45

Η Microsoft με τόσες κονσόλες που έχει πουλήσει βγάζει λεφτά. Η Sony είναι αυτή που θα μπει μέσα... :P .

Ναι, φτωχούληδες του θεού η Sony :bleh:

Κανένα νέο για το πακέτο δεν υπάρχει?
1

#289 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2007 - 13:41

Ναι, φτωχούληδες του θεού η Sony :bleh:

Η Sony σαν εταιρία είναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ !!!
Το τμήμα ψυχαγωγίας της SONY όμως, που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή του PS3, μέχρι στιγμής έχει μόνο ζημίες και όχι κέρδη από την κονσόλα.... <<
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει, ότι η Sony θα κυρίξει πτώχευση, αλλά πολύ απλά, αν ΔΕΝ πετύχει τα κέρδη που προσδοκεί δεν θα ξαναεγκρίνουν κονδύλια για την κατασκευή άλλης παιχνιδομηχανής , και ΔΕΝ θα ασχοληθούν ξανά με τα video games... :bye2:

Κανένα νέο για το πακέτο δεν υπάρχει?

Αλήθεια, τι έγινε με την παραγγελία? Κόλλησε στο τελωνείο για τα καλά? Μακάρι να ΜΗΝ γράφει ποσό επάνω στο κουτί, αλλιώς μας βλέπω να πληρώνουμε και φόρο επιπλέον για να πάρουμε το δέμα.... :sick:

#290 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2007 - 14:13

Η Sony σαν εταιρία είναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ !!!
Το τμήμα ψυχαγωγίας της SONY όμως, που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή του PS3, μέχρι στιγμής έχει μόνο ζημίες και όχι κέρδη από την κονσόλα.... <<
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει, ότι η Sony θα κυρίξει πτώχευση, αλλά πολύ απλά, αν ΔΕΝ πετύχει τα κέρδη που προσδοκεί δεν θα ξαναεγκρίνουν κονδύλια για την κατασκευή άλλης παιχνιδομηχανής , και ΔΕΝ θα ασχοληθούν ξανά με τα video games... :bye2:

Αλήθεια, τι έγινε με την παραγγελία? Κόλλησε στο τελωνείο για τα καλά? Μακάρι να ΜΗΝ γράφει ποσό επάνω στο κουτί, αλλιώς μας βλέπω να πληρώνουμε και φόρο επιπλέον για να πάρουμε το δέμα.... :sick:

Αυτο μπορει να μας βγει σε καλο αν το PS3 φαληρισει...οι εταιριες θα στραφουν αλλου και θα δουμε τα παιχνιδια τους σε αλλες κονσολες. Ποιος ξερει! Μπορει και εξαιτιας αυτου καμια εταιρια να επιχειρησει να ξαναμπει στο χωρο *γκουχ*sega*γκουχ*:bleh:

Λες και το λεγα μεσα μου πως αυτη η δουλεια με το m3 θα μας ξεσκισει:tongue:

#291 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2007 - 16:17

Για ότι μαθαίνω σας το λέω εδώ οπότε μην ανησυχείτε. Μόλις μάθω κάτι θα σας πω(αύριο μάλλον).

#292 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 14:09

25-Jan-2007GreecePending customs inspection.

Έχει 30 σήμερα.... :sick:
Αχ ρε τελωνείο τι μας κάνεις.... :bye2:
Μήπως πρέπει να ταραλουνήσουμε λίγο τα νερά με κανενα τηλέφωνο? :unsure:

Ή να βάλουμε κανα μέσο ? :bleh:

#293 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 15:27

Παιδια δεν θελω να σας ανησυχισω αλλα ακουσα πως τα δεματα που ερχονται απο κινα και εκτος ΕΕ χωρες εχουν προστηθεμενη φορολογια :despair:...Επεισης πρεπει καποιος να παει στο αεροδρομιο να παραλαυει το πακετο,εκτος βεβαια και αν ο trynksssj2
εχει κανονισει κατι αλλο...:

#294 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 17:21

Τα m3 βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τελωνείο. Μου ήρθε χθες γράμμα πως χρειάζονται την απόδειξη από το Divineo.cn ώστε να βάλουν τους φόρους στα προϊόντα. Το δέμα βρίσκεται στο τελωνείο και θα μπει φόρος επειδή έρχεται από χώρα εκτός της Ε.Ε. Πήρα σήμερα τηλέφωνο επειδή είχε γίνει ένα λάθος στο γράμμα και έγραφαν ότι ήθελαν τιμολόγιο κάτι το οποίο βγάζεις όταν είσαι εταιρία. Οπότε περιμένω να μου έρθει email με την απόδειξη για να την στείλω στο τελωνείο.

Τώρα όσον αφορά τα ρέστα. Η συσκευασία του m3 άλλαξε μόλις λίγο πριν γίνει η παραγγελία και από 220γρ έγινε 60γρ μόλις. Οπότε γλιτώσαμε κάπου 70€. Επίσης εγώ εδώ έχω 40€ ρέστα + τα λεφτά για να σας στείλω τα m3. Οπότε σύνολο 110€ ρέστα. Πιστεύω πως ο φόρος δεν θα είναι μεγαλύτερος από τόσο, διότι ειδικά τα προϊόντα που αφορούν κονσόλες, τα dvd, τα βιβλία κτλ δεν έχουν μεγάλο φόρο.

Τέλος, το τελωνείο μπορεί να σου στείλει στη διεύθυνση που αναγράφεται στη συσκευασία το δέμα, αλλά θα πληρώσεις εσύ τα μεταφορικά. Οπότε δεν συμφέρει. Θα συνενοηθώ με κάποιο παιδί να περάσει να τα πάρει.

Παραθέτω μια πρόχειρη εικόνα από το γράμμα που μου ήρθε. Μόλις μου έρθει η απάντηση του divineo θα ξανακάνω post.

Posted Image

#295 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 17:25

Μα,καλα,τι εβγαλαν μεσα απο την συσκευσια και ελαφρυνε τοσο πολυ:shock:?

#296 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 17:33

Δεν έβγαλαν τίποτα. Απλά η προηγούμενη ήταν πολύ πιο μεγάλη για διαφήμιση. Τώρα την έκανα ίσα ίσα να χωράει τα προϊόντα ώστε να πληρώνουν όσο το δυνατόν λιγότερα οι καταστηματάρχες που κάνουν μαζικές παραγγελίες.

Παραθέτω το email που έστειλα το πρωί στο divineo.cn:

Hi!

My name is George Matikas and I have recently made an order from you. I
ordered 27 parts of M3 DS Simply. My order number is CN0591493. It has been
shipped from you and it has arrived to my country(Greece) and at this moment
the products are at the customs(shipping number is CP771343189HK). It is
here from 25/1/07 and yesterday I received a mail from the customs that I
have to send them an invoice from you. I don't have something like that and
I called them and they said to contact you. They need it because China is
not a Europian country and they must put a tax on the products. They need it
untill this Friday, or else they will send the products back to you. So, can
you please send me this invoice thing??

Thanks,
George Matikas

Πριν λίγο μου ήρθε η απάντηση στην οποία απλά ήταν attached η απόδειξη. Και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Το divineo φαίνεται ξέρει για τον φόρο που βάζουν και δεν θέλει οι πελάτες του να πληρώνουν φόρους. Στην απόδειξη που μου έστειλε γράφει ότι πλήρωσα μόνο 81€ :D . Την έχω κάνει attach ;) .

Επισυναπτόμενο Αρχείο

#297 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 18:54

Πριν λίγο μου ήρθε η απάντηση στην οποία απλά ήταν attached η απόδειξη. Και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Το divineo φαίνεται ξέρει για τον φόρο που βάζουν και δεν θέλει οι πελάτες του να πληρώνουν φόρους. Στην απόδειξη που μου έστειλε γράφει ότι πλήρωσα μόνο 81€ :D . Την έχω κάνει attach .;)

Πολύ ευχάριστο αυτό !!! :clap: :clap: :clap:
Άρα δεν θα πληρώσουμε φόρο, και έχουμε και 110 ευρώ ρέστα ??? :greece:
Συγχαρητήρια Γιώργο για την ''διευθέτηση'' του θέματος αλλά και για την υπευθυνότητα που έδειξες ! :bleh:
Αναμένουμε ανυπόμονα τις καρτούλες, για να λιώσουμε στο παιχνίδι !!! :greece:

#298 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 19:37

Θα πληρώσουμε φόρο αλλά θα είναι πολύ μικρός γύρω στα 10-20€.

#299 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 20:29

Χαίρομαι πολύ που κατέληξε έτσι το φλέγον αυτό θέμα και να πω και ένα μπράβο στο Γιωργάρα (αλλά και στο Divineo :P)

Εν αναμονή, λοιπόν...
1

#300 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2007 - 20:58

Haha :D Γιωργάρα σου είμαστε όλοι υπόχρεοι πραγματικά την βγάλαμε καθαρή όσο πάει! : Τελικά το divineo ξέρει πώς να κάνει καλούς πελάτες!! :bleh:
(Σε αυτό το σημείο επίσης, να προστεθεί ότι για μία φορά μπαίνουμε στην παρανομία :)

oR4yYRl.gif