Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1471 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 22:59

Μια απλη αλλα και δυσκολη ερωτηση, γιατι παντα ολοι λενε Iron maiden metallica megadeth και τιποτα αλλο. Μονο αυτα ξερετε;
Και σκεφτομε πως γινετε τοσο γνωστα συγκροτηματα να μην ειναι εμπορικα;

ezgif.com-resize.gif

#1472 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 23:05

Δηλαδή εγώ που τους Iron Maiden, Metallica, οι οποίοι είναι mainstream εμπορικοί του τώρα, δεν τους ακούω είμαι ιερόσυλος; Ή δε δικαιούμαι να ακούω μέταλ; Μη παρατραβάμε τα πράγματα. Υπήρξαν highlights στη διάρκεια της μέταλ αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε ξεπεράστηκαν...

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι οι Metallica, Iron Maiden... δεν είναι εμπορικοί, τότε i have bad news for ya.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1473 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 23:42

Εγω απλα να πω οτι mainstream αι εμπορικοι δεν ειναι δυο αλληλενδετες και αναλογες εννοιες. Μetallica, Maiden, ειναι mainstream, και δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ κακο σε αυτο. Ομως δεν ειναι και εμπορικοι οπως π.χ. οι Slipknot. Αυτα επι του θεματος.

EDIT : Τωρα το ειδα Wizard....και αυτο που εχω να πω ειναι...ΟΠΑ. Κατσε ρε συ, που γιναν οι Μεταλικα και οι Μειντεν εμπρινουρες τωρα.....μην αυταπατασθαι, απο το κοινο που ακουει τις μπαντες....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1474 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 01:10

Όπως έχει αποδείξει εκατοντάδες φορές η ως τώρα εμπειρία μου με μουσικόφιλους κάθε είδους, όλοι όσοι το παίζουν και το φωνάζουν και το καμαρώνουν ότι είναι "true <insert music genre here> fans", απλά φοράνε heavy duty nostalgia goggles, και αρνούνται δογματικά να εκτιμήσουν οτιδήποτε γράφτηκε στο εκάστοτε είδος μουσικής από τότε που οι ίδιοι πέρασαν την εφηβεία.

Τα επιχειρήματά τους σαθρά, η ρητορική τους γελοία. Μια φορά κι έναν καιρό που ήμουν γραμμένος σε μουσικό forum ασχολούμουν με το να τους εξηγώ ότι, αφενός λένε βλακείες, αφετέρου η μουσική εξελισσεται μέρα με τη μέρα και θα πρέπει να έχουν το αυτάκι τους ανοιχτό σε νέους ήχους. Πλέον απλά τους αγνοώ. Αυτοί χάνουν. Not my problem.

Για να αλλάξουμε θέμα, εδώ και λίγο καιρό ακούω το Black Future των Vektor. Συμπαθητικό συγκρότημα, πολύ ωραίες μελωδίες, αλλά αυτός ο τραγουδιστής ρε φίλε... μαύρο χάλι η φωνή του.

All in all πάντως μου αρέσουν. Πάρτε παράδειγμα.

Vektor - Forests of Legend

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1475 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 02:47

καλη συγχρονη θρας μπαντα οι Vektor,οχι κ χαλια η φωνη,για το ειδος καλη ειναι:P

[media]http://www.youtube.com/watch?v=qhB2mjGkFU4&feature=related[/media]

οι ''δικοι'' μας SON ειναι απο τα πιο προοδευτικα και αξιολογα πραγματα στην εγχωρια (και οχι μονο) σκηνη.Ο νεος δισκος συγκλονιζει και καταστρεφει ψυχες και σπιτια.

ψαχτειτε.

#1476 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 14:26

Ο καθένας έχει δική του διαφορετική έννοια για την εμπορικότητα του εκάστοτε συγκροτήματος. Για μένα ας πούμε είναι η ποζεριά με σκοπό να τραβήξει κόσμο..τα εμπορικά lyrics για το κάθε ανόητο emo κοριτσάκι και γενικώς η όλη δημοσιότητα που είναι σαν ένα κυνηγητό. Και ρωτάω τώρα που ήταν οι Slipknot όταν οι Maiden, οι Black Sabbath κλπ. βγαίνανε στην σκηνή και από κάτω τα πλήθη παραληρούσαν? Που ήταν όταν οι Μέταλ μπάντες έτρωγαν κράξιμο? Και ναι άλλαξαν στην πορεία και οι Maiden και οι Metallica κυνήγησαν το χαρτί και την φήμη, δεν τους κρίνω δεν τους αδικώ..όμως ποτέ δεν ήταν εμπορικοί. Και μην γελιόμαστε γιατί η Μέταλ υφίσταται μεγάλη παρακμή έχει γεμίσει ποζέρια, ανόητους και απερίσκεπτους μουσικούς και ένα κοινό που ούτε καν συνδέεται με την μέταλ ''φιλοσοφία''. Και στην τελική για τους Slipknot ηλικιακά που κινείται το κοινό τους? 12-16 και ούτε καν...(πάντα υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις) οι Maiden όμως? Υπάρχουν και άτομα κάποιας ηλικίας που τους ακούνε ακόμα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισεις ανάμεσα σε καθαρά πρωτοπόρες για την εποχή τους μπάντες που έδωσαν ότι είχαν να δώσουν και στις πλέον εμπορικές και χαζές μπάντες που κυλίστηκαν σε ένα δρόμο χαρτονομισμάτων έχοντας ως επιρροή τους παλιούς. Είναι άκυρο να λέτε κάτι τέτοιο είναι σαν να έρχεσαι να μου λες ότι : Οι Ramones ή οι The Clash είναι χειρότεροι από τους Green Day. Πραγματικά δεν θέλω να κάνω επείδηξη μην το παίρνετε έτσι, κουβέντα κάνουμε που μπορούμε να αποκομήσουμε και πολλά από τέτοιες συζητήσεις, ο καθένας έχει τα γούστα του.
Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους!:hero:

http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME

#1477 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 14:38

Μα αυτό είναι να είσαι εμπορικός. Να κυνηγάς το χαρτί και τη φήμη.
Όσο για το κοινό. Οι slipknot δημιουργήθηκαν το 1995 ενώ οι Metallica το 1981 και οι Iron Maiden το 1975. Τα άτομα κάποιας ηλικίας που τους ακούνε ακόμα είναι άτομα που μεγάλωσαν ακούγοντας τους.
Και στην τελική έχω βαρεθεί να βλέπω παιδιά στο σχολείο με μπλούζες Metallica/Iron Maiden/Pantera/*insert mainstream metal band* ότι και καλά, ξέρεις, είμαι cool και ακούω metal...
Και να πω ότι ήταν ωραίες οι μπλούζες... εντάξει, αλλά ή θα έχουν το όνομα του συγκροτήματος πάνω ή τις φάτσες τους. Yeah, πολύ cool.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1478 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 14:41

Το μουσικό ιδίωμα της μέταλ δεν είναι φιλοσοφικό ρεύμα. Δέχομαι ότι αποτελεί τμήμα ενός τρόπου ζωής αλλά μέχρι εκεί.

#1479 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 14:46

Καλά αυτό με τις μπλούζες είναι εντελώς ανόητο..με μία μπλούζα κατ εμαί δεν δείχνεις ότι ακούς μέταλ και είσαι γαμάτος. Νίκο όταν λέω φιλοσοφία δεν εννοώ το νόημα της μέταλ εννοώ την ιδεολογία και τον μέταλ τρόπο ζωής που επηρεάζει πολλά πράματα...Ρε Νίκο γενικώς σε αυτό για τους Slipknot είσαι λάθος και ξέρεις γιατί γιατί θα σου πω αυτό το απλούστατο επειχήρημα. Οι Slipknot είναι μία μόδα που θα περάσει είναι απλό. Και δεν συμβαίνει με τους Sabbath ας πούμε.
Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους!:hero:

#1480 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 15:19

@Kenny Ευχαριστώ για το διαμαντάκι.

Απλά δεν έχει νόημα να μιλάς με κάποιον που έχει κολλήσει στην δεκαετία του 80'. Έχω συζητήσει με πολλούς σαν κι εσένα όλο τα ίδια πράγματα λέτε. Λες και είστε ο ένας κόπια του άλλου.

#1481 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 15:24

Απλά η παλιά μουσική είναι ανώτερη από όλες τις απόψεις...Γενικώς όμως η μουσική είναι θέμα γούστου...

#1482 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 16:38

@Kenny Ευχαριστώ για το διαμαντάκι.

Απλά δεν έχει νόημα να μιλάς με κάποιον που έχει κολλήσει στην δεκαετία του 80'. Έχω συζητήσει με πολλούς σαν κι εσένα όλο τα ίδια πράγματα λέτε. Λες και είστε ο ένας κόπια του άλλου.

Δηλαδη για να καταλαβω, μου βαζεις τους Slipknot, πανω απο Maiden , Metallica κλπ ? Οχι οτι ειμαι ενθερμος υποστηρικτους ( αν και ενθερμος hater των Slipknot ) εχω να πω πως αν δεν θες να το παρεις ιστορικα, οπως προαναφερθηκε ( και καλα κανεις ) παρτο απο αποψη εκτιμησης και αν θες και ανωτεροτητας. Αν οντως πιστευεις οτι τα ποζερια με τις μασκες ειναι πιο πανω , τοτε υπαρχει προβλημα φιλε μου.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1483 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 17:00

τα ''ποζερια με τις μασκες'' βεβαια με ενα vol.3 βαζουν κατω πολλες,μα πολλες δισκογραφιες,απο παππουδες και νιανιαρα μαζι,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,εχετε πλακα συνεχιστε.

#1484 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 17:09

Η μουσικη του 80' μοδα ειναι που δεν λεει να περασει.
Ολα τα πιτσιρικια για καποιο ανεξηγητο λογο στα 15 τους αποφασιζουν να αφησουν μακρυ μαλλι και να ακουνε Metallica, Maiden και Iced Earth.
Καλοι, χρυσοι αλλα περιττοι και ανοστοι πλεον.
Το μελλον ειναι το prog.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1485 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 17:10

η μουσική δεν είναι για τα λεφτά..οπότε δεν θεωρείται και σοβαρό κριτήριο για το πόσο καλό είναι κάποιο συγκρότημα...κύριε Greed

επίσης ο λόγος που ακούνε την μουσική του 80 είναι επειδή είναι καλύτερη από την σημερινή..τώρα για τα μαλλιά κλπ. περιττό συμφωνώ