Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1456 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 12 April 2011 - 18:04

Slipknot : 2 Λέξεις που δεν ισχύουν για Pantera, Maiden, Slayer αγαπητέ Jorg...Ποζέρια-Εμπορικοί...Το ότι οι Maiden έχουν μια μεγάλη δισκογραφική επιτυχία και ότι ακούγονται πολύ δεν τους καθιστά mainstream ούτε εμπορικόυς..άμα πήγαινε έτσι το ίδιο θα έπρεπε να πούμε και για άλλες πολλές ιστορικές μπάντες...Οι Maiden, Slayer,Pantera κ άλλοι άλλαξαν τα δεδομένα της Μέταλ. αποτέλεσαν σπουδαία επιρροή και ήταν αυτοί που υπερασπίστηκαν την Μεταλ επί εποχές που πήγαν να την φάνε λάχανο....Slipknot είναι ποζέρια με τις μάσκες τους, τα live τους κλπ. Απίστευτα εμπορικοί καθώς σφάζοντε στον βωμό των χρημάτων και δεν σέβονται τίποτε...έχουν χαλάσει το κοινό της Μέταλ που πλέον δυστυχώς αποτελείτε από Emo και ζάκια που ακούνε Slipknot και νομίζουν ότι ακούνε την πεμπτουσία της μουσικής.
Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους!:hero:

http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME

#1457 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 April 2011 - 18:06

Επίσης νόμιζα ότι και οι Iron Maiden, Slayer και Pantera ήταν mainstream.

Ναι, αλλά αυτοί είναι τρου, οι Σλίπνοτ όχι.

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#1458 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 12 April 2011 - 18:08

Εμπορικούς δεν τους λες όταν έχουν να βγάλουν 3 χρόνια άλμπουμ και μάλιστα πριν βγει το προηγούμενο κάναν άλλα 5 χρόνια. Εμπορικούς θα τους έλεγα αν κάθε χρόνο βγάζαν άλμπουμ. Καλύτεροι είναι με μάσκες γιατί το είδος που παίζουν είναι άγριο, και οι φάτσες τους δεν είναι. Απλά έκαναν μεγάλη επιτυχία.

#1459 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 12 April 2011 - 18:12

Εμπορικούς δεν τους λες όταν έχουν να βγάλουν 3 χρόνια άλμπουμ και μάλιστα πριν βγει το προηγούμενο κάναν άλλα 5 χρόνια. Εμπορικούς θα τους έλεγα αν κάθε χρόνο βγάζαν άλμπουμ. Καλύτεροι είναι με μάσκες γιατί το είδος που παίζουν είναι άγριο, και οι φάτσες τους δεν είναι. Απλά έκαναν μεγάλη επιτυχία.

Πόσα χρόνια ακούς μέταλ? Οι Slipknot μουσικά είναι μια χαρά και με καλό στίχο αν τον ψάξεις...Όμως δεν παραβλέπω την εμπορικότητα τους που αγγίζει το ζενίθ. Εγώ ξέρω ότι δεν σέβοντε τίποτα...και ότι είναι γιαυτούς όλα μα όλα ανόητα πολύχρωμα μετρητά. Κάτι που δεν ισχύει για τους στυλοβάτες της μέταλ που ανέφερα. Όποιος ακούει μέταλ πριν το 1990 (δεκαετία περίπου) με νιώθει σ αυτό που λέω...
Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους!:hero:

#1460 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 12 April 2011 - 18:16

Βασικά το ότι είναι mainstream δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι εμπορικοί.

Το ότι οι Maiden έχουν μια μεγάλη δισκογραφική επιτυχία και ότι ακούγονται πολύ δεν τους καθιστά mainstream ούτε εμπορικόυς

Εμπορικούς δεν τους καθιστά, mainstream όμως ναι. Mainstream είναι αυτό που "είναι αποδεκτό" (δεν βρίσκω άλλη λέξη) από την πλειοψηφία των ανθρώπων και φυσικά δεν είναι κάτι κακό.

ακούνε Slipknot και νομίζουν ότι ακούνε την πεμπτουσία της μουσικής.

Αυτό δεν ισχύει τόσο πολύ με τους Slipknot, όσο με τους Metallica που αυτοί και αν έχουν γίνει εμπορικοί.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1461 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 12 April 2011 - 18:28

Η μέταλ είναι μια μουσική καθαρά μη εμπορική...από όλες τις πλευρές και αν το δεις οι Slipknot είναι εμπορικοί και με το παραπάνω...Οι Metallica χάλασαν στην πορεία αλλά είναι άπειρο RESPECT για τα παλιά χρόνια μην ξεχνάμε μερικά πράματα!

#1462 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 April 2011 - 18:30

Η μέταλ είναι μια μουσική καθαρά μη εμπορική...

Καλωσήρθες 30 χρόνια πριν.

HnH5aB0.jpg

#1463 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 12 April 2011 - 18:30

Ακούω 6 χρόνια μέταλ. Ακούω και Underground και mainstream δεν έχει σημασία αυτό.
Κοίτα εγώ δε το βλέπω αυτό πουθενά αυτό που λες. Εγώ ακούω μόνο την μουσική τους που μ' αρέσει.

Εγώ ξέρω ότι δεν σέβοντε τίποτα...και ότι είναι γιαυτούς όλα μα όλα ανόητα πολύχρωμα μετρητά.

Πραγματικά από που τα έμαθες αυτά; Εγώ είδα τους Stone Sour (όπου είναι ο Corey τραγουδιστής) και ο τύπος δε μου φάνηκε σαν κάποιος που να μην σέβεται τίποτα.

Και εφόσον υπάρχουν τα media πάντα η μουσική θα 'ναι εμπορική.

#1464 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 12 April 2011 - 18:34

Δεν σέβεται την ιστορία πολλών συγκροτημάτων εννοώ γιατί κατά καιρούς έχουν πει οι κύριοι Slipknot διάφορα για διάφορους..αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...Γενικώς καλό είναι να ακούμε την μουσική όταν όμως η μουσική επηρεάζεται από την εμπορικότητα και την αγωνία του να βγει ένα καλό ''hardcore metal hit'' τότε παύει να έχει αξία. Στην τελική μόδα είναι οι Slipknot...Αν μου επιτρέπεται ο παραληρησμός είναι ίδιοι με τον Manson καλή μουσική, καλοί στίχοι...όμως χάλασαν το μεταλ κοινό και γίνανε εμπορικοί με τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους και την πολύ μεγάλη δημοσίοτητα που πήραν

#1465 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 12 April 2011 - 18:44

Ρε μαν τι εκκεντρικες εμφανισεις και χαλασμενο κοινο τσαμπουνας? :P

Δηλαδη οι Slayer και οι Maiden καθολου ποζεραδες ετσι?Με ψευτο λολ σατανισμ attitude oι μεν (για να μην αναφερω την επιρροη τους απο glam στις αρχες) και οι δε με επικο τρεχα γυρευε στιχο και αεροπλανικα και αγαλματα επι σκηνης.

Οσο για το κοινο,δηλαδη και καλα τι?Δεν ειναι πλεον ολοι μαλλιαδες με δερματινα και true χορνς?Οχι πως ποτε ηταν ολοι ετσι φυσικα.Ειπαμε. Αλλα αν καταφεραν να ανοιξουν αυτο το ειδος μουσικης και σε κοσμο που δεν εχει επαφη με το ιδιωμα ειναι προς τιμην τους.

Στο "στυλοβατες του μεταλ" γελασα δυνατα btw.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1466 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 12 April 2011 - 18:52

Εγώ πάντως δεν ξεχώρισα κάποιο κομμάτι απ' το πιο πρόσφατο τους άλμπουμ ούτε απ' τα παλιότερα. Τα μόνα χιτάκια που μπορείς να πεις (και που δε μ' αρέσουν) είναι το Circle, Snuff και Vermillion pt2 αλλά αυτά ούτε που τα παίζουν στα live, και αν το κοινό θέλει τέτοιου είδους κομμάτια τότε δε θα ακούσει σλιπκνοτ. Εμένα πάντα μ' άρεσαν οι σλιπκνοτ για την ενέργεια που βγάζουν μέσα απ' τα κομμάτια τους.

Και ξεκόλλα με το attitude του και καλά true μεταλά.

#1467 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 12 April 2011 - 18:53

Πάρτω ιστορικά ψηλέ...Και θα καταλάβεις μην μου τσαμπουνάς μπροστά μου τους εμπορικούσ Slipknot και μην μου τους συγκρίνεις με τους μεγάλους Maiden...ιεροσυλια..απο όλες τις απόψεις καλύτεροι οι Maiden και ρώτα κάποιον πραγματικό μεταλά...και όχι wannabes...:) φιλικά πάντα άλλα αυτό που λες είναι ανόητο και η ειρωνεία καλύτερο να λείπει συζήτηση κάνουμε όχι επείδηξη...

#1468 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 April 2011 - 18:54

ΤΟ CIRCLE ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΟΜΩΣ.

edit για τον από πάνω. Όταν εσύ μας τσαμπουνάς για πραγματική μέταλ και λοιπά, να μην το πάρουμε ως επίδειξη; Και επίδειξη ενός αρνητικού χαρακτηριστικού μάλιστα.

HnH5aB0.jpg

#1469 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 12 April 2011 - 18:55

Πάρτω ιστορικά ψηλέ...

Μουσική ακούω όχι ιστορία. (και δε νομίζω ότι σύγκρινε κάτι)
Χωρίς να θέλω να σε θίξω αλλά αυτά που λέει στέκουν πιο πολύ.

Edited by X-LpBleach, 12 April 2011 - 19:04.

#1470 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 12 April 2011 - 19:57

Τα μόνα χιτάκια που μπορείς να πεις (και που δε μ' αρέσουν) είναι το Circle, Snuff και Vermillion pt2 αλλά αυτά ούτε που τα παίζουν στα live, και αν το κοινό θέλει τέτοιου είδους κομμάτια τότε δε θα ακούσει σλιπκνοτ.

Πιστευω ο Corey ειναι αρκετα συναισθηματικος τυπος ωστε να κανει και να τραγουδαει τετοια κομματια ακομα και οταν ειναι στους slipknot...(ναι τα γουσταρω πολυ αυτα τα τραγουδια)

Τωρα για να παρω μερος στην συζητηση,αν και μεταλ μουσικη ακουω λιγοτερο απο χρονο πιστευω οτι ολο αυτο το θεμα με "πραγματικα" και "poser" συγκροτηματα ειναι βλακεια...Καθε συγκροτημα κανει τη μουσικη που του αρεσει.Σιγουρα οι Slipknot ως ατομα δεν ειναι τελειως μεταλλαδες αφου ασχολουνται και με αλλα ειδη μουσικης,αλλα παλι ως μεταλλαδες κανουν αριστη δουλεια...

Και ναι το θεωρω βλακεια να θεοποιουν τους Iron Maiden,τους Slayer και τους Black Sabbath και να θεωρουν poser οποιοδηποτε mainstream μεταλ συγκροτημα εγινε μετα το '90...