Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1366 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 31 January 2011 - 11:17

τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει πως πολλά συγκροτήματα ανεβάζουν ταχύτητες και εντάσεις στους ενισχυτές και βάζουν ένα -core στο είδος που παίζουν και γίνονται διάσημοι.

προσωπικά πιστεύω πως πολλά απο αυτά δεν υποφέρονται,ενώ καποια άλλα είναι απίστευτα

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#1367 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 31 January 2011 - 11:59

Youtube Video

And I counter with;

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-__g2_uMUd8[/YOUTUBE]

Όσο για το Φόλλεν, κατεβάζω ατμ και επιστρέφω με τρεχούμενα στοματικά υγρά.

HnH5aB0.jpg

#1368 kerveros

kerveros

pew pew

• Members
  • 0 posts

Posted 31 January 2011 - 12:17

Youtube Video

I am here to chew bubblegum and kick some ass , and i'm all out of bubblegum...:hero:

#1369 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 31 January 2011 - 19:39

Youtube Video

#1370 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 02 February 2011 - 18:59

[media]http://www.youtube.com/watch?v=xisIVhc64Ng[/media]

#1371 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 02 February 2011 - 20:50

Youtube Video

Εξαιρετικο melodic death συγκροτημα απο την Αυστραλια.

Το ενδιαφερον ομως ειναι οτι σε φωνη και κιθαρα ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ομογενης παρακαλω!!!
George Kosmas

#1372 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 03 February 2011 - 11:14

Youtube Video

#1373 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 03 February 2011 - 19:19

απ'τις αγαπημένες μου bands οι Mastodon τα τελευταία χρόνια!!! και όλα τους τα βίντεο άψογα γυρισμένα, με πολλά ψυχεδελικά στοιχεία, και σχεδόν πάντα προσπαθούν να περάσουν κι ένα μήνυμα...

#1374 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 05 February 2011 - 11:03

απ'τις αγαπημένες μου bands οι Mastodon τα τελευταία χρόνια!!! και όλα τους τα βίντεο άψογα γυρισμένα, με πολλά ψυχεδελικά στοιχεία, και σχεδόν πάντα προσπαθούν να περάσουν κι ένα μήνυμα...

και μένα μου αρέσουν πάρα πολύ,ειδικά το νέο άλμπουμ, το crack the skye το έχψω λιώσει στην κυριολεξία.Αλλά αυτό που με απογοητεύει με του mastodon είναι η λάιβ απόδοσή τους.Τους είχα δει στο Rockwave του '09 μαζί με Slipknot και είχα απογοητευτεί με την έννοια ότι δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν αυτά που είχαν ηχογραφήσει..

#1375 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 05 February 2011 - 15:26

και μένα μου αρέσουν πάρα πολύ,ειδικά το νέο άλμπουμ, το crack the skye το έχψω λιώσει στην κυριολεξία.Αλλά αυτό που με απογοητεύει με του mastodon είναι η λάιβ απόδοσή τους.Τους είχα δει στο Rockwave του '09 μαζί με Slipknot και είχα απογοητευτεί με την έννοια ότι δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν αυτά που είχαν ηχογραφήσει..

νομίζω πως αυτό δεν ίσχυει μόνο για τους συγκεκριμένους, αλλά για ΟΛΕΣ τις μπάντες! σχεδόν καμία δεν αποδίδει στις συναυλίες όπως μέστο studio. και είναι φυσιολογικό, μία συναυλία είναι απλά show, προχειροφτιαγμένα τα πάντα, ειδικά στο ελλαδιστάν τι περιμένεις ? αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζουν μουσικά όμως. πάλι καλά να λές, θα μπορούσαν να μην κάνουν κάν lives, όπως άλλοι...

#1376 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 05 February 2011 - 19:06

νομίζω πως αυτό δεν ίσχυει μόνο για τους συγκεκριμένους, αλλά για ΟΛΕΣ τις μπάντες! σχεδόν καμία δεν αποδίδει στις συναυλίες όπως μέστο studio. και είναι φυσιολογικό, μία συναυλία είναι απλά show, προχειροφτιαγμένα τα πάντα, ειδικά στο ελλαδιστάν τι περιμένεις ? αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζουν μουσικά όμως. πάλι καλά να λές, θα μπορούσαν να μην κάνουν κάν lives, όπως άλλοι...

στις περισσότερες συναυλέις που έχω πάει τα λόγια ακόγονται μια χαρα.δεν ξέρω τώρα αν εκείνη την μέρα ο ηχολήπτης ήταν χάλια,αλλά απογοητεύτηκα.
Δεν πιστεύω πως δεν αξίζουν μουσικά,αντιθέτως,θεωρώ την μουσική τους απίστευτη :awww:

#1377 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 February 2011 - 12:59

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FVAQQujgSxQ[/YOUTUBE]

Άντε να βγει το νέο τους άλμπουμ και να γίνει χαμός. Αυτή η μπάντα κάθε φορά θεωρώ πως έχει πιάσει κορυφή, και με κάθε νέο της δίσκο με διαψεύδει :hero:.

E5VV38U.jpg

#1378 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 09 February 2011 - 22:27

κρίνωντας από το εξώφυλλο δεν αλλάξαν και πολλά, ίδια θεματολογία μέχρι και ίδιο χρώμα σχεδόν. εμένα το αγαπημένο μου άλμπουμ από αυτούς είναι το Versus the World. γενικά σαν συγκρότημα έχουν κάπως χαρακτηριστικό ήχο και ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα αυτού του είδους, αλλά μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω ...

#1379 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 10 February 2011 - 09:16

Το μόνο άλμπουμ των Amon Amarth που το έλιωσα ήταν το Twillight of the thunder God.
Μου άρεσε πολύ,αλλά δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν κάθησα να ασχοληθώ με το συγκρότημα

Youtube Video

έπικ ^^

#1380 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 10 February 2011 - 14:30

μεγάλη αγάπη οι amon amarth. προτιμώ το with Oden το our side και το twilight of the thunder god, και από άποψη μουσικής αλλα και από άποψη lyrics. το surtr προβλέπεται ιπεργνισιο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.